Streamingnyt

Paramount+ gratis på TV 2 Play i juli – Se juli måneds nyheder her

TV 2 Play har inviteret Paramount+ ind på deres platform her fra 1. juli. Indholdet fra Paramount+ kan ses gratis  af alle TV 2 PLAYs direkte kunder i hele juli måned.

Ikke alle TV 2 Play kunder kan se med

Det er værd at bemærke, at TV 2 oplyser at et TV 2 PLAY-abonnement gennem en partner og dermed ikke direkte hos TV 2 Play selv, ikke giver adgang til eller mulighed for at tilkøbe Paramount+ på TV 2 PLAY. Det skyldes rettighedsmæssige årsager, oplyser TV 2. Vi har dog hørt at det er lykkedes for en Telmore kunder at tilkøbe…

Spar 19,- på Paramount+ gennem TV 2 Play

Paramount+ vil kunne tilkøbes som et tilvalgsprodukt til 40 kr. til din normale TV 2 PLAY-pakke, hvis du som minimum har pakken ’Basis uden reklamer’.

Det er 19 kr. mindre pr. måned end ved at købe Paramount+ alene.

Hvis du har pakkerne ’Basis med reklamer’, ’Live 1’, ’Live 2’ eller har oprettet et TV 2 PLAY-abonnement med en voucher, kan du ikke tilkøbe Paramount+. Hvis du er i gang med en prøveperiode på ’Basis uden reklamer’, kan du tilkøbe Paramount+ ved at frasige din prøveperiode.

paramount+ månedsguide

Hvad kan du se på Paramount+ via TV 2 Play?

Paramount+ byder på unikke programmer fra SHOWTIME, Nickelodeon, Comedy Central, MTV, CBS og Paramount Studios samt Paramount+ originalproduktioner,  dramaserier og film og en blanding af globalt og lokalt premium-indhold inden for flere genrer.

Klassiske titler og helt nye Showtime serier

Hos Paramount+ er der både klassiske serier og film samt helt nye serier. Paramount+ har eksklusivt rettighederne til nye Showtime serier.

Få f.eks. et gensyn med: Frasier, The Godfather filmene, Mission Impossible, Indiana Jones filmene.

Af nye serier og dokumentarer, så har man netop haft premiere på de nye Showtime serier: Flatbush Misdemeanors og Cinema Toast samt dokumentarserien From Cradle to Stage

Paramount+ Juli premiere oversigt

Filtrér oversigten

Ingen fundne
Du kan løbende følge med i titler på tjenesten her på DIGITALT.TV i vores Paramount+ oversigt, hvor du også kan bladre tilbage til tidligere måneder med indhold du altså kan se gratis i juli på TV 2 Play.


This is Paramount+ | Paramount+ Nordic
This is Paramount+ | Paramount+ Nordic


Læs også

I samme kategori

Back to top button