Streamingnyt

The Good Fight – sæson 5

- starter 25. juni på HBO Nordic

Da advokatfirmaet mister to dygtige medarbejdere, bliver Diane (Christine Baranski) nødt til at spørge sig selv, om det stadig giver mening for hende at hjælpe med at lede firmaet sammen med Liz (Audra McDonald). I mellemtiden bliver Marissa (Sarah Steele) og firmaet involveret i en mærkelig sag med Hal Wackner (Mandy Patinkin), der sætter sig for at åbne sin egen retssal i baglokalet af en kopibutik.

Foruden Christine Baranski, Audra McDonald og Sarah Steele medvirker også Michael Boatman, Nyambi Nyambi, Zach Grenier og Charmaine Bingwa, og Mandy Patinkin, kendt fra Homeland, er blandt gæstestjernerne i denne sæson.

Robert og Michelle King har skabt serien sammen med Phil Alden Robinson. King-parret fungerer også som executive producers sammen med Ridley Scott, David W. Zucker, Brooke Kennedy, Liz Glotzer, William Finkelstein, Jonathan Tolins og Jacquelyn Reingold.

Serien er produceret af CBS Studios i samarbejde med Scott Free Productions og King Size Productions. ViacomCBS Global Distribution Group står for den internationale distribution af serien.

Femte sæson af The Good Fight (10×60 minutter) får premiere 25. juni på HBO Nordic. Der kommer én episode om ugen.

De fire første sæsoner af The Good Fight er tilgængelige på HBO Nordic nu.

The Good Fight Season 5 "Release Date" Teaser (HD) Paramount+ series
The Good Fight Season 5 "Release Date" Teaser (HD) Paramount+ series
25 jun 2021
*HBO Nordic

The Good Fight – sæson 5 HBO Nordic
Drama Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Euro 2020 ViaplayReklamelink

Back to top button