Streamingnyt

Forhøret – ny Viaplay originalserie med store danske skuespillernavne

Ulrich Thomsen, Lars Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Trine Dyrholm, Søren Malling, Lars Ranthe og David Dencik er blandt navnene i ny Viaplay serie skabt og instrueret af Christoffer Boe.

Optagelserne er netop begyndt.

Med Forhøret føjer Viaplay endnu et vigtigt kort til rækken af stærke danske Originals og store internationale serier, der tilsammen skal præsentere Viaplays seere for det bedste udbud indenfor serieverdenen. For ud over, at man i Originalserien har samlet eliten af danske skuespillere, bliver Forhøret også både visuelt og dramatisk en udfordrende og intens tour de force.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ulrich Thomsen har hovedrollen som politimanden Bjørn, der sætter alt ind på at finde den morder, som har slået hans egen datter ihjel. Handlingen udspiller sig over et enkelt døgn, og i hvert afsnit konfronterer Bjørn en ny mistænkt i et forhør på en ny location. Hver afhøring bliver en psykologisk kamp mellem to personer; en kamp, som med nervepirrende intensitet vil bringe både Bjørn og seerne et skridt nærmere morderens identitet – og sandheden om datterens død. Men er det en sandhed, Bjørn har lyst til at kende?

“Forhøret har, som en klassisk krimi, jagten på en morder som den dramatiske motor. Det helt unikke ved serien er, at dramaet denne gang er flyttet fra den ydre verden og ind på den mentale arena. I Forhøret opstår intensiteten og suspense derfor i det psykologiske spil mellem to mennesker, der udvikler sig til en intens kamp på liv og død. Det er svært at komme i tanke om en serie med et lignende dansk stjerne-cast, så vi glæder os utroligt meget til at præsentere Forhøret eksklusivt for Viaplays kunder,” siger Nanna Mailand-Mercado, Head of Originals hos Viaplay.

De intense dueller på ord udspiller sig i Forhøret mellem Ulrich Thomsen i den bærende rolle overfor så stærke navne som Lars Mikkelsen, Lars Ranthe, David Dencik, Trine Dyrholm, Søren Malling, Nikolaj Lie Kaas, Clara Rosager og Katrine Greis-Rosenthal.

Forhøret produceres af Miso Film, som Viaplay senest har arbejdet sammen med på DEN SOM DRÆBER – Fanget af Mørket, og bliver instrueret af Christoffer Boe (Reconstruction, Journal 64). Christoffer Boe er især kendt fra filmens verden, men har også med stor succes bevæget sig ind i tv-genren, senest med den anmelderroste tv-serie Kriger til TV2. Forhøret har han skrevet i samarbejde med dramatiker Jakob Weis (Den tid på året).

“Tv-serier er ikke længere kun stedet, hvor der kan fortælles i dybden og i nuancen om vores samtid og om komplekse karakterer. Det er også her, vi kan afsøge nye formater og skabe nye typer af møder og dramatiske rum. Det er tv-serierne, som lige nu viser os de stærke, rå, interessante og overraskende fortællinger. Forhøret er en gammel drøm om at skabe et stramt koncept, hvor der er skåret helt ind til benet – alt overflødigt er væk. Det, der står tilbage, er en oplevelse af ren essens. Jeg har fået lov at samle mit drømmehold af skuespillere og filmfolk – kameraet vil fokusere intenst og nådesløst på det psykologiske drama og den kriminalistiske puls, og hvert blik og hvert åndedræt vil have sin plads og betydning. Alle ingredienserne er sat i spil – nu glæder vi os til at gå i køkkenet!” siger Christoffer Boe.

Forhøret får premiere eksklusivt på Viaplay sidst i 2019

Kilde: Viaplay presse

Læs også


SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button