Streamingnyt

Optagelserne i gang til sæson 2 af Viaplay serien Forhøret

Christoffer Boe har startet optagelser til den nye sæson af ’Forhøret’ med Trine Dyrholm i hovedrollen, der flankeres af et stjernecast bestående af Ulrich Thomsen, Dar Salim, Pernilla August, Danica Curcic, Fanny Bornedal, Olaf Johannessen og Søren Malling.

Forhøret 2’ produceres af Miso Film og får premiere på Viaplay i slutningen af 2021.

I den nye sæson er det Trine Dyrholm, der kan opleves i den bærende hovedrolle som psykologen Susanne. Ud over Trine Dyrholm ses en perlerække af kendte danske skuespillere i serien bl.a. Ulrich Thomsen, Dar Salim, Danica Curcic, Søren Malling, Fanny Bornedal, Olaf Johannesen, samt svenske Pernilla August.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Den første sæson af ’Forhøret’ var en stor succes på Viaplay, og vi er fulde af forventning til den nye sæson. Med ’Forhøret’ er vi lykkedes med at præsentere vores seere for en helt unik oplevelse – ikke kun på grund af det uhørt stærke cast, men også fordi det er en serie, som både indholds- og udtryksmæssigt tør gå helt nye veje”, siger Filippa Wallestam, EVP and Chief Content Officer, Nordic Entertainment Group.

”Christoffer Boes helt unikke æstetisk evne gør, at ’Forhøret’ ikke kun er enestående i sit særegne krimiformat, men også i sin stil og tone”, udtaler Jonas Allen, CEO & producer fra Miso Film.

Det handler Forhøret 2 om

Sæson 2 starter fire uger efter tidspunktet, hvor sæson 1 sluttede. Vi møder Bjørns (Ulrich Thomsen) kone Susanne (Trine Dyrholm), der forsøger at komme sig over det tragiske tab af sin datter.

Handlingen tager for alvor fart, da Susanne genoptager sit arbejde som psykolog. Da hun lægger en klient i hypnose i forbindelse med et banalt rygestop, åbner hun en dør ind til hans underbevidsthed. Manden afslører under hypnosen, at han har slået en række unge kvinder ihjel for penge – og at han allerede har bestilling på et nyt offer. Hans afsløring får Susanne til at kaste sig ud i en livsfarlig rejse gennem en kynisk underverden for at forhindre, at en ung uskyldig pige bliver dræbt. Men ingen er uskyldig – heller ikke Susanne.

“Det er første gang i mit filmiske liv, at jeg direkte fortsætter arbejdet med en historie så at få lov til at gøre det med Trine og et cast af Danmarks vildeste og dygtigste skuespillere er en kæmpe fornøjelse. Samtidig har det givet os mulighed for at afsøge helt nye sider af formatet. I denne sæson er vi på en rasende jagt efter en morder, hvor mørket sænker sig om vores hovedperson og trækker hende mere og mere ind i krimien – indtil hun til sidst selv er den jagede, der må kæmpe for sit liv. Med Trine i centrum bliver det en vild tur! Det er fedt at være i gang”, siger Christoffer Boe.

’Forhøret 2’ er bygget op på samme måde som den første sæson, hvor handlingen rulles ud gennem en række intense møder mellem karaktererne.

Kilde: Viaplay presse

Læs også


I samme kategori

Back to top button