Premier League HD på Viasat 3D kanalen

| lørdag 17. dec, 2011 16:59 | opdateret 26. dec, 2011 kl. 16:43 | 1 kommentar

TV 2 Sport Premier LeagueDe seneste uger har der været en problematik omkring HD transmissioner kl. 16:00 på lørdage. Det har betydet, at der ikke er blevet vist live kampe på Premier League HD kanalen (også kaldet TV 2 Sport Premier League HD). Problemet har ikke ramt TV 2 Sport Premier League SD udgaven, da denne kan styres fra Danmark, hvor der også tilføjes dansk kommentator lyd.

Årsagen til den manglende live kamp skyldes at Premier League, som står for produktionen og udsendelse af kanalen, har valgt at blokere for udsendelsen af 16:00 kampen live, fordi Viasat Baltic, hvor kanalen også distribueres til, ikke må sende denne kamp live.

TV 2 Sport er i dialog med Premier League om at finde en løsning, eftersom problematikken ikke er relevant her i Danmark. Løsningen i hvert fald i denne weekend er at sende Viasat Sport HD kanalen, som ellers kun er tilgængelig i Sverige, på Viasat 3D kanalen i forbindelse med 16:00 kampen.

Parabolejere med Viasat HD adgang kan således se 16:00 kampen i HD, mens kunder med TV 2 Sport Premier League HD kanalen gennem andre distributører formentlig må afvente en løsning på problematikken fra Premier League’s Og Viasats side 

Del på:

Gemt under:: Viasat

Kommentarer (1)

  1. Bo Fredborg siger:

    Man kan åbenbart ikke regne med at den vises i HD på Viasat 3D. Det er ikke tilfældet i dag 26/12.

Skriv et svar