Nyheder

Premiere på H2: America’s Book of Secrets

history H2 hdNogle mennesker er overbeviste om, at der findes en bog med USA’s bedst bevarede hemmeligheder. Findes sådan en bog virkelig? Og hvilke skjulte oplysninger indeholder den i givet fald? H2® tager seerne med ind i en mørk verden af myter og konspirationer, når America’s Book of Secrets har premiere d. 12. januar.

Første sæson af serien America’s Book of Secrets sætter fokus på hemmelige protokoller, topsikkerhed og de gåder, der omgærer verdens mest offentlige og private ejendomme.

Serien lægger ud med at gå bag facaden på bygningen, der huser klodens mest magtfulde mand: Den amerikanske præsident. Hvad er det mest hemmelige rum i Det Hvide Hus, og hvorfor er det så vigtigt? I over 200 år har Det Hvide Hus fungeret som præsidentens hjem, embedsbolig og national kommandocentral. Bygningen er særdeles godt beskyttet – og det samme er dens hemmeligheder, som har været skjult fra offentligheden … indtil nu.

Senere afsløres nogle af de hemmeligheder, politiske kontroverser og topmoderne sikkerhedssystemer, der gemmer sig bag murene på Fort Knox – et af verdens bedst sikrede militæranlæg – samt forsvarsministeriet Pentagon, præsidentens fly Air Force One og ikke mindst hans pansrede limousine, der har fået det passende kælenavn “Bæstet”.

Myter og konspirationsteorier omgiver i dén grad også en af USA’s mest berømte og berygtede militærbaser, der gennem årene er blevet kendt som Area 51. Hvad foregår der egentlig bag pigtrådshegnet og overvågningskameraerne midt ude i Nevadas ørken? Og er der mon en forbindelse mellem Area 51 og den påståede UFO-hændelse i Roswell i 1947?

FBI er den mest magtfulde politienhed i USA, og den består af elitetrænede agenter på hemmelige missioner for at beskytte nationen og verden. Enhedens formål er kendt af alle, men dens planer og strategier er mørklagte. Vi går undercover for at afsløre den specialtræning og de højteknologiske våben, der anvendes for at bekæmpe moderne kriminalitet.

Alt dette og meget mere i America’s Book of Secrets – mandage kl. 21.00 på H2.

SENDETIDER:

01  The White House (12. januar)
02  Freemasons (19. januar)
03  Fort Knox (26. januar)
04  Area 51 (2. februar)
05  The Playboy Mansion (9. februar)
06  Presidential Transports (16. februar)
07  The FBI (23. februar)
08  West Point (2. marts)
09  Black Ops (9. marts)
10  The Pentagon (16. marts)

I samme kategori

Back to top button