Månedsguides

Nyt på Viaplay i juni 2022

I juni på Viaplay er der blandt andet premiere på den længeventede Viaplay Original ‘Billy the Kid’, som er en fascinerende fortælling om den måske mest berømte revolvermand fra det vilde vesten. Den anerkendte ’The Viking’-skaber Michael Hirst står bag serien, som får premiere på Viaplay 12. juni.

Filtrér oversigten

onsdag 1. juni
Street Kings Viaplay
1 jun 2022
00:00

Street Kings

Film | Krimi
Læs omtale

Tom Ludlow har det svært efter sin kones død. Da han bliver mistænkt for at være involveret i drabet på en politikollega, bliver han tvunget til at gå op imod den kultur, han altid har været en del af.

Wildfire Viaplay
1 jun 2022
00:00

Wildfire

Serie | Drama
Læs omtale

Wildfire følger 18-årige Kris Furillo, der efter at have afsonet en dom, får muligheden for at starte et nyt liv med at træne heste på familien Ritters gård.

torsdag 2. juni
dyrevaernet s2 viaplay
2 jun 2022
00:00

Dyreværnet – Bag Facaden – Sæson 2

Underholdning | Ny Sæson
Læs omtale

Få indsigt i Dyreværnets hjertevarmende og hjerteskærende arbejde, når de rykker ud til sager om dyremishandling, og når de utrætteligt arbejder med hjemløse dyr, som skal have et nyt, kærligt hjem.
Sæson 2 af ‘Dyreværnet – Bag Facaden’ er i syv afsnit.

Familien fra bryggen sæson 20
2 jun 2022
00:00
Læs omtale

‘Familien fra Bryggen’ er tilbage efter en længere pause, hvor forholdet mellem Linse og Stephanie har været på et absolut lavpunkt. Denne sæson lægger ud med en hudløs ærlig snak mellem de to stærke kvinder, hvor de for første gang nogensinde giver seerne et indblik i, hvad der skete mellem dem og hvorfor de ikke har talt sammen så længe. Vi er med, når de sidder direkte over for hinanden og hver især lægger alle kortene på bordet.

Linse har fået mod på at kaste sig ud i datinglivet igen. Det er efterhånden lidt for mange år siden hun har været sammen med en mand, så nu skal det være. Spørgsmålet er bare, hvem den heldige så bliver. For Linse er det en helt ny verden, der åbner sig. Hun skal både forholde sig til en ny og anderledes krop i forhold til sidst hun havde sex. Og så skal hun lære at navigere i en tid med flere datingapps.

The Following Trailer
2 jun 2022
00:00

The Following – Sæson 1-3

Serie | Krimi | Komplet Serie
Læs omtale

Den pensionerede FBI agent Ryan Hardy hjælper med at jage en psykopatisk seriemorder.

fredag 3. juni
The Forever Purge Viaplay
3 jun 2022
00:00

The Forever Purge

Film | Gyser
Læs omtale

Rensningen når kogepunktet, da volden bliver til voldsudgydelser uden ende, og et latinamerikansk par flygter sydpå til Mexico, mens de får hjælp af en hvid kvægfarmerfamilie.

lørdag 4. juni
Madagascar: A Little Wild Viaplay
4 jun 2022
00:00
Læs omtale

Serien tager afsæt i de tidlige år, hvor alle heltene fra de populære Madagascar-film vokser op i the Central Park Zoo. Vi skal igen møde løven Alex, zebraen Marty, giraffen Melmann og flodhesten Glioria.
Sæson 1 af 'Madagascar: A Little Wild' er i syv afsnit.

mandag 6. juni
The Tailings Viaplay
6 jun 2022
00:00

The Tailings

Serie | Drama
Læs omtale

I en afsidesliggende by i det vestlige Tasmanien går en teenagepige på jagt efter sandheden om sin fars død og afdækker en hemmelighed, der ændrer alt.

tirsdag 7. juni
Nancy Drew Viaplay
7 jun 2022
00:00

Nancy Drew

Serie | Drama
Læs omtale

Nancy Drew er en genial teenage-detektiv, som pludselig bliver hovedmistænkt i et mord. Nu må hun konfrontere både levende og døde i en overnaturlig og indviklet mordgåde.

onsdag 8. juni
Family Business Viaplay
8 jun 2022
00:00

Family Business

Film | Krimi
Læs omtale

DramaKrimi198915 år

Vito har forladt sin families kriminelle verden og håber på en lys fremtid for sin dygtige søn, Adam – men så opsøger Adam sin bedstefar, organisationens overhoved, med planer om et stort røveri…

"The Lying Game" (trailer)
8 jun 2022
00:00

The Lying Game – Sæson 1-2

Serie | Drama | Komplet Serie
Læs omtale

The Lying Game er en amerikansk teen-drama-mysteriesynsserie

torsdag 9. juni
Everything's Gonna Be Okay Official Trailer | Premieres January 16 | Freeform
9 jun 2022
00:00
Læs omtale

After their father's untimely death, Nicholas and his two half-sisters are left to cope with not only a devastating loss, but also the realization that Nicholas is the one who must rise to the occasion and hold it all together.

fredag 10. juni
Ternet Ninja Viaplay
10 jun 2022
00:00

Ternet Ninja

Film | Animation
Læs omtale

Den noget usikre Aske går i 7. klasse og er håbløst vild med den søde Jessica fra 8. klasse. En dag får Aske dog hjælp fra en uventet kant, nemlig den velkendte, politisk ukorrekte Onkel Stewart, der forærer ham en dukke. Men Aske har ikke bare fået en dukke. Han har fået en levende ternet ninja, der emmer af hævngerrighed mod ejeren af den thailandske fabrik, han er blevet skabt på. Den ternede ninja indtager nu rollen som Askes tro følgesvend, der hjælper ham med at tage ansvar og tro på sig selv. Til gengæld skal Aske hjælpe ham med at tage hævn mod den onde fabriksdirektør Philip Eberfrø.
Filmen tog danskerne med storm og endte med at blive en af de bedst sælgende film i danmarkshistorien.

søndag 12. juni
Billy The Kid | Teaser | A Viaplay Original
12 jun 2022
00:00

Billy the Kid

Serie | Seriepremiere
Læs omtale

Den 12. juni er der premiere på den episke Viaplay-serie ’Billy the Kid’. Serien, der er produceret af den anerkendte ’The Viking’-skaber Michael Hirst, tegner et nuanceret portræt af den måske mest berømte revolvermand fra det vilde vesten.

I Viaplays nye originale serie ’Billy the Kid’ bliver historien om Billy the Kid (Tom Blyth) – også kendt som William H. Bonney – portrætteret som et af det gamle vestens måske mest misforståede menneske. Serien fortæller, hvordan han slet ikke var en koldblodig morder eller røver, som mange tror, men i stedet en karismatisk revolvermand, der tilfældigvis endte midt i en fejde mellem to bander. Billy the Kid havde irske rødder og voksede op i en lovløs og voldelig verden, men var i modsætning til mange andre revolvermænd en venlig og respektfuld ung mand, der også kunne læse og skrive.

I en alder af 15 år var Billy allerede en offentlig person, som aviserne flittigt fulgte og skrev om. Han tiltrak sig mange overskrifter og blev mere omtalt end de fleste amerikanske politikere og embedsmænd. Selvom Billys liv var kort ifølge historien, levede legenden om ham videre længe efter hans død.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
billythekid 103 0065 6282014ac5225
BTK_103_0549.ARW

– Dette er Billy the Kid, som du aldrig har set ham før – et autentisk portræt af en ung fredløs, der er mere på vagt, end han laver ballade: Karismatisk, kompleks, dybt moralsk og uendeligt fascinerende. Men det er også dybest set en historie om indvandring, og det betyder, at serien er højaktuel i dag,” siger Michael Hirst.

Billy the Kid spilles af den britiske skuespiller Tom Blyth, der får selskab af Alex Roe (’The 5th Wave’), der spiller Pat Garret, Eileen O’Higgins (’Brooklyn’), der spiller Billys mor Kathleen McCarty og Daniel Webber (’The Punisher’), der påtager sig rollen som Billys bedste ven Jesse Evans.

Viaplay-originalen ‘Billy the Kid’ er produceret af Michael Hirst, Donald De Line (‘De Line Pictures’), Justin Falvey (‘Amblin Television’), Otto Bathurst og Toby Leslie (‘One Big Picture’). Serien er en co-produktion mellem EPIX Studios og MGM International Television Productions i samarbejde med Nordic Entertainment Group. International distributør er MGM. Executive Producer for Nordic Entertainment Group (NENT Group) er Isabelle Hultén.

tirsdag 14. juni
Everwood - Sæson 1-4 Viaplay
14 jun 2022
00:00

Everwood – Sæson 1-4

Serie | Drama | Komplet Serie
Læs omtale

A widowed brain surgeon from Manhattan moves his two children to the small mountain town of Everwood, Colorado.

Love Me | Official Trailer | BINGE
14 jun 2022
00:00

Love Me

Serie | Drama
Læs omtale

Den australske version af vores egen Viaplay Original ‘Älska mig’. I rollerne ser vi blandt andre stjerner som Hugo Weaving (‘Matrix’, ‘Lord of the rings’), som Claras far.

Kærligheden kan dukke op på de mest ubelejlige tidspunkter, hvilket er tilfældet for Clara, Glen og Aaron, der alle befinder sig ved en skillevej efter en uventet og livsforandrende begivenhed.

lørdag 18. juni
Dragon: Rescue Riders Heroes of the Sky Viaplay
18 jun 2022
00:00
Læs omtale

I et fjernt hjørne af vikinge- og drageverdenen bor 10-årige Dakand, hans tvillingesøster Leyla og fem unge drager. Dak og Leyla kan ikke kun ride på dem, de har også den fantastiske evne til at tale med dem!
Sæson 1 af 'Dragons Rescue Riders: Heroes of the Sky' er i seks afsnit.

torsdag 23. juni
Family Law Viaplay
23 jun 2022
00:00

Family Law – Sæson 2

Serie | Drama | Ny Sæson
Læs omtale

Family Law følger advokat og ædru alkoholiker Abigail “Abby” Bianchi, der kæmper for at få styr på sin karriere og sin familie igen, efter at have ramt bunden.

Sæson har premiere 23. juni på Viaplay

fredag 24. juni
FLAG DAY | Official Trailer | MGM Studios
24 jun 2022
00:00

Flag Day

Film | Drama
Læs omtale

John Vogel var en idoliseret familiefar, da hans datter, Jennifer, var barn. Hans skinnende karisma lyste hendes liv op, men samtidig med at han lærte hende alt om kærlighed og glæde, levede han et dobbeltliv som landets største falskmøntner, bankrøver og bedrager. I ‘Flag Day’ spiller instruktør og Oscarvinder Sean Penn sammen med sin datter, Dylan Penn, som far og datter på film i en fortælling om familiebånd og forsoning baseret på virkelige hændelser.

lørdag 25. juni
Sicario: Day Of The Soldado Viaplay
25 jun 2022
00:00
Læs omtale

Narkotikakrigen kender ingen regler. Og siden kartellerne er begyndt at smugle terrorister over grænsen til USA, tyer FBI-agenten Matt Graver også selv til mere ekstreme metoder. En af disse er samarbejdet med den mystiske lejemorder Alejandro, som har en helt personlig vendetta mod kartellerne. Alejandros familie blev slået ihjel af en af narkobaronerne, og som hævn kidnapper Alejandro hans datter. Men kidnapningen har ingenlunde den ønskede effekt, og snart må Matt og Alejandro sætte spørgsmålstegn ved alt, hvad de kæmper for.

mandag 27. juni
BMF Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV
27 jun 2022
00:00

BMF

Serie | Krimi
Læs omtale

Curtis ”50 Cent” Jackson er tilbage i klubben med BMF. Den virkelighedsbaserede gangsterserie tager seerne med tilbage til det rå gadeliv i 80’ernes Detroit. En tidsrejse med kassettebånd, kontanter og klodsede mobiler – og hvor Eminem og Snoop Dogg er med ombord.

BMF – det handler den om

BMF er kort fortalt historien om kærlighed, familie, kapitalisme og jagten på den amerikanske drøm. Omdrejningspunktet er Black Mafia Family i det sydvestlige Detroit i slutningen af 1980’erne. Serien følger Flenory-brødrene, der skabte en af de mest indflydelsesrige forbryderorganisationer i USA. En organisation som senere også tog springet ind i musikbranchen.

Demetrius Flenory Jr. og Da’Vinchi (The Way Back) spiller hovedrollerne som de to brødre Demetrius ”Big Meech” Flenory og Terry ”Southwest T” Flenory. Værd at bemærke, at Demetrius Flenory Jr. altså spiller rollen som sin dømte far ”Big Meech”.

Curtis ”50 Cent” Jackson er executive producer på BMF, og har skabt serien sammen med Randy Huggins (Power, Criminal Minds). Rollelisten tæller desuden Russell Hornsby (Lincoln Heights) og hiphop-stjernerne Eminem og Snoop Dogg.

BMF Snoop

Eminem folder sig ud i sit rette element som den berygtede rapper Richard Wershe Jr. alias White Boy Rick, mens Snoop Dogg spiller rollen som Flenory-familiens spirituelle rådgiver, Pastor Swift.

MF er produceret af Curtis “50 Cent” Jacksons G-Unit Film and Television i samarbejde med Lionsgate Television for Starz. Og i september 2021 blev der givet grønt lys til produktionen af 2. sæson af BMF.

– Curtis ”50 Cent” Jackson fortsætter med at finde og udvikle historier som BMF, der er kulturelt relevante. Efter sådan en stærk debut er vi spændte på, hvad Curtis, Randy og de prisværdige skuespillere finder på i 2. sæson, siger Jeffrey Hirsch, som er præsident og CEO hos Starz.

tirsdag 28. juni
Instinct – Sæson 1-2
28 jun 2022
00:00

Instinct – Sæson 1-2

Serie | Komplet Serie
Læs omtale

A former CIA operative (Cumming), who has since built a "normal" life as a gifted professor and writer, is pulled back into his old life when the NYPD needs his help to stop a serial killer on the loose.

torsdag 30. juni
1562837673 7f33b26ce55364a0bab3117b32a67525c8626904 1
30 jun 2022
00:00

Vikings – Sæson 6B

Serie | Action | Ny Sæson
Læs omtale

Vikingernes verden kommer til live gennem Ragnar Lothbroks rejse. Han var den første viking, som trådte ud af de nordiske legender og tog sin plads i historien – en mand på grænsen til en myte.

Flere film i maj på Viaplay

Law Abiding Citizen (3. juni)
Bølgen (11. juni)
Cornelis (15. juni)
The Grand Duke of Corsica (23. juni)
Woman in Gold – relicense (29. juni)

Kilde: Viaplay presse

I samme kategori

Back to top button