StreamingnytMånedsguides

Nyt på Disney+ månedsguide

Disney+ åbner 15. september i Danmark. Disney+ åbner i Danmark med over 500 film, mere end 7.300 episoder og 40 originale Disney+produktioner.

På en måde kan man således sige, at det hele er nyheder, nu når Disney+ åbner. I vores månedsguide herunder har vi taget det originalindhold med, som Disney+ selv har fremhævet her op til lanceringen. Fremover tilføjes så de nyheder Disney+ måtte komme med hver måned.

fredag 2. oktober
Aladdin disneyplus 2019
2 okt 2020
09:00

Aladdin (2019)

Film Børn
Disney+
Læs omtale

En spændende og sprudlende live-action-version af Disneys animationsklassiker. ”Aladdin” er en spændende fortælling om den charmerende gadeknægt Aladdin, den modige og selvstændige prinsesse Jasmin og lampeånden Genie, som måske er nøglen til deres fremtid. Instrueret af Guy Ritchie (“Sherlock Holmes,” “The Man from U.N.C.L.E.”), som tilfører filmens fiktive havneby Agrabah sin enestående flair for tempofyldt, bevægende action.

“Aladdin” er skrevet af John August (“Dark Shadows,” “Big Fish”) og Ritchie baseret på Disneys animationsfilm ”Aladdin” fra 1992. Den energiske lampeånd Genie spilles af Will Smith (“Ali,” “Men in Black”). Mena Massoud (“Tom Clancy’s Jack Ryan”) spiller den charmerende gadeknægt Aladdin. Naomi Scott (“Power Rangers”) spiller Jasmin, den smukke og selvstændige prinsesse. Marwan Kenzari (“Mordet i Orientekspressen”) spiller Jafar, den mægtige troldmand. Navid Negahban (“Legion”) er sultanen, som er bekymret for sin datters fremtid. Nasim Pedrad (“Saturday Night Live”) er Dalia, prinsesse Jasmins frisindede, betroede bedsteveninde. Billy Magnussen (“Into the Woods”) spiller den flotte og arrogante bejler prins Anders, og Numan Acar (“The Great Wall”) er Hakim, Jafars højre hånd, som er kaptajn for paladsgarden.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
fredag 9. oktober
The Right Stuff Disney+
9 okt 2020
09:00

The Right Stuff

Serie Drama
Disney+
Læs omtale

Serien The Right Stuff, der på dansk kan oversættes til Mænd af den rette støbning, får premiere 9. oktober.

Hvad handler serien om?

The Right Stuff er baseret på Tom Wolfes roman af samme navn fra 1979, og her følger vi de virkelige hændelser i de tidlige dage af USA’s rumprogram i rumkapløbet med Sovjetunionen.

Serien var egentlig tænkt som en Nat Geo produktion, men er flyttet over på Disney+.

Hvem medvirker i The Right Stuff?

De to hovedpersoner er major John Glenn (Patrick J. Adams, kendt fra serien Suits), en hædret testpilot og engageret familiemand med urokkelige principper, og løjtnant-kommandant Alan Shepard (Jake McDorman), en af de bedste testpiloter i marinens historie.

Holdet i øvrigt består af løjtnant Gordon Cooper (Colin O’Donoghue), den yngste af de syv, der blev valgt til alles overraskelse; Wally Schirra (Aaron Staton), Pilot og udpræget konkurrencemenneske med særlig evne for at lave sjov; Scott Carpenter (James Lafferty), en sjælfuld mand, der blev døbt “The Poet” af de andre astronauter; Deke Slayton (Micah Stock), en stille, men utrolig intelligent pilot og ingeniør; og Gus Grissom, (Michael Trotter), en no-nonsense testpilot, der ender med at blive den anden mand i rummet.

The Right Stuff er på otte episoder og er produceret af Leonardo DiCaprio’s selskab Appian Way samt Warner Horizon Scripted Television.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
fredag 16. oktober
Ever After A Cinderella Story
16 okt 2020
00:00

Ever After: A Cinderella Story

Film Børn
Disney+
Læs omtale

En “moderne” ung kvinde i det 16. århundrede, Danielle, er så uafhængig og vis, som hun er smuk og gavmild. Mod bemærkelsesværdige odds siger hun fra overfor sin rænkesmedende stedmor og skaber mirakler i livet for alle omkring sig, inklusive kronprinsen af Frankrig! Nu kan du genleve denne fængende, moderne genfortælling af det klassiske eventyr.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
Disney+
Chimps Disney
16 okt 2020
09:00

Meet the Chimps

Dokumentar
Disney+
Læs omtale

Meet the Chimps tager seerne med bag kulisserne og det hemmelige liv i det største og mest unikke fristed i verden for vilde dyr – Chimpansefristedet – et fire km2 stort tilflugtssted, der er placeret dybt i det skovfyldte hjerte af Louisiana og er hjem for flere end 300 chimpanser. Dokumentaren er fortalt af den Emmy Award-vindende skuespiller Jane Lynch og er en serie på i alt seks afsnit af National Geographic. Her følger man alle op-og nedture hos den ekstraordinære gruppe chimpanser, der får muligheden for at få en ekstra chance i livet af personalet, hvis dedikation, medfølelse og engagement for dyrene ikke kender nogen grænser. Gennem en gnidningsløs blanding af naturhistorie og observations- dokumentaristisk filmskabelse placerer Meet the Chimps chimpanserne – seriens omdrejningspunkt – i centrum. Det er et drama fra det virkelige liv med et fuldt følelsesmæssigt sortiment. Den giver uovertruffen adgang til alt, hvad der sker i ‘Chimpansefristedet’ – herunder madkamp, alliancer, romantik, ‘bromances’, tårer, raserianfald, højforræderi og hjertesorg.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
Clouds Disney
16 okt 2020
09:00

Clouds

Film Drama
Disney+
Læs omtale

Clouds er den sande historie om Zach Sobiech, en musikalsk 17-a?rig, der lever med en meget sjælden form for knoglekræft (osteosarkomer). I filmen følger vi Zachs rejse og forløb i hans a?r som ”senior” i gymnasiet, hvor han forsøger at finde rundt i kompleksiteterne omkring kærlighed, venskab, familie og det at efterlade
en musikalsk arv.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
fredag 23. oktober
Poppers Pingviner
23 okt 2020
00:00

Poppers pingviner

Film Familie, Komedie
Disney+
Læs omtale

En dedikeret forretningsmand får sit liv vendt på hovedet, da han arver seks pingviner, der forvandler hans lejlighed til et snefyldt vinterparadis.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
Disney+
OUAS KEY ART Digital1 1024x481 1
23 okt 2020
09:00

Der var engang en snemand

Film Børn
Disney+
Læs omtale

The previously untold origins of Olaf, the innocent and insightful, summer-loving snowman who melted hearts in the Academy Award®-winning 2013 Disney animated feature, Frozen, and its acclaimed 2019 sequel, are revealed in the all-new Walt Disney Animation Studios animated short, Once Upon a Snowman. The film follows Olaf’s first steps as he comes to life and searches for his identity in the snowy mountains outside Arendelle.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
Miss Peregrines Home for Peculiar Children
23 okt 2020
09:00
Læs omtale

Den visionære instruktør Tim Burton står bag dette magiske eventyr, der er baseret på den populære bog af samme navn. Da Jake undersøger et mysterium med alternative virkeligheder, fnder han en hemmelig verden for ”besynderlige børn” med overnaturlige kræfter. Men Jake fnder hurtigt ud af, at der er farer overalt, og han må fnde ud af, hvem han kan stole på, og hvem han selv i virkeligheden er.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
Fremad Disney
23 okt 2020
09:00

Fremad

Film Animation, Børn
Disney+
Læs omtale

Fremad melder sin ankomst pa? Disney+ den 23. oktober. Sa? gør dig klar til at dykke ned i forstads-fantasiverdenen og lad Disney og Pixar introducere dig for to teenager-elverbrødre, der ga?r i gang med en ekstraordinær søgen for at finde ud af, om der stadigvæk findes lidt magi derude…

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
fredag 30. oktober
Mandalorian sæson 2 Disney
Ny sæson
30 okt 2020
09:00

The Mandalorian – sæson 2

Serie Scifi
Disney+
Læs omtale

Disney har løftet sløret for premieredatoen på sæson af deres hitserie The Mandalorian. Det bliver fra 30. oktober at de nye afsnit begynder at rulle ud, og dermed får de danske kunder mulighed for at se med fra starten.

Disney+ ruller ud i Danmark den 15. september, så der er tid til at få set sæson 1 af serien, inden sæson 2 får premiere.

Disney+ lancerede The Mandalorian med ugentlige episoder, så det kan meget vel blive det samme med sæson 2.

Serien har sikret sig 15 Emmy nomineringer.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
Disney+
Big hero 6
30 okt 2020
09:00

Big Hero 6 sæson 2

Serie Børn
Disney+
Læs omtale

Based on Walt Disney Animation Studios’ Academy Award®-winning feature filminspired by the Marvel comics of the same name, Disney Channel’s “Big Hero 6 The Series” picks up immediately following the events of the feature film, continuing the adventures and friendship of 14-year-old tech genius Hiro and his compassionate, cutting-edge robot Baymax. Along with their friends Wasabi, Honey Lemon, Go Go and Fred, they form the legendary superhero team Big Hero 6 and embark on high-tech adventures as they protect their city from an array of scientifically enhanced villains. In his normal day-to-day life, Hiro faces daunting academic challenges and social trials as the new prodigy at San Fransokyo Institute of Technology.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Du kan søge mere bredt efter titler i hele  Disney+ kataloget her

?wi=351495&ws=

Relaterede artikler

Back to top button