TV Streaming premierer

BMF

Curtis ”50 Cent” Jackson er tilbage i klubben med BMF. Den virkelighedsbaserede gangsterserie tager seerne med tilbage til det rå gadeliv i 80’ernes Detroit. En tidsrejse med kassettebånd, kontanter og klodsede mobiler – og hvor Eminem og Snoop Dogg er med ombord.

BMF – det handler den om

BMF er kort fortalt historien om kærlighed, familie, kapitalisme og jagten på den amerikanske drøm. Omdrejningspunktet er Black Mafia Family i det sydvestlige Detroit i slutningen af 1980’erne. Serien følger Flenory-brødrene, der skabte en af de mest indflydelsesrige forbryderorganisationer i USA. En organisation som senere også tog springet ind i musikbranchen.

Demetrius Flenory Jr. og Da’Vinchi (The Way Back) spiller hovedrollerne som de to brødre Demetrius ”Big Meech” Flenory og Terry ”Southwest T” Flenory. Værd at bemærke, at Demetrius Flenory Jr. altså spiller rollen som sin dømte far ”Big Meech”.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Curtis ”50 Cent” Jackson er executive producer på BMF, og har skabt serien sammen med Randy Huggins (Power, Criminal Minds). Rollelisten tæller desuden Russell Hornsby (Lincoln Heights) og hiphop-stjernerne Eminem og Snoop Dogg.

BMF Snoop

Eminem folder sig ud i sit rette element som den berygtede rapper Richard Wershe Jr. alias White Boy Rick, mens Snoop Dogg spiller rollen som Flenory-familiens spirituelle rådgiver, Pastor Swift.

MF er produceret af Curtis “50 Cent” Jacksons G-Unit Film and Television i samarbejde med Lionsgate Television for Starz. Og i september 2021 blev der givet grønt lys til produktionen af 2. sæson af BMF.

– Curtis ”50 Cent” Jackson fortsætter med at finde og udvikle historier som BMF, der er kulturelt relevante. Efter sådan en stærk debut er vi spændte på, hvad Curtis, Randy og de prisværdige skuespillere finder på i 2. sæson, siger Jeffrey Hirsch, som er præsident og CEO hos Starz.

BMF Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV
BMF Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV

BMF

Serie | Krimi
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: C More presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button