Spændende ny receiver er ankommet til test

| fredag 14. jun, 2013 13:15 | 6 Kommentarer

DIGITALT.TV har netop modtaget en spændende ny receiver kaldet Tiviar, som har en lynhurtigt 1.3GHz dual core processor og er licenseret til Conax og CI +.

DVB-S2/DVB-T2/DVB-C tuner mulighed gør den interessant til brug både med parabol og egen tv-antenne eller kabel-tv.

Receiveren kan allerede nu købes til 2.995,- hos TV Radio Shoppen

Tiviar

Tjek tilbage eller hold øje med vores Facebook side for den fulde anmeldelse indenfor 1-2 uger.

 

Del på:

Tags:

Gemt under:: Branche-Nyt

Kommentarer (6)

 1. Martin_DK siger:

  Kan den optage ts-filer med TTV- og DVB-undertekster og flere lydspor, hvis de er tilgængelige?

 2. Bo Fredborg siger:

  Skal jeg nok teste. Umiddelbart vil jeg tro det.

 3. Martin_DK siger:

  Fedt 🙂 Jeg spørger fordi jeg gerne vil kunne overføre optagelser til computeren og redigere optagelserne der.

  • Bo Fredborg siger:

   Efter at have testet det så kan jeg oplyse at man kun afspille optagelser fra ukodede kanaler på PC desværre. Resten kan godt overføres men kan ikke afspilles, de er nok beskyttet.

   Det gælder både Canal Digital satellit-tv optagelser og Boxer TV optagelser.

 4. Per M siger:

  Du skal være opmærksom på, at det er en Linux styret CI+ PVR, så her vil systemet den anvender pga. dette med meget stor sandsynlighed være Linux EXT3.

  En USB harddisk hvor systemet er Linux, kan du ikke bare kople til en Windows computer og få adgang til optagelserne. Der skal man have fat i et program til Windows, der giver adgang til Linux drev. Jeg kan godt advare om på forhånd, at det er en ren jungle der ude, for praktisk talt samtlige jeg har prøvet af, virker over hovedet ikke under Windows 7 eller 8.

  Selv det program jeg endelig fandt til den Linux EXT2 USB harddisk jeg havde, virker ikke 100% under Windows 7. Den skulle installeres med Windows Vista Service Pack 2 support for overhovedet at kunne installeres.
  Hver gang jeg så tilkoblede den EXT2 harddisk, så skulle jeg ind i programmet og tildele drevet et drev bogstav, for at få Windows 7 til at kunne se den og dette er dens anden bug under Windows 7, den kan ikke huske drevet til næste gang man tilkobler harddisken, fordi full support kun virker til og med Windows Vista.

  Men ud over det, så er det et ganske fint program, som man kan få adgang til Linux EXT2 drev. Jeg kan bare ikke stille garanti for at den også vil kunne anvendes til et EXT3 drev.
  Men programmet hedder IFSDrives, til hvis nogen mangler et program til at få adgang til i hvert fald Linux EXT2 drev, hvilket anvendes ved PVR’s der benytter alm. CI.

  • Per M siger:

   Glemte lige at tilføje at jeg godt har set det her med at der står NTFS om den, men det giver for mig ikke nogen mening, da Linux basserede PVR’s normalt ikke kan bruge dette til noget. Her er standarden EXT2 eller EXT3.

Skriv et svar