Sir Arthur Conan Doyle tema på Viasat

viasatcrime logoOnsdag den 7. juli er det 80 år siden, at forfatteren til de berømte bøger om Sherlock Holmes, Sir Arthur Conan Doyle, døde. På Viasat History markeres årsdagen med en dokumentarfilm om den kendte detektiv. På Viasat Crime markeres dagen med nogle af de mest populære film om Sherlock Holmes.

På sporet af Sherlock Holmes

Han er den mest portrætterede filmfigur nogensinde – over 70 skuespillere har spillet ham i over 200 film. I dette indsigtsfulde dokumentarprogram foretager den skotske skuespiller, David Hayman (blandt andet kendt fra den engelske krimiserie ”Måske skyldig”) sin egen efterforskning af fænomenet Sherlock Holmes. Hayman møder forfattere, historikere og fans og stiller spørgsmålet – hvorfor er den berømte detektiv så populær?
Onsdag den 7. juli kl. 19.00 på Viasat History

Sherlock Holmes and the Case of the Silk Stocking

Året er 1902. Byen ligger indhyllet i tåge. Den mørke verden i Londons truende havnekvarter kolliderer med overklassens pomp og pragt, da detektiven Sherlock Holmes og dr. Watson genforenes i bestræbelsen på at opklare en sag, der truer med at underminere de aristokratiske samfundslags privilegier. Da mordet på en fattig ekspeditrice kædes sammen med liget af den unge lady Alice Burnham, begynder Holmes straks at stykke sporene sammen. For at forhindre endnu et dødsfald må duoen benytte sig af alle tilgængelige midler.
Onsdag den 7. juli kl. 20.00 på Viasat Crime

Baskervilles hund

Drama baseret på Arthur Conan Doyles klassiker. Den legendariske Sherlock Holmes og den dynamiske dr. Wastson er oppe imod en modstander, som truer med at overmande dem ude på den engelske hede. Baskerville-familien terroriseres efter sigende af en gigantisk, spøgelsesagtig hund. Mens Holmes efterforsker mysteriet omkring Sir Charles Baskervilles nylige død, følger den ene mystiske hændelse efter den anden – er hans modstander et menneske af kød og blod eller et overjordisk væsen?
Onsdag den 7. juli kl. 22.00 på Viasat Crime

Kilde: Viasat presse

I samme kategori

Back to top button