Branche-Nyt

Spotify og og populært spil er nu tilgængelige til LG Smart TV

lg tv spotifyMed lanceringen af musiktjenesten Spotify og det meget populære spil, Skylanders Battlegrounds, bliver det endnu sværere at løsrive sig fra LG’s Smart-TV. Begge tjenester er nu tilgængelige via download fra LG Smart World og styres nemt ved hjælp af LG’s innovative Magic Remote-fjernbetjening. 

– Vi er meget begejstrede for disse to nye tilføjelser til vores udbud af underholdning til vores Smart-TV-modeller, siger Lorraine Bayram, nordisk Smart-TV-specialist hos LG Electronics. Vi arbejder hele tiden på at udvide udvalget af underholdningstjenester i vores Smart-TV-modeller og både Spotify og Skylanders er perfekte eksempler på, hvad der er muligt at integrere i moderne TV. Med vores unikke Magic Remote er det lige så let og intuitivt at styre apps i LG Smart-TV, som man er vant til fra f.eks. smartphones eller computere – bare peg og klik.

Mere end 20 millioner sange på dit LG Smart-TV

Spotify blev lanceret til LG’s Smart AV-produkter tidligere i år, og nu er turen kommet til at lancere app’en til LG’s Smart-TV. Med Spotify på dit Smart-TV og et Spotify Premium abonnement får du adgang til Spotify’s enorme udvalg af musik som dækker mere end 20 millioner sange. Omsider kan du opleve Spotify på din storskærm. Denne app gør det ikke bare nemt at lytte til dine favorit artister direkte fra dit TV, men også at finde ny musik via anbefalinger, spillelister og lytte til Spotify radio, eller dele, hvad du lytter til, på Facebook eller Twitter. Spotify fungerer med alle LG Smart-TV-modeller fra 2013.

Skylanders Battlegrounds indtager dit LG Smart-TV – eksklusivt tilbud

Millioner af fans verden over har allerede oplevet Skylanders magiske rollespilsverden og alle dens monstre. For første gang kan du opleve den super populære spilverden på Smart-TV. Skylanders Battlegrounds, der allerede er et meget populært spil til mobile enheder, udvikles og optimeres nu særskilt til LG Smart TV. Skylanders til LG Smart-TV er tilgængeligt via et eksklusivt tilbud hos Dansk Supermarked og Fona – lige i tid til julehandlen.

Pakken, som findes i et begrænset oplag, indeholder et LG Smart-TV, en Skylanders startpakke inklusiv en portal til LG Smart TV samt tre figurer. Det er også muligt at bruge hvilken som helst karakter fra kollektionen af Skylanders-figurer i Skylanders Battlegrounds til LG Smart-TV. Den bevægelsesfølsomme LG Magic Remote-fjernbetjening leder spillerne direkte ind i den unikke og smukke Skylanders spilverden, hvor de med hjælp fra deres favoritfigurer bekæmper magtfulde fjender. 

Pris og tilgængelighed

Spotify er nu tilgængelig via download i Smart World i LG’s Smart-TV modeller.

For at lytte til Spotify på LG’s Smart-TV kræves et Premium abonnement (købes særskilt).

Skylanders Battlegrounds er nu tilgængelig via download i LG Smart World. Skylanders Battlegrounds i LG Smart-TV kan anvendes med allerede eksisterende figurer fra andre platforme. For at kunne spille Skylanders på et LG Smart-TV kræves en LG startpakke som på nuværende tidspunkt kan købes hos Dansk Supermarked og Fona i begrænset oplag sammen med udvalgte LG Smart-TV-modeller. LG planlægger at udvide distributionen af Skylanders Battlegrounds startpakke fremover.

Kilde: LG

 

I samme kategori

Back to top button