Branche-Nyt

Singles Day 11/11 – Tilbudsjagten kan starte nu i Danmark eller Kina

Hvis du er utålmodig i ventetiden på Black Friday, så har du allerede her 11. november mulighed for jagte gode elektronik tilbud. Den såkaldte Singles Day, startede egentligt som et kinesiske udsalg, men de senere år, så er flere danske butikker kommet med. Med tanke på det gigantiske kinesiske marked, så er Singles Day faktisk større end Black Friday. På et døgn i 2018 havde den kinesiske online markedsplads en omsætning på næsten 200 milliarder kroner.

Singles Day i de danske butikker

PriceRunner har i samarbejde med Kantar Sifo gennemført en undersøgelse blandt 54 danske online butikker. Undersøgelsen viser, at 11% af butikkerne vil prioritere Singles Day højere i år end sidste år. Blandt de største online butikker vil knap 25% prioritere Singles Day udsalget højere end sidste år.

Elgiganten præsenterer Singles Day tilbud fredag 8. november kl. 12:00, men de gælder kun den 11/11 fra kl. 10.00 i varehus og online. Flere andre butikker har Singles weekend tilbud, og du kan finde direkte links til deres Singles Day butikkernes hjemmesider via Pricerunner.dk

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ligesom med Black Friday, så skal du på Singles Day naturligvis ikke lade dig forblænde af før priser.  Pricerunner tilbyder via deres medlemsfunktioner mulighed for at se prisudviklingen på produkter via en prisgraf, så du kan se om det reelt er gode tilbud, butikkerne lokker med.

Dimser fra Kina på Singles Day?

Aliexpress og Wish er et par af de populære kinesiske shopping sider, der har 11/11 udsalg. Det er som regel ofte her priserne er de laveste.

På de kinesiske sider, så kan du ofte bestille produkter med gratis forsendelse til Danmark. Dog skal man huske, at holde sig til ting maks koster 80 kroner før fragt, ellers kan du risikere moms og importgebyr, i hvert fald hvis det afsendes fra Kina. Enkelte sælgere tilbyder afsendelse fra EU land, så kan du undgå ekstra omkostninger.

Vi har testet flere Smart Home produkter, der holder sig under eller lige omkring 80,- grænsen.

Aliexpress dimser smart home

Kig f.eks. på vores tests:

Sonoff S26 WiFi

Smarte stikdåser er en anden mulighed, Sonoff S26 WiFi har vi ret gode erfaring med. Den kan fås fra lige over 50,- danske fra Aliexpress på Singles Day


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button