StreamingnytMånedsguides

Paramount+ månedsguide

Paramount+ er streamingindhold, der er en del af udbuddet over 500.000 danske husstande gennem YouSee (hvor den er fast del af grundpakken med box) og Canal Digital. Tjenesten byder blandt andet på 1st run film fra Paramount Pictures. F.eks. filmen Rocketman som er en del af udbuddet lige nu her primo 2020 på Paramount+, så her behøver du altså ikke at skulle betale 49,- for at leje filmen.

Paramount+ tilbydes ikke uden om tv-distributørerne, så du skal altså være kunde hos enten YouSee eller Canal Digital for at have adgang til indholdet.

DIGITALT.TV holder øje med det nye på Paramount+ siden januar 2020, og du kan således løbende finde månedens nyheder fra tjenesten herunder på denne side og generelt i vores streamingoversigter.

 

tirsdag 1. september
p 35
Ny sæson
1 sep 2020
00:00

Yellowstone – sæson 3

Serie Drama
Paramount+
Læs omtale

Den længe ventede sæson 3 af hitserien Yellowstone ruller over de danske skærme fra 1. september. Serien har Kevin Costner i hovedrollen, og i USA har sæsonpremieren sat seerrekorder. Tredje sæson har premiere i Danmark på Paramount+ den 1. september.

I serien spiller Kevin Costner familieoverhovedet John Dutton, der driver USA’s største ranch tæt på den legendariske naturpark Yellowstone. De forrige sæsoners endeløse konflikter mellem Dutton-familien og ranchens naboer, der tæller forretningsrivaler, et indianerreservat og en voksende by, fortsætter i den nye sæson. Og de eskalerer, når alliancer skifter, og når et uopklaret mord skal løses.

Har sat seerrekord i USA
Yellowstone er et af de største hit til dato på Paramount Network, hvor tredje sæson havde premiere i USA i juni. Her satte første afsnit med 6,5 mio. seerrekord for mest sete premiere på kabel-tv de seneste to år.

Den nye sæson byder velkommen til flere nye skuespillere. En af dem er Josh Holloway, der er kendt for roller i kultserien Lost (2004) samt Mission: Impossible – Ghost Protocol og Sabotage. Holloway spiller forretningsmanden Roarke Morris, der står i spidsen for et investeringsselskab, der har store og ambitiøse planer for Montana, som får afgørende betydning for Dutton-familien.

Familiens søn, Kayce Dutton, spilles af den BAFTA-nominerede skuespiller Wes Bentley, der er kendt for sine roller i American Beauty, Hunger Games-serien og Interstellar.

Yellowstone er produceret i samarbejde med 101 Studios. Den nye sæson af serien får eksklusiv nordisk premiere på streamingtjenesten Paramount+, der er tilgængelig for danske kunder hos YouSee og Canal Digital. Paramount+ giver adgang til premierefilm fra Paramount Pictures, filmklassikere og tv-programmer fra de Viacom-ejede kanaler.

Yellowstone sæson 3 kan også ses på Paramount Networks d. 13. september kl. 22.00.

Seriens cast består af skuespillerne Kevin Costner, Josh Holloway, Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Jefferson White, Forrie Smith, Denim Richards og Gil Birmingham.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten

fredag 4. september
Paramount
p 40
4 sep 2020
00:00

Inside

Dokumentar
Paramount+
Læs omtale

Inside… er en faktuel serie, som giver et unikt indblik i Storbritanniens mest ikoniske og kendte landemærker

starlist LoadingTilføj Favoritlisten

mandag 7. september
Paramount
p 36
7 sep 2020
00:00

The Terminal

Film Komedie
Paramount+
Læs omtale

En romantisk komedie af instruktør Steven Spielberg med Tom Hanks i hovedrollen som en immigrant, der bliver strandet i JFK lufthavn og må bo der midlertidigt.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten

mandag 14. september
Paramount
p 37
14 sep 2020
00:00

Beverly Hills Cop

Film Komedie
Paramount+
Læs omtale

I denne actionkomedie, tager Axel Foley tingene i sine egne hænder, da han bliver beordret på ferie.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten

mandag 21. september
Paramount
p 38
21 sep 2020
00:00

Coming to America

Film Komedie
Paramount+
Læs omtale

Eddie Murphy er filmens ubestridte komediekonge, og i Coming To America spiller Murphy da også en prins – en meget velhavende, forkælet afrikansk prins som rejser til Amerika for at finde sin kommende brud. Sammen med sin nærmeste ledsager (Arsenio Hall) finder Murphy hurtigt et job, nye venner, nye fjender, et nyt sted at bo – og ballade i massevis. Hold øje med såvel Murphy som Hall i nogle uforglemmelige cameo-roller i filmen!

starlist LoadingTilføj Favoritlisten

mandag 28. september
Paramount
p 39
28 sep 2020
00:00

Svampebob en rigtig landkrabbe

Film Animation
Paramount+
Læs omtale

På en mission for at redde sin egen verden, tager SvampeBob Firkant for første gang til vores! Da piraten Burgerskæg (Antonio Banderas) stjæler den hemmelige opskrift på de højtelskede krabbeburgere, går SvampeBob Firkant og venner i land for at finde den forsvundne opskrift. For at lykkes må de danne par med den tidligere rival, Plankton, men de indser snart, at hvis de skal besejre en superskurk, må de finde deres indre superhelte.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Relaterede artikler

Back to top button