Nyheder

Project Greenlight vinderen The Leisure Class på HBO Nordic

The Leisure Class HBO NordicHBO-filmen er instrueret af vinderen af Project Greenlight, og Oscar-vinderne Matt Damon og Ben Affleck er executive producere.

The Leisure Class har premiere den 3. november på HBO Nordic.

The Leisure Class er resultatet af denne sæsons Project Greenlight, der giver et autentisk indblik i de udfordringer, en førstegangsinstruktør står overfor. Sæson 4 af Project Greenlight havde premiere 14. september på HBO Nordic og består af otte episoder. Dokumentarserien starter med en online konkurrence, hvor spirende filmskabere indsender en kortfilm af 3-minutters varighed. Ud af 5000 deltagere blev 13 udvalgt til at instruere en scene til deres endelige film, og vinderen af konkurrencen blev Jason Mann, der nu kunne påbegynde arbejdet på sin debutfilm. Filmens manuskript er skrevet af Jason Mann i samarbejde med Pete Jones.

The Leisure Class handler om William, der er en munter mand, som fejrer sit kommende bryllup med Fiona. Hun er datter af en amerikansk senator og en del af en meget prominent familie, mens William er en svindler. Han har opbygget en falsk identitet, så han kan få penge fra senatorens velgørenhedsorganisation. Dagen før brylluppet ankommer Leonard, der er Williams ustabile bror, og han truer med at afsløre Williams sande identitet og hans fupnummer.

Rollelisten til The Leisure Class prydes af Ed Weeks (The Mindy Project), som er den kommende brudgom William Rooney. Tom Bell (Humans) spiller Leonard, der er Williams fremmedgjorte bror, mens Bridget Regan (Jane the Virgin) spiller bruden Fiona Langston. Scottie Thompson (The Blacklist) er Fionas søster Allison; Melanie Zanetti (Battle of the Damned) er Finoas yngste søster Carolyn; Christine Lakin (Family Guy) er Leonards ven; Rory Knox Johnston (Comedy Bang! Bang!) er familiens butler. Brenda Strong (Dallas, Emmy-nomineret for sin rolle i Desperate Housewives) er Fionas mor, Charlotte Langston, mens Bruce Davison (Oscar-nomineret for Longtime Campanion og Golden Globe-vinder for Short Cuts og Longtime Companion) spiller Edward Langston, der er Fionas far og amerikansk senator.

The Leisure Class er en HBO-film, der er skabt i samarbejde med Adaptive Studios, Pearl Street Films, Miramax og Duly Noted, Inc. Jason Mann er instruktør, og han har skrevet manuskriptet i samarbejde med Pete Jones. Matt Damon, Ben Affleck, Bobby Farrelly, Peter Farrelly, Jennifer Todd, TJ Barrack, Perrin Chiles og Marshall Lewy er alle executive producere, mens Effie T. Brown og Mark Joubert er producere.

I samme kategori

Back to top button