Månedsguides

Nyt på Viaplay i februar 2022

Viaplay byder I februar på ny originalserie med Ulrich Thomsen optaget på Færøerne. Du får også ny svensk serie ’Harmonica’ om ægteparret Harry og Monica, der kæmper for både ægteskabet og den musikerkarriere, der havde sin storhedstid for mange år siden. Norske Pørni er også tilbage med en ny sæson.

Filtrér oversigten

tirsdag 1. februar
Da Harry mødte Sally Viaplay
1 feb 2022
00:00

Da Harry mødte Sally

Film | Komedie
Læs omtale

De to gamle venner, Sally (Meg Ryan) og Harry (Billy Crystal), møder hinanden tilfældigt gennem tiden, og hver gang diskuterer de, om venskaber kan bestå, hvis vennerne har sex. De kan ikke blive enige, men undervejs begynder de langsomt at forelske sig i hinanden. Tør de give efter for følelserne af frygt for at sætte venskabet over styr?

torsdag 3. februar
Between Two Worlds Viaplay
3 feb 2022
00:00

Between Two Worlds

Serie | Drama
Læs omtale

Cate Walford, whose relationship with vicious, business tycoon husband, Phillip, is on the ropes and sees a tempestuous home life trapped in a tangled web of lies and manipulation.

mandag 7. februar
HouseBroken Viaplay
7 feb 2022
00:00

HouseBroken

Serie | Animation
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

A dog named Honey who runs group therapy sessions to help neighborhood animals manage the neuroses brought on by their owners and each other.

tirsdag 8. februar
Southern Charm - Sæson 1-6 Viaplay
8 feb 2022
00:00
Læs omtale

The notoriously closed society of Charleston, South Carolina unlocks the gates of their centuries-old plantation homes for a real-life look at how modern-day Southern aristocracy lives. Get charmed by the social scene which is bound by tradition and ostentation unlike any other culture in America, through a group of the city's most charismatic gentlemen and their Southern belle equals.

onsdag 9. februar
CSI: NY Viaplay
9 feb 2022
00:00

CSI: NY

Serie | Krimi
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

CSI head Detective Mac Taylor and his team solve crimes using forensic science in New York City.

torsdag 10. februar
One Big Happy Viaplay
10 feb 2022
00:00

One Big Happy

Serie | Komedie
Læs omtale

A lesbian and her straight guyfriend decide to have a baby together.

fredag 11. februar
legends of the bundesliga viaplay
11 feb 2022
00:00
Læs omtale

Bundesligaen er en af ​​de bedste ligaer i verden, og flere af de største og mest ikoniske managere og spillere gennem årene har sat deres præg på den tyske liga. I den nye Viaplay Original ’Legends of the Bundesliga’ fortæller nogle af de største legender og tidligere spillere fra ligaen åbent om alt fra personlige kriser til store triumfer.

Fredag ​​den 11. februar får den nye Viaplay Original med fem afsnit premiere på alle 10 Viaplay-markeder.

Ebbe Sand, Søren Lerby, Patrik Andersson, Rune Bratseth og Ottmar Hitzfeld var alle store profiler i Bundesligaen, der har opnået legendestatus for at føre deres klubber til succes samt erobre de tyske fodboldfans’ hjerter. I ’Legends of the Bundesliga’ har Viaplay haft den unikke mulighed for at tale med disse fem fodboldikoner, mens de deler nogle af deres personlige historier fra deres karriere.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Den danske angriber Ebbe Sand var på toppen af ​​sin karriere og klar til sit næste internationale skridt i fodboldkarrieren, da han fik konstateret kræft. Ikke desto mindre lykkedes det ham at bekæmpe sygdommen og spille syv år i Schalke 04. I interviewet fortæller Ebbe Sand åbent om sine op- og nedture, og hvordan han blev “Meister der Herzen” i 2001, da hans hold i fire minutter troede, at de havde vundet det tyske mesterskab.

Fra én dansker til en anden: Helt eksklusivt optræder Søren Lerby og deler sin historie på Viaplay. Han tilbragte tre år i Bayern München som spiller og vendte tilbage til klubben i 1991 som træner. Danskeren var kendt for at spille med sokkerne nede, og han kom ind i Guinness Rekordbog, da han spillede to kampe i to forskellige lande på samme dag:

”Dengang så jeg det ikke som noget rigtig specielt, for jeg kunne jo sagtens klare det. Men efterfølgende har jeg tit tænkt, at det var da meget godt kørt”, siger Søren Lerby og fortsætter:

”Vi spillede i Irland, og Udo (Udo Lattek) stod klar med privatfly til Düsseldorf og en hurtig bil der kunne køre os til Bochum. Det var en semifinale i den tyske pokalturnering. Vi nærmer os stadion lige før kampen går i gang, hvor der var meget trafik, så jeg gik ud af bilen og løb lige en ”warm up” mod stadion”.

Mens Lerby spillede i Bayern München i slutningen af ​​80’erne, kom Patrick Andersson til samme klub i slutningen af ​​90’erne. I 1999 skrev han under med Bayern München efter at have spillet for Borussia Mönchengladbach. Den svenske spiller blev en legende i Bundesligaen for tyve år siden, da han scorede sit eneste mål for Bayern Münich i sidste kamp, ​​og Bayern vandt det tyske mesterskab.

Den norske spiller Rune Bratseth spillede 230 kampe for Werder Bremen. I interviewet fortæller han, hvordan hans kristne tro formede ham som spiller; hvordan han mistede besindelsen og kastede en kop efter sin træner, og hvordan han overlevede et slagtilfælde i 2016.

Ottmar Hitzfeld er en af ​​de mest succesrige trænere i Bundesligaen. Han deler sine op- og nedture i den tyske liga. En tid hvor han vandt Champions League med to forskellige klubber, men også led af en depression.

søndag 13. februar
TROM | Official Trailer | A Viaplay Original
TROM | Official Trailer | A Viaplay Original
13 feb 2022
00:00

TROM

Serie | Dansk Drama Krimi | Seriepremiere
Læs omtale

Den 13. februar har Viaplay premiere på Viaplay’s Originalserie ’TROM’ – et krimidrama der er indspillet på Færøerne. ’TROM’ er en medrivende krimi, der kombinerer loyalitet, magt og ubrydelige familiebånd. I hovedrollen ses Ulrich Thomsen, Maria Rich og Olaf Johannessen.

Alle seks afsnit frigives på samme tid på Viaplay.

Trom – det handler den om

Da journalist Hannis Martinsson (Ulrich Thomsen) modtager en videobesked fra den kvindelige aktivist og dyrerettighedsforkæmper Sonja á Heyggi, som påstår, at hun er hans datter, og at hun samtidig frygter for sit liv, tager han til sin hjemstavn Færøerne for at undersøge sagen nærmere. Det bliver hurtigt klart for ham, at Sonja er forsvundet under mystiske omstændigheder, hvorefter han bliver hvirvlet ind i en eftersøgning, der trækker tråde ind i det lokale fiskersamfund, til en markant aktivistgruppe og ikke mindst til øens fremtrædende forretningsmand, Ragnar í Rong (Olaf Johannessen). Hannis’ tilstedeværelse på øen bringer ham i konflikt med det lokale politi, og flere gange tørner han sammen med efterforskningsleder Karla Mohr (Maria Rich), da hans fund i sagen står i kontrast til politiets. Hans søgen efter svar optrevler et spind af løgne og hemmeligheder i det lille lokalsamfund.

Ud over Ulrich Thomsen, Maria Rich og Olaf Johannessen i hovedrollerne består castet af både færøske og danske skuespillere, blandt andre Helena Heðinsdóttir, Mariann Hansen, Sissal Drews Hjaltalin, Hans Tórgarð, Gunnvá Zachariasen og Búi Dam.

Optagelserne til ’TROM’ fandt sted i foråret og sommeren 2021, og det smukke, men barske landskab på Færøerne danner en bjertagende kulisse, der på dramatisk vis er med til at bære handlingen frem. ’TROM’ er i seks afsnit og er baseret på bestsellerne skrevet af den prisvindende færøske forfatter Jógvan Isaksen.

tirsdag 15. februar
American Psycho Viaplay
15 feb 2022
00:00

American Psycho

Film | Drama
Læs omtale

Børsmægleren Patrick Bateman (Christian Bale) er den perfekte mand på ydersiden. Med sit indbringende job på Wall Street og sit pæne ydre, charmerer han alle han møder. Virkeligheden er blot en anden. Han lever et dobbeltliv, hvor han om natten myrder uskyldige og torturer folk, der irriterer ham det mindste. Filmen er bygget på Bret Easton Ellis’ bestseller af samme navn.

Boss - Sæson 1-2 Viaplay
15 feb 2022
00:00

Boss – Sæson 1-2

Serie | Drama
Læs omtale

Chicagos borgmester Tom Kane ved, hvad byen har brug for – men da en hjernelidelse begynder at ødelægge hans personlighed, kan han ikke længere stole på sin hukommelse, allierede eller sig selv.

guilt
15 feb 2022
00:00

Guilt

Serie | Krimi
Læs omtale

Definitionen af skyld er at være ansvarlig for en ugerning eller forbrydelse. I mordet på Molly Ryan er mange skyldige på forskellige måder, men kun én er virkelig skyldig i hendes mord.

Power Book IV: Force | Official Trailer | STARZ
Power Book IV: Force | Official Trailer | STARZ
15 feb 2022
00:00

Power Book IV: Force

Serie | Krimi
Læs omtale

Tommy Egan kommer til Chicago og sætter sig for at blive byens største narkohandler nogensinde.

Spartacus - Sæson 1-3 Viaplay
15 feb 2022
00:00

Spartacus – Sæson 1-3

Serie | Action
Læs omtale

Spartacus forrådes af romerne og tvinges til at være slave. Han genfødes som Gladiator og rives bort fra sit hjemland og den kvinde, han elsker. Han er dømt til et liv i en brutal verden, hvor blod og død er hovedunderholdningen.

Spartacus: Gods of the Arena Viaplay
15 feb 2022
00:00
Læs omtale

Huset Batiatus stiger i graderne på grund af den berømte mester Gannicus. Han er kendt for sine evner med et sværd og for sin tørst efter vin og kvinder. Det er den tid, den unge Batiatus har ventet på.

Sweetbitter - Sæson 1-2 Viaplay
15 feb 2022
00:00
Læs omtale

Tess begynder at arbejde på NYC’s bedste restaurant i den tro, at det bliver midlertidigt, men bliver snart fortryllet af restaurantens ansatte, nattelivet og den tempofyldte livsstil.

The Blair Witch Project Viaplay
15 feb 2022
00:00
Læs omtale

Tre filmstuderende tager på studietur til skovene i Maryland for at lave et projekt om den lokale skrøne med en heks kaldet The Blair Witch som hovedperson. Det siger, at heksen mange år tidligere har slået børn ihjel. Turen ender dog ikke som planlagt, da de tre aldrig vender hjem. Et år senere dukker deres filmudstyr op i skoven, og optagelserne viser hårrejsende hændelser.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
The Fast and the Furious Viaplay
15 feb 2022
00:00

The Fast and the Furious

Film | Action
Læs omtale

The Fast and the Furious’ følger undercoverbetjenten Brian O´ Conner (Paul Walker), der prøver at infiltrere en gruppe, der kører ulovligt gaderæs, fordi han mistænker dem for at stå bag et stort smykkerøveri. Han kommer tæt på gruppen, men da hans identitet afsløres, ender han i store konflikter med blandt andet gruppens medlem Dominic Toretto (Vin Diesel). ’The Fast and the Furious’ har spredt sig fra film-serien til en tv-serie, kortfilm og computerspil. Viaplay viser de første otte film.

The Girlfriend Experience - Sæson 3 Viaplay
15 feb 2022
00:00
Læs omtale

“The Girlfriend Experience” udforsker forholdet mellem luksus-escorter og deres kunder, som køber langt flere ydelser end blot sex: De er mennesker, der sælger relationer til en høj pris.

The Lost Room Viaplay
15 feb 2022
00:00

The Lost Room

Serie | Action
Læs omtale
The White Queen Viaplay
15 feb 2022
00:00

The White Queen

Serie | Drama
Læs omtale
Weeds - Sæson 1-8 Viaplay
15 feb 2022
00:00

Weeds – Sæson 1-8

Serie | Drama
Læs omtale
onsdag 16. februar
Madam Secretary - Sæson 1-6 Viaplay
16 feb 2022
00:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale
torsdag 17. februar
Doc Martin - Sæson 1-9 Viaplay
17 feb 2022
00:00
Læs omtale
Murdoch-mysterierne - Sæson 1-14 Viaplay
17 feb 2022
00:00
Læs omtale
søndag 20. februar
Harmonica | Trailer | A Viaplay Original
Harmonica | Trailer | A Viaplay Original
20 feb 2022
00:00

Harmonica

Serie | Drama | Seriepremiere
Læs omtale

Viaplay Original ’Harmonica’ er en ny dramaserie i fem dele om musik, kærlighed og det at finde hjem. Hovedrollerne spilles af Josephine Bornebusch og Jonas Karlsson, Bornebusch og Karlsson har desuden skrevet manuskriptet, musikken og den er også instrueret af Josephine Bornebusch.

Harmonica – det handler den om

For 16 år siden levede Harry og Monica et liv i sus og dus og spillede på store arenaer verden over med deres band, Harmonica. Nu er ægteskabet i krise, og mens Monica drømmer om at komme tilbage til musikken, vil Harry bare overleve. Da bandets manager, Monicas bror Tomas, foreslår en nostalgiturné, stiller Monica Harry et ultimatum: Tour or Divorce.

Intet er dog som før. Harry nægter at synge de gamle hits, og da Monica får et tilbud, der kan give hende drømmen tilbage, går alt ned ad bakke. ’Harmonica’ er en serie om kærlighed, musik og forsøget på at komme videre uden at kæmpe imod. En historie om det kunstneriske livs ofte absurde kontraster fortalt med en underliggende sort humor.

I traileren høres sangen ’Sweet Sixteen’, som er skrevet specielt til serien, og den er med på et helt nyt album, som udgives på premieredagen.

– Vi har arbejdet på ’Harmonica’ i flere år nu, så jeg er helt vildt begejstret over at dele noget fra serien, siger Josephine Bornebusch. – Udover at fokusere på glæde, sorg og en helvedes masse musik, graver vi dybt ned i et kriseramt ægteskab, hvor vores hovedpersoner forsøger at finde tilbage til hinanden.

– Det er første gang, jeg har været med til at skabe en serie fra bunden og samtidig skrive den originale musik. Jeg er lidt nervøs, nu hvor vi nærmer os premieren, men samtidig er det virkelig tid til, at ’Harmonica’ møder publikum, siger Jonas Karlsson.

mandag 21. februar
Beauty and the Beast intertitle
21 feb 2022
00:00
Læs omtale

Beauty & the Beast is a Canadian-American science fiction police procedural television series filmed in Toronto, Canada, very loosely inspired by the 1987 CBS series of the same name.

tirsdag 22. februar
4400 Reboot Viaplay
22 feb 2022
00:00

4400 Reboot

Serie | Scifi
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale
The 4400 - Sæson 1-4 Viaplay
22 feb 2022
00:00

The 4400 – Sæson 1-4

Serie | Scifi
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale
onsdag 23. februar
Ackley Bridge - Sæson 1-4 Viaplay
23 feb 2022
00:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale
torsdag 24. februar
Natascha Kampusch – A Lifetime in Prison
24 feb 2022
00:00
Læs omtale

Den østrigske Natascha Kampusch fortæller i den nye dokumentar åbent om at leve 8,5 år i fangenskab, efter hun som 10-årig blev kidnappet. Ikke mindst fortæller hun om det chok, hun fik, da hun som 18-årig slap fri, og langt fra fik den lykkelige modtagelse af offentligheden, som hun havde regnet med. Derimod har hun de seneste 15 år skullet kæmpe med skulende blikke og nedladende kommentarer. For 33-årige Natascha Kampusch er det vigtigt at sætte fokus på victim blaming, og det gør hun i den spritnye danskproducerede Viaplay Original, som har premiere 24. februar.

Mange husker nok den tragiske historie om den tiårige østrigske pige Natascha Kampusch, der tilbage i 1998 blev kidnappet på åben gade, og de efterfølgende 3096 dage blev holdt fanget på fem kvadratmeter i en mørk kælder, hvor hun blev sultet og mishandlet. I 2006 lykkedes det Natascha Kampusch at slippe fri fra kidnapperen, som efterfølgende tog sit eget liv.

I den danskproducerede Viaplay Original ’Natascha Kampusch – A Lifetime in Prison’ står Natascha Kampusch frem i dokumentaren og fortæller om den forfærdelige hændelse. Men selvom hun slap væk fra kælderen, har hun sjældent følt sig fri.

– Jeg forventede at komme ud til en verden med forståelse, men i stedet blev jeg mødt af had og afstand. Det har været meget ubehageligt, og jeg har ofte ikke haft mulighed for at gå på gaden uden at blive angrebet. Konspirationsteorier om, hvorvidt jeg selv har været ansvarlig for min kidnapning har fået lov at leve, og det er noget, der påvirker mig meget. Derfor glæder jeg mig over, at jeg i Viaplay-dokumentaren kan fortælle min historie og på den måde sætte fokus på victim blaming. Jeg håber, at jeg dermed også kan hjælpe andre, der bliver udsat for noget lignende, med at møde en mere forstående presse og offentlighed, end jeg har gjort, fortæller Natascha Kampusch.

Viaplay-originalen, som strækker sig over tre afsnit, handler således langtfra kun om Natascha Kampuschs kidnapning. Det store fokus er på tiden efter fangenskabet, hvor Natascha Kampusch skulle tackle det svære møde med pressen og offentligheden samt kæmpe for at få lov at være sig selv. De seneste 15 år har hun været udsat for utrolig meget had og victim blaming – ikke bare fra den østrigske befolkning, men fra hele verden. At hun har valgt at samarbejde med Viaplay og Heartland TV om at belyse denne vigtige sag, har stor betydning for NENT Group.

– Dokumentarer, der går helt tæt på, er et vigtigt fokus på Viaplay. Mange af os kender den tragiske historie om Natascha Kampuschs kidnapning, men her fokuseres på, hvordan hendes ’frihed’ har føltes som endnu et fangenskab. Og hvem fortæller historien bedre end offeret selv? Den victim blaming Natascha Kampusch er udsat for afspejler en skræmmende virkelighed. Det er vigtigt, at vi ikke glemmer at tage ofrenes side af historierne alvorligt og får debatteret den mistro, som ofrene kan møde i samfundet, så konspirationsteorier ikke får lov at leve i bedste velgående, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group.

’Natascha Kampusch – A Lifetime in Prison’ har verdenspremiere den 24. februar på Viaplay.

fredag 25. februar
Krudttønden Viaplay
25 feb 2022
00:00

Krudttønden

Film | Drama
Læs omtale

I april 2015 rammes Danmark af et terrorangreb ved Kulturhuset Krudttønden i København samt ved den jødiske synagoge. Tre personer mister livet heriblandt gerningsmanden, Omar El-Hussein. Filmen bygger på de virkelige hændelser og følger jagten på den skyldige. De tre af hovedpersonerne er bygget over de virkelige personer. Den fjerde hovedperson, politibetjenten Rico (Nikolaj Coster-Waldau), er en fiktiv figur.

søndag 27. februar
Pørni | Sæson 2 | Official Trailer | A Viaplay Original
Pørni | Sæson 2 | Official Trailer | A Viaplay Original
27 feb 2022
00:00

Pørni – Sæson 2

Serie | Komedie
Læs omtale

Den nye sæson starter tidsmæssigt et par måneder efter, at den første sluttede. Pørni sørger stadig over have mistet søsteren Anne, og samtidig er det svært for hende at acceptere, at ekskæresten Bjørn venter barn med en anden kvinde. Hun kæmper med at finde ud af, hvem hun vil være, og må balancere sine egne udfordringer samtidig med, at hun prøver at være der for sine to døtre.

Alle seks episoder af anden sæson af ‘Pørni’ kommer søndag 27. februar.

Henriette Steenstrup spiller endnu engang titelrollen som Pørni, og hun er flankeret af flere kendte ansigter fra første sæson som Nils Ole Oftebro, Henrik Mestad, Ulrikke Døvigen, Agnes Kittelsen, Jan Gunnar Røise, Gunnar Eiriksson, Deniz Kaya, Vivild Marie Falk Berg, Ebba Jacobsen Öberg og Jon Ranes.

mandag 28. februar
NCIS: Los Angeles - Sæson 10-12 Viaplay
28 feb 2022
00:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Flere film i februar

Han er bare ikke vild med dig (1. februar)
Safe Haven (1. februar)
Blue Valentine (1. februar)
Jackie (1. februar)
One Day (1. februar)
The Rewrite (1. februar)
Dear John (1. februar)
About time (1. februar)
Letters to Juliet (1. februar)
The Queen (1. februar)
En kongelige affære (1. februar)
P.S. I Love You (1. februar)
Grace of Monaco (1. februar)
The United States vs. Billie Holiday (4. februar)
Den Magiske Portal (4. februar)
Warrior (9. februar)
Boogie (12. februar)
Dune (15. februar)

The Ninth Gate (15. februar)
Dirty Dancing (15. februar)

Halloween (15. februar)
Secretary (15. februar)
American Pie (15. februar)
American Pie 2 (15. februar)
American Wedding (15. februar)
The Fast and the Furious (15. februar)
2 Fast 2 Furious (15. februar)
Furious: Tokyo Drift (15. februar)
Fast and Furious (15. februar)
Fast Five (15. februar)
Fast & Furious 6 (15. februar)
Furious 7 (15. februar)
The Fate of the Furious (15. februar)
Seance (17. februar)
Broothers by Blood (18. februar)
Minari (19. februar)
Pixie (24. februar)
Shadow (25. februar)
Till Death (26. februar)

Kilde: Viaplay presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button