Viasat

Sådan kompenserer Viasat for manglende Kanal 4, Kanal 5, Canal 9 og Eurosport DK

viasat logoViasats kunder kan pt. ikke se Kanal 4, Kanal 5, Canal 9 og Eurosport Danmark på grund af en konflikt mellem Canal Digital (som Viasat køber kanalerne gennem) og Discovery Networks, der står bag de manglende kanaler.

Viasat står som tredjepart udenfor forhandlingerne og afventer at parterne blive enige om en ny aftale, så kunderne snart kan få kanalerne igen.

Herunder er hvordan Viasat kunder kompenseres midlertidigt for de manglende kanaler.

For kunder, der ikke har Viasat Film-kanaler

Som et plaster på såret, har Viasat valgt at give de af deres kunder, som ikke har Viasat Film-kanalerne i deres tv-pakke, adgang til de seks Viasat Film-kanaler fra den første weekend i februar og resten af måneden (normalpris 99 kr./md.).

For kunder, der allerede har Viasat Film-kanaler

De kunder, der allerede har Viasat Film-kanalerne i deres tv-pakke, kan fra weekenden og resten af februar se 10 stærke, udvalgte lejefilm, som lægges i et arkiv på deres tv-boks. Udover lejefilmene, giver Viasat samtidig kompensation for de manglende kanaler. Kompensationen er vurderet udfra antal midlertidigt slukkede kanaler hos kunden, og udfra hvor mange dage kanalerne er slukket. Det vil sige, at en kunde, som midlertidigt ikke kan se Kanal 4 og Kanal 5, vil blive kompenseret, hvad der svarer til 15 kr./md. Og en kunde, som midlertidigt ikke kan se Kanal 4, Kanal 5, Canal 9 og Eurosport Danmark, bliver kompenseret, hvad der svarer til 30 kr./md. Kompensationen udbetales for det antal dage, man ikke har kunne se kanalerne og fratrækkes på kundens næste regning.

Viasat håber at de meget snart igen kan vise Kanal 4, Kanal 5, Canal 9 og Eurosport Danmark. Hvis de mod alt forventning stadig ikke kan vise kanalerne efter februar, vil de have en ny løsning klar, lyder det fra Viasat til deres kunder.

Gratis lejefilm – sådan gør du

Du finder filmene på din HD-boks ved at trykke på Menu-knappen på fjernbetjeningen til tv-boksen og gå med piltasten hen til Lejefilm, og tryk med piletasten op på Lejefilm. Vælg ”10 gratis lejefilm”. Her ligger de 10 film tilgængelige. Det er kun filmene i denne folder, der er gratis. Din HD-boks skal være tilsluttet internet for, at du kan se filmene. Filmene kan ses frem til og med den 29. februar 2016.

Kilde: Viasat

I samme kategori

Back to top button