Streamingnyt

Paramount+ rykker ind på TV 2 PLAY

TV 2 indgår endnu et strategisk partnerskab, der øger udbuddet af internationale film, serier, reality, børneindhold, comedy og dokumentarer på TV 2 PLAY.

Indholdet fra Paramount+ bliver tilgængeligt på TV 2 PLAY fra 1. juli og kan i første omgang ses af alle TV 2 PLAYs direkte kunder kvit og frit i juli måned, hvorefter indholdet vil kunne tilkøbes som et tilvalgsprodukt til en fordelagtig pris. Prisen bliver 40 kr. hvilket er 19 kr. mindre pr. måned end ved at købe Paramount+ alene.

– Med Paramount+-partnerskabet får vi på TV 2 PLAY i endnu højere grad et komplet streamingprodukt, hvor vores kunder kan finde et stærkt, samlet indholdstilbud. Aftalen med Paramount+ styrker PLAYs position i markedet, og vi er tilfredse med, at vi har fundet en samarbejdsmodel, hvor Paramount+ bliver en tilkøbsmulighed til en fordelagtig pris. Det styrkede værditilbud og fleksibiliteten for vores kunder vil bidrage til at levere på vores ambitiøse mål om yderligere vækst i de kommende år, siger Stig Møller Christensen, salgsdirektør for TV 2 Betalings-tv.

Mere end 6.000 film og episoder i 2021

Køber man tilvalgsproduktet med Paramount+ på TV 2 PLAY, får man adgang til et væld af underholdning og ikoniske programmer for folk i alle aldre i form af cirka 6.000 episoder og film. Paramount+ byder på unikke programmer fra SHOWTIME®, Nickelodeon, Comedy Central, MTV, CBS og Paramount Studios samt Paramount+ originalproduktioner, unikke dramaserier og film og en blanding af globalt og lokalt premium-indhold inden for flere genrer.

– Vi er meget begejstrede for vores nye strategiske samarbejde med TV 2 PLAY. Vi ser frem til at bringe unikke historier, ikoniske stjerner og et bjerg af underholdning ud til seere i alle aldre og har stor tiltro til, at TV 2 kommer til at sælge en masse Paramount+-abonnementer til TV 2 PLAYs kunder, siger Jesper Dahl, General Manager Nordics for ViacomCBS, der står bag Paramount+.

Husk du kan hver måned finde information om nyt indhold på Paramount+ i vores guide her

Flere partnerskaber og nye sportsrettigheder

I oktober 2020 annoncerede TV 2 sit nye partnerskab med Nordisk Film, der giver TV 2 PLAYs kunder adgang til dansk kvalitetsindhold fra børneuniverset Oiii. Det var også i 2020, at TV 2 PLAYs kunder fik adgang til hayu og en række af verdens største realityserier. Sidst, men ikke mindst blev der føjet en række nye sportsrettigheder og en ny sportspakke inklusive TV 2 SPORT X til udvalget på TV 2 PLAY. TV 2s streamingtjeneste rundede 700.000 abonnenter i 2020, hvilket svarer til, at godt halvanden million danskere har adgang til TV 2 PLAY.

Kilde: TV 2 presse

Læs også

I samme kategori

Back to top button