StreamingnytTV Streaming premierer

Forhøret – sæson 1

FORHØRET får premiere på Viaplay fredag d. 15. november. Viaplay har netop frigivet den officielle trailer for den spektakulære psykologiske krimiserie, hvor den fortættede handling ligger i den psykologiske kamp mellem to mennesker; i de ætsende sandheder, de mørke løgne – og i alt det, der ikke bliver sagt. Kortene er givet, nu skal de spilles. Og det slår gnister, når Ulrich Thomsen igennem otte altafgørende møder står ansigt til ansigt med danske stjerneskuespillere som Trine Dyrholm, Nikolaj Lie Kaas, Lars Mikkelsen, David Dencik, Søren Malling, Lars Ranthe, Clara Rosager og Katrine Greis-Rosenthal.

Serien følger efterforskeren Bjørn (Ulrich Thomsen), der dykker dybere og dybere ned i Københavns underverden i jagten på sin datters morder. Forslået, rasende og sorgfuld begynder Bjørn at kortlægge det sidste døgn i datterens liv. Det sender ham på en vanvittig rejse gennem natten, hvor han møder de mennesker, der hver især betød noget afgørende for hans datter, og som afslører et net af sandheder, løgne og kriminelle handlinger, som er vævet ind i hendes og Bjørns eget liv.

På den visuelle side er Christoffer Boe kendt for sin stærke stil, og i FORHØRET tager han skridtet videre, hvor alt er fint-slebent ned til mindste detalje. FORHØRET er en æstetisk rejse igennem seriens otte episoder, otte forhør, i jagten på at finde morderen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

FORHØRET sæson 1 får premiere på Viaplay i hele Norden fredag d. 15. november 2019. Alle otte episoder frigives på samme tid. Serien er skabt og instrueret af Christoffer Boe og skrevet i samarbejde med Jakob Weis.

FORHØRET er produceret af Jonas Allen og Peter Bose fra Miso Film og distribueres internationalt af Fremantle.

Forhøret | Official Trailer | A Viaplay Original
Forhøret | Official Trailer | A Viaplay Original

Forhøret – sæson 1

Serie | Dansk, Krimi
15 nov 2019
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis

Stream her på Viaplay
8 Afsnit
Komplet sæson kan streames fra 15/11/19

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Viaplay presse

Læs også

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


SkyShowtime 39 kr Annonce

Back to top button