Streamingnyt

Harmonica

- musikdrama på Viaplay fra 20. februar

Viaplay Original ’Harmonica’ er en ny dramaserie i fem dele om musik, kærlighed og det at finde hjem. Hovedrollerne spilles af Josephine Bornebusch og Jonas Karlsson, Bornebusch og Karlsson har desuden skrevet manuskriptet, musikken og den er også instrueret af Josephine Bornebusch.

Harmonica – det handler den om

For 16 år siden levede Harry og Monica et liv i sus og dus og spillede på store arenaer verden over med deres band, Harmonica. Nu er ægteskabet i krise, og mens Monica drømmer om at komme tilbage til musikken, vil Harry bare overleve. Da bandets manager, Monicas bror Tomas, foreslår en nostalgiturné, stiller Monica Harry et ultimatum: Tour or Divorce.

Intet er dog som før. Harry nægter at synge de gamle hits, og da Monica får et tilbud, der kan give hende drømmen tilbage, går alt ned ad bakke. ’Harmonica’ er en serie om kærlighed, musik og forsøget på at komme videre uden at kæmpe imod. En historie om det kunstneriske livs ofte absurde kontraster fortalt med en underliggende sort humor.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Vi har arbejdet på ’Harmonica’ i flere år nu, så jeg er helt vildt begejstret over at dele noget fra serien, siger Josephine Bornebusch. – Udover at fokusere på glæde, sorg og en helvedes masse musik, graver vi dybt ned i et kriseramt ægteskab, hvor vores hovedpersoner forsøger at finde tilbage til hinanden.

– Det er første gang, jeg har været med til at skabe en serie fra bunden og samtidig skrive den originale musik. Jeg er lidt nervøs, nu hvor vi nærmer os premieren, men samtidig er det virkelig tid til, at ’Harmonica’ møder publikum, siger Jonas Karlsson.

Harmonica | Teaser | A Viaplay Original
Harmonica | Teaser | A Viaplay Original
20 feb 2022
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis

Harmonica Viaplay
Drama Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: Viaplay presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button