Branche-Nyt

POWER ansætter medieprofil fra Viaplay og TV2

Den 1. maj sætter Søren Kaule sig tilrette på en helt ny taburet i POWER-regi, hvorfra han som Omnichannel Media Manager skal styrke virksomhedens samarbejde med de danske medier og ikke mindst deres kommercielle afdelinger. Søren kommer fra en stilling som Trading Director hos Viaplay, og han har store planer for POWERs fremtidige mediesamarbejder.

– Det er vores ambition at skabe en ny balance imellem medier som TV2, Viaplay, Discovery, Netflix, Amazon – og Meta, Youtube og TikTok. Uden at afsløre vores planer i detaljer er det målet, at POWER via en meget tættere dialog med de enkelte medier bliver i stand til at lave bedre og mere målrettet marketing og producere mere effektivt content både på kort og langt sigt, siger Søren Kaule.

En af den nye Omnichannel Media Managers vigtigste opgaver bliver at prioritere kædens marketinginvesteringer og samtidig selv stå for medieindkøbene. Målet er at sikre POWER mest mulig synlighed for pengene på tværs af de vigtigste mediekanaler. I den forbindelse glæder Søren Kaule sig til at træde ind i organisationen med friske øjne.

– Vi kommer til at træde et lille skridt tilbage og gentænke de investeringer – både kvantitativt og kvalitativt – som POWER traditionelt set har stået bag. Vi skal se nærmere på, hvad der virker og ikke virker. Situationen er, at det i dag på den ene side er blevet sværere og dyrere at købe effektiv dækning via klassiske kanaler som tv og streaming, imens der på den anden side hele tiden opstår nye spændende muligheder på Youtube og via sociale medier. Dem skal vi udnytte endnu bedre i en kombination med fx vores influencere og liveshopping-konceptet, siger Søren Kaule.

POWERs direktør ser store perspektiver i ansættelsen af virksomhedens nye Omnichannel Media Manager.

– Ansættelsen af Søren er et regulært scoop, som vi er meget, meget tilfredse med. Jeg ser det som et helt naturligt gearskifte, som kommer til at få enorm betydning for POWERs udvikling og accelerationsevne.
Vi har i dag en størrelse, hvor vi ikke kun butiksmæssigt, men også i vores marketingtilgang er blandt de store spillere her i landet. Derfor er det naturligt, at vi trækker så mange spidskompetencer som muligt in-house. Og det er netop, hvad vi gør ved at ansætte Søren, der skal være en regulær brobygger til den kommercielle mediebranche, som han netop personligt har en dyb erfaring fra. Vi glæder os voldsomt til at drage nytte af hans viden og netværk her i POWER, siger den administrerende direktør, Jesper Boysen.

Som et naturligt resultat af den nye ansættelse opsiger POWER samtidig sit samarbejde med sit nuværende mediebureau.

Kilde: Power presse

I samme kategori

Back to top button