Stofa

Stofa får også Xee tv-kanalen i sit udbud – Premier League fodbolden sikret til Stofa kunder

Stofa er nyeste udbyder der melder om man tager YouSee / Fox tv-kanalen Xee ind i sit kanaludbud. Xee har halvdelen af tv-rettighederne til Premier League fodbolden fra 2019/20 sæsonen og det er denne rettighed der har gjort kanalen interessant for de andre tv-udbydere. Tidligere har Boxer meldt ud at Xee kom ind fra 1. august og nu er det altså Stofa’s tur.

Xee blev lanceret i januar, og allerede efter de første fem måneder har kanalen fået et godt tag i YouSee’s kunder, og seertallet vokser støt. Xee er en del af grundpakken i YouSee, og det betyder, at mere end 1 mio. danske husstande har adgang til kanalen.

“Som vi før har meldt ud, vil vi gerne give endnu flere danskere mulighed for at følge en populær fodboldliga som Premier League. Derfor er vi begejstrede for, at vi nu har indgået en aftale med Stofa og Boxer, der giver deres kunder adgang til Xee,” siger Christian Morgan, strategi- og mediedirektør i Nuuday.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Aftalen betyder, at Xee fra den 1. august og resten af året bliver tilgængelig hos alle Stofa- og Boxer-kunder. Fra årsskiftet ligger kanalen i Stofas Mellem og Stor pakke og i Boxers Max pakke og vil derudover kunne vælges i Stofa VælgSelv og FritValg samt i Boxer Flex og Flex8. Hos Stofa kan kanalen findes som prøvekanal.

“Stofas kunder skal selvfølgelig kunne se hele Premier League, og derfor har det været oplagt at tage Xee med i vores udbud,” siger Sune Nabe Frederiksen, adm. direktør i Stofa.

“Vi synes, det er spændende, at Nuuday har kastet sig ud i at lave deres egen kanal, og heldigvis er ambitionsniveauet højt. Den satsning bakker vi gerne op om,” siger Ulf Lund, adm. direktør i Boxer, der samtidig understreger, at hverken Stofa eller Boxer selv har lignende kanalplaner.

Stream alle kampe fra Premier League på Viaplay Total Reklame-link

Viasat får Xee fra 8. august. Læs mere her

Kilde: Pressemeddelelse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button