Stofa

Stofa klar med frit kanal valg fra 1. april – Opdateret

feature_stofaStofa planlægger at lancere frit valgs løsning allerede 1. april og kommer dermed Boxer i forkøbet. Det bliver dog fra denne dato kun i Århus, at Stofa kan tilbyde løsningen. Først til maj kan Stofa kunder i andre dele af landet også være med. Løsningen kalder Stofa MitTV.

Med frit valg kan man nøjes med at købe helt ned til en enkelt kanal på månedsbasis. Mere end 100 kanaler hos Stofa er mulige som a la carte kanaler. Man vælger med sin fjernbetjening, og så har man adgang til den enkelte tv-kanal fra det tidspunkt, hvor man har sagt ja til at betale, og en måned frem.

Man får tre minutters smugkik på kanalen og kan så med sin fjernbetjening – altså uden at skulle rejse sig fra sofaen og ringe til kundeservice eller gå ind på en hjemmeside – åbne for den ønskede kanal. Derfor kræver det også en Stofa tv-boks som man enten kan købe for 999 kroner i modellen uden harddisk til optagelse eller leje fra 26,- kroner i månedligt abonnement. Lejeprisen afhænger af lokale aftaler med Stofa. Listepriser er 75/99 kr. md. (lejeboks uden og med harddisk) inkl. SmartTv abonnement)

Bestil Stofa her

Kanalerne koster fra 10 – 89,- / måned. Dyrest er TV3+ der altså koster 89,- / måned. Se priser herunder:

stofa mittv priser

Opsiger man ikke kanalen, fortsætter den indtil man opsiger den. Opsigelsen kan ligesom ved købet foretages med få klik på fjernbetjeningen direkte via dit Stofa Smart TV.

Nemt at bestille MitTV kanaler

Stofa fremhæver deres løsning på enkeltheden. “Vi giver automatisk adgang til alle tv-kanaler og gør det muligt at smugkikke i tre minutter. Hvis man så synes, at det er en spændende kanal, behøver man ikke at rejse sig men kan blot bruge sin fjernbetjening og vælge de næste 30 dage, som så også kun er dem, som man betaler for,” siger Ole Fruekilde Madsen til Berlingske.

Lige nu kan man ikke se de valgte kanaler som net-tv, altså over internetforbindelsen på en mobiltelefon, en tavle-PC eller en bærbar PC, men Stofa arbejder på senere at have en mobilapplikation klar, hvor det kan lade sig gøre.

Alle Stofas SmartTv-funktioner er inklusive i MitTv, fx StartForfra+ (op til 48 timer bagud) samt pause og spole i de købte kanaler, filmleje og film- og tv-arkiv, optagelse (ved valg af boks m. harddisk)

Læs mere på https://stofa.dk/mittv

MitTv giver frit valg mellem mere end 100 tv-kanaler

Langt de fleste kanaler sendes i knivskarp HD

Man betaler kun for de kanaler, man vælger

Alle kanaler og programmer vælges via Stofas tv-guide direkte på tv’et

Man kan se 3 minutters smagsprøve på de fleste kanaler, inden man beslutter at købe en kanal

Efter køb kan kanalen ses med det samme

Kanaler købes for minimum en fortløbende måned ad gangen

  • Køber man fx en kanal den 3. marts, og opsiger samme kanal 20. marts, vil kanalen udløbe d. 3. april
  • Opsiger man ikke kanalen, fortsætter den indtil man opsiger den. Opsigelsen kan ligesom ved købet foretages med få klik på fjernbetjeningen direkte via dit Stofa SmartTv

Betal direkte på tv’et via betalingskort. Dvs. ingen papirregninger, da alt foregår via e-mail

Alle Stofas SmartTv-funktioner er inklusive i MitTv, fx StartForfra+ (op til 48 timer bagud) samt pause og spole i de købte kanaler, filmleje og film- og tv-arkiv, optagelse (ved valg af boks m. harddisk)

Med Stofas WebTv (inkluderet) kan man se de fleste af sine købte kanaler på tablet, smartphone og computer – også uden for hjemmet

Hvem kan få Stofa MitTv når produktet lanceres?

I første omgang vil Stofa MitTv blive udbudt i Antenneforeningen Aarhus fra den 31. marts. En måned senere vil de der kan vælge Stofa i resten af landet også få mulighed for at vælge MitTv.

For at kunne vælge Stofa, skal kunderne enten være tilsluttet Stofas fiber- eller kabeltv-net, eller være medlem af en af de mange antenneforeninger, der samarbejder med Stofa.

Kilde: Broadband TV News / Berlingske / Stofa

 

I samme kategori

Back to top button