TV Streaming premierer

9-1-1: Lone Star

Xee har 28. januar premiere på 9-1-1: Lone Star. Det er en ny serie med Rob Lowe og Liv Tyler som er et spin-off af den populære 9-1-1-serie, man også kan følge på Xee.

For næsten 20 år siden var Owen Strand (spilles af Rob Lowe) den eneste overlevende fra sin beredskabsstation på Manhattan den 11. september, hvor to fly fløj ind i World Trade Center. I kølvandet på terrorangrebet fik Owen som eneste overlevende den ubehagelige opgave at skulle genopbygge hele stationen.

Efter en tragedie på en beredskabsstation i Austin, Texas, bliver Owen bedt om at hjælpe dem med at genopbygge deres station, og sammen med sin problemskabende søn, T.K., tager han til Texas, hvor han hjælper dem med at starte på ny.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

På overfladen virker Owen meget “storby-like” og selvsikker, men inderst inde kæmper han med en hemmelighed, som han skjuler for omverden – en der meget vel kunne afslutte hans liv. Han lider nemlig at posttraumatisk stress uden at ville vise det.

I Austin møder Owen den dygtige, men uimponerede paramediciner Michelle Blake (spilles af Liv Tyler), samt politibetjent Carlos Reyes. Owen begynder at samle et nyt team af forskellige og kvalificerede kandidater til Firehouse 126, herunder Marjan Marwani, en adrenalin-junkie og badass-brandmand, som også er en hengiven muslim. Han ansætter også Paul Strickland, en mandlig, transkønnet brandmand, der har en enestående evne for observation, der er selv Sherlock Holmes værdig, samt rookie-brandmanden Mateo Chavez.

Owens sværeste udfordring i det nye job ser ud til at blive Judd Ryder, der ligesom Owen var den eneste overlevende fra Austins originale Firehouse 126 efter et redningsopkald.

9-1-1: Lone Star kan naturligvis også streames på Xee – dagen efter et afsnit er vist på Xees tv-kanal. Serien er produceret af 20th Century Fox Television.

9-1-1: Lone Star (FOX) Trailer HD - Rob Lowe, Liv Tyler 9-1-1 Spinoff
9-1-1: Lone Star (FOX) Trailer HD - Rob Lowe, Liv Tyler 9-1-1 Spinoff
28 jan 2020 00:00
Xee Xee

9-1-1: Lone Star Xee YouSee
Drama Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

Back to top button