Månedsguides

Nyt på Viaplay i juli 2022

Viaplay byder på sommerunderholdning i juni med blandt andet The Girl From Plainville og den australske udgave af Viaplay serien Elsk mig.

Filtrér oversigten

fredag 1. juli
DON’T BREATHE 2 - Official Trailer (HD) | Exclusively In Movie Theaters August 13
1 jul 2022
00:00

Don’t Breathe 2

Film | Thriller
Læs omtale

I denne spændende efterfølger møder vi igen Norman Nordstrom, hvis stille liv knuses, da en gruppe usømmelige kriminelle kidnapper den unge pige, han bor sammen med

Indiana Jones x3 Viaplay
1 jul 2022
00:00

Indiana Jones x3

Film | Action
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Raiders of the Lost Ark
Indiana Jones and the Last Crusade
Indiana Jones and the Temple of Doom
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Steven Spielbergs succesfilm med Harrison Ford, som den eventyrlystne arkæolog Indiana Jones. Stora stjerner som Sean Connery, Cate Blanchett og Shia LeBeouf medviker i de populære film. Samtlige fire film får premiere på Viaplay 1. juli.

mandag 4. juli
Mr. Mayor Season 2 Promo
4 jul 2022
00:00

Mr. Mayor – Sæson 2

Serie | Komedie
Læs omtale

A wealthy businessman becomes the mayor of Los Angeles.

tirsdag 5. juli
Young Rock Season 2 Trailer | Rotten Tomatoes TV
5 jul 2022
00:00

Young Rock – Sæson 2

Serie | Komedie
Læs omtale

A look at the formative years of superstar Dwayne 'The Rock' Johnson as he grows up through life.

onsdag 6. juli
The Best of Christine | The New Adventures of Old Christine | TV Land
6 jul 2022
00:00
Læs omtale

A divorced mom tries to keep pace with everyone around her.

torsdag 7. juli
MAN WITH A PLAN - Official Trailer - CBS New Shows 2016
7 jul 2022
00:00
Læs omtale

En far opdager, at forældreskabet er meget hårdere, end han troede, da hans kone begynder at arbejde igen efter 13 år – mens han bliver efterladt hjemme og skal tage sig af børnene.

søndag 10. juli
The Girl From Plainville | Trailer | Hulu
10 jul 2022
00:00

The Girl from Plainville

Serie | Drama
Læs omtale

Serien er inspireret af den sande historie om Michelle Carters grufulde og manipulerende sms-korrespndancer med hendes kæreste Conrad Roy, som ender ud i en “sms selvmordssag”. ‘The Girl From Plainville’ udforsker Carters forhold til kæresten Conrad Roy samt de begivenheder, der førte til hans død – og senere hendes dom for manddrab. Rollen som Michelle Carter spilles af Chloë Sevigny.

fredag 15. juli
THE CARD COUNTER - Official Trailer [HD] - Only In Theaters September 10
15 jul 2022
00:00

The Card Counter

Film | Drama
Læs omtale

Veteranen, William Tell, lever af at gamble. Han opsøges af den unge og aggressive, Cirk, som ønsker hans hjælp med at hævne sig på den tidligere oberst, John Gordo. William ser en chance for at genvinde sin værdighed, hvis han lykkes med at forhindre Cirks destruktive planer og tager derfor på casino road trip sammen med ham. Rejsen sponsoreres af den hemmelighedsfulde La Linda, og målet for den umage trio er VM i poker i Las Vegas. Men i forsøget på at holde Cirk i kort snor, drages William ind i sin egen fortids mørkeste afkroge. The Card Counter er skrevet og instrueret af den legendariske filmskaber Paul Schrader, som har skrevet filmmanuskripterne til både Taxi Driver og Raging Bull og instrueret bl.a. First Reformed.

mandag 18. juli
Official Trailer | Hightown Season 2 | STARZ
18 jul 2022
00:00

Hightown – Sæson 2

Serie | Krimi | Ny Sæson
Læs omtale

Der venter Jackie Quinones en personlig efterforskning og en kamp for at holde sig ædru, da en dødbringende opioidbølge hærger Cape Cod, i den nye sæson af serien Hightown. Den nyudklækkede politibetjent Jackie og hendes makker Leslie, sætter ind overfor byens store narkoleverandør, Frankie Cuevas.

fredag 22. juli
Amundsen OFFICIAL INTERNATIONAL TRAILER
22 jul 2022
00:00

Amundsen

Film | Drama
Læs omtale

Et episk drama om Roald Amundsen, som var det første menneske, der nåede Sydpolen. Han var ikke kun en succesrig opdagelsesrejsende, men også et fascinerende menneske. For at nå sine mål, holdt han sig ikke tilbage for at lyve og bedrage sine kære, hvilket fik store konsekvenser.

mandag 25. juli
Life Unexpected - Sæson 1-2 Viaplay
25 jul 2022
00:00
Læs omtale

After 15 years in foster homes, Lux decides to get emancipated, which leads to her meeting her birth parents.

tirsdag 26. juli
The Good Fight Season 5 "Release Date" Teaser (HD) Paramount+ series
26 jul 2022
00:00

The Good Fight – sæson 5

Serie | Drama | Ny Sæson | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Da advokatfirmaet mister to dygtige medarbejdere, bliver Diane (Christine Baranski) nødt til at spørge sig selv, om det stadig giver mening for hende at hjælpe med at lede firmaet sammen med Liz (Audra McDonald). I mellemtiden bliver Marissa (Sarah Steele) og firmaet involveret i en mærkelig sag med Hal Wackner (Mandy Patinkin), der sætter sig for at åbne sin egen retssal i baglokalet af en kopibutik.

Foruden Christine Baranski, Audra McDonald og Sarah Steele medvirker også Michael Boatman, Nyambi Nyambi, Zach Grenier og Charmaine Bingwa, og Mandy Patinkin, kendt fra Homeland, er blandt gæstestjernerne i denne sæson.

Robert og Michelle King har skabt serien sammen med Phil Alden Robinson. King-parret fungerer også som executive producers sammen med Ridley Scott, David W. Zucker, Brooke Kennedy, Liz Glotzer, William Finkelstein, Jonathan Tolins og Jacquelyn Reingold.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Serien er produceret af CBS Studios i samarbejde med Scott Free Productions og King Size Productions. ViacomCBS Global Distribution Group står for den internationale distribution af serien.

onsdag 27. juli
Fringe Trailer 1
27 jul 2022
00:00

Fringe – Sæson 1-5

Serie | Scifi
Læs omtale

An F.B.I. agent is forced to work with an institutionalized scientist and his son in order to rationalize a brewing storm of unexplained phenomena.

torsdag 28. juli
Getting Away With Murder(s) (2021) UK Trailer
28 jul 2022
00:00
Læs omtale

Næsten 1 million mennesker i 22 lande har begået mord på 11 millioner uskyldige mænd, kvinder og børn. 99 procent af de ansvarlige er aldrig blevet retsforfulgt. På trods af den ellers så omfattende dækning af Holocaust, er der indtil videre ingen, der er gået i dybden med den totale mangel på retfærdighed. Denne Viaplay Original adresserer den åbenlyse forsømmelse.

fredag 29. juli
Love Life Season 2 Trailer (HD)  HBO Max series
29 jul 2022
00:00

Love Life – Sæson 2

Serie | Drama Komedie | Ny Sæson
Læs omtale

Den romantiske komedieserie Love Life 2 får premiere på Viaplay 27. juli. Efter at have fulgt Darby (Anna Kendrick) i 1. sæson skal vi i 2. sæson følge hendes gode ven Marcus og hans søgen efter den eneste ene.

Efter at have fulgt Darby (Anna Kendrick), følger 2. sæson singlen Marcus (William Jackson Harper) og hans søgen efter den eneste ene. Darbys gode ven Marcus skal til at date igen, da hans første ægteskab går i stykker. Som fraskilt drømmer han om en kærlighed, der varer resten af livet.

Vi græd og grinte med Anna Kendrick, da hun i rollen som singlepigen Darby både slog sig og havde succes med kærlighedslivet i New York i 1. sæson af Love Life. Anna Kendrick (Pitch Perfect) er også en del af den nye sæson men i en mere tilbagetrukket rolle.

For i Love Life 2 er der fokus på vennen Marcus Watkins, som spilles af William Jackson Harper (Midsommar, The Good Place). Marcus skal til at date igen, da hans første ægteskab går i stykker. Han skal nu genopbygge et nyt liv sten for sten, og drømmer stadig om en kærlighed, der varer resten af livet.

Udover William Jackson Harper er der i Love Life 2 også gensyn med Jessica Williams, Punkie Johnson og Chris ”Comedian CP” Powell. Gæstestjernerne Arian Moayed, Leslie Bibb og John Earl Jelks kan også opleves i den nye sæson, ligesom vi også skal møde Blair Underwood, Maya Kazan, Ego Nwodim, Kimberly Elise, Janet Hubert, Jordan Rock og Steven Boyer.

Mens Lesley Manville lagde stemme til fortælleren i 1. sæson, så er det denne gang Emmy-vinderen Keith David, der binder historien sammen. Og så dukker Anna Kendrick, Zoë Chao, Peter Vack, Sasha Compére og Nick Thune igen op i 2. sæson.

Anna Kendrick er desuden executive producer på den nye sæson sammen med seriens skabere Sam Boyd og Bridget Bedard samt Rachelle Williams, William Jackson Harper, Paul Feig og Dan Magnante. Love Life er produceret af Lionsgate Television og Feigco Entertainment.

The Colony
29 jul 2022
00:00

The Colony

Film | Action
Læs omtale

I fremtiden er Jorden ramt af istid og de overlevende mennesker bor under jorden i forskellige kolonier. Da en koloni en dag opfanger et nødsignal, sendes et hold bevæbnede mænd ud for at undersøge det. Det, de møder, kunne de aldrig have forberedt sig på.

lørdag 30. juli
Rock Island Mysteries Viaplay
30 jul 2022
00:00

Rock Island Mysteries

Serie | Børn
Læs omtale

Masser af eventyr finder sted i denne nye serie 'Rock Island Mysteries'. Serien drejer sig om Taylor Young, en ung pige, som er fascineret af mysterier og fænomener omkring en mystisk ø, hvor hendes onkel ser ud til at være forsvundet. Sammen med en flok venner forsøger hun at opklare mysteriet.

søndag 31. juli
Queer as Folk | Official Trailer | Peacock Original
31 jul 2022
00:00

Queer as Folk

Serie | Drama
Læs omtale

'Queer as Folk' er en nyfortolkning af den klassiske Russel T Davies-hitserie fra 1999. Serien foregår i New Orleans, og serien følger en mangfoldig gruppe venner, som oplever, at deres liv forvandles i kølvandet på en tragedie. Kim Cattrall og Juliette Lewis er blandt de medvirkende.

Andre serier på Viaplay i juli:

Faster s1 Part 2 (1 juli)
Ancient Yellowstone (1 juli)
4th & Forever: Muck City s1 (1 juli)
How to Adventure s1 (1 juli)
Storm Chaser’s Guide s1 (1 juli)
NYC Revealed s1 (1 juli)
Jury Speaks s1 (1 juli)
Dragons: Nine Realms s1 Part 2 (2 juli)
Cobra Killers (7 juli)
The BeatBuds, Let’s Jam s1 (9 juli)
The Barbarian and the Troll s1 (16 juli)
Below Deck Sailing Yacht s1 (19 juli)
Real Housewives of Orange County s15 (20 juli)
Southern Charm s7 (21 juli)
Santiago of the Sea (23 juli)
Seduced: Inside the NXIVM Cult s1 (31 juli)

Andre film på Viaplay i juni:
Changing Ocean Asia (1 juli)
Eat Like (1 juli)
Science vs. Terrorism (1 juli)
Insect Apocalypse (1 juli)
Destination: Pluto Beyond the Flyby (1 juli)
What Animals See (1 juli)
Spirit Untamed (1 juli)
Don’t Breathe 2 (1 juli)
Valerian and the City of Thousand Planets (1 juli)
Once (1 juli)
Så ock på Jorden (1 juli)
Jönssonligan & den svarta diamanten (1 juli)
Jönssonligans största kupp (1 juli)
Tigerland (1 juli)
Sabrina (1 juli)
Autopsy of Jane Doe (1 juli)
The King of Comedy (1 juli)
Trolls (1 juli)
Tommy Boy (1 juli)
What’s Your Number? (1 juli)
Drag Me to Hell (1 juli)
Idealisten (1 juli)
Date and Switch (1 juli)
Mansfield Park (1 juli)
Star Trek Beyond (1 juli)
Star Trek (1 juli)
Star Trek Into Darkness (1 juli)
The Girl Next Door (1 juli)
Bride Wars (1 juli)
Steppeulven (1 juli)
Natural Born Killers (1 juli)
The Internship (1 juli)
Heathers (1 juli)
Entrapment (1 juli)
Dreamgirls (1 juli)
Click (1 juli)
Lucy (1 juli)
Love & Other Drugs (1 juli)
Guess Who (1 juli)
Escape Room (1 juli)
Så som i himmelen (1 juli)
Heat (1 juli)
Duplex (1 juli)
The Wolf of Wall Street (1 juli)
Jerry Maguire (1 juli)
Cloverfield (1 juli)
Top Gun (1 juli)
10 Cloverfield Lane (1 juli)
Shadowlands (1 juli)
Boys On The Side (1 juli)
Aloha (1 juli)
Hancock (1 juli)
Skyfire (2 juli)
Shiva Baby (7 juli)
Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain (7 juli)
Gascoigne (7 juli)
Escape Room 2: Tournament of Champions (8 juli)
Nelly Rapp – Monsteragent (8 juli)
Son of Bigfoot (8 juli)
District 9 (8 juli)
The Dinner (8 juli)
Okay (8 juli)
Can You Keep a Secret? (8 juli)
The Bookshop (8 juli)
Beast (8 juli)
Nynne (8 juli)
Giant Little ones (8 juli)
The Best Offer (8 juli)
David Lynch: The Art of Life (8 juli)
Hunter Hunter (8 juli)
We Die Young (9 juli)
Johnny English (9 juli)
Johnny English Strikes Again (9 juli)
Johnny English Reborn (9 juli)
Dancer (14 juli)
Venuseffekten (14 juli)
The Big Squeeze (15 juli)
I Kill Giants (15 juli)
Control (15 juli)
Sweetwater (15 juli)
Great White (16 juli)
The Man in the Iron Mask (17 juli)
Fantasy Island (17 juli)
Zeros and Ones (21 juli)
Rising from Ashes (21 juli)
The Human Stain (22 juli)
Adore (22 juli)
My Sweet Monster (22 juli)v
Nowhere Special (23 juli)
Sausage Party (27 juli)
Angela Merkel – A Legacy Through Time (28 juli)
Limelight (28 juli)
Herself (28 juli)
Results (29 juli)
Albert Nobbs (29 juli)
Plus One (29 juli)
Vanguard (30 juli)

BEMÆRK: Listen er oplyst af Viaplay 24. juli. Der kan ske ændringer

Kilde: Viaplay presse

I samme kategori

Back to top button