MånedsguidesSkyShowtime

Nyt på SkyShowtime marts 2024

SkyShowtime er klar med nyt om deres premierer i marts måned, hvor du blandt andet kan se de to nye serier, Sexy Beast og Mary & George hvor Trine Dyrholm medvirker.  Du får også filmen Oppenheimer.

Filtrér oversigten

fredag 1. marts
Sexy Beast | Official Trailer | Paramount+
1 mar 2024
00:05

Sexy Beast

Serie | Drama | Seriepremiere | Ugentlige afsnit | 5.7 | 2024–
Læs omtale

James McArdle (Mare of Easttown, Angels in America) er Gal Dove, og Emun Elliott (The Rig, The Gold) er Don Logan – og de to småkriminelle venner lever det gode liv i det østlige London i 90’erne. Sarah Greene (Bad Sisters, Normal People) er Deedee Harrison, en fascinerende pornostjerne, hvis ønske om at kontrollere sin egen skæbne og kærlighedsaffære med Gal Dove bringer hende i fare. Stephen Moyer (Shots Fired, True Blood) er Teddy Bass, en forræderisk person på vej op i gangsterverdenen, som lokker Gal og Don ind i sit kriminelle netværk, og Tamsin Greig (Episodes, Friday Night Dinner) er Dons kontrollerende og frygtindgydende SkyShowtime giver dig den bedste underholdning fra de største ældre søster.

fredag 8. marts
Mary & George | Official Trailer | SkyShowtime
8 mar 2024
00:05

Mary & George

Serie | Drama | Seriepremiere | Ugentlige afsnit | 2024–
Læs omtale

SkyShowtime er klar med nyt om den nye miniserie, Mary & George, med Academy Award- og BAFTA-vinderen Julianne Moore i hovedrollen sammen med Nicholas Galitzine og Tony Curran.

Miniserien med inspiration fra en skandaløs men sand historie vil være tilgængelig for streaming eksklusivt på SkyShowtime fra den 8. marts.

I dette historiske psykodrama spiller Julianne Moore rollen som Mary Villiers, en kvinde fra ydmyge kår med kolossale ambitioner, der formede sin anden søn George (Nicholas Galitzine) til at forføre Kong James VI af Skotland og I af England (Tony Curran) og blive hans magtfulde elsker.

Som den altid klogeste i rummet var Mary aldrig i stand til fuldt ud at udnytte sit potentiale indtil den dag, hvor hun ser en mulighed for at udnytte kongens glubende appetit på god vin, godt selskab og smukke mænd. George – naiv, smuk og karismatisk – skubbes ind i rampelyset, hvor hans mor er hjernen bag deres jagt på kongen. Ved hjælp af dristig planlægning og forførelse baner Mary og George sig vej til hoffets midte og bliver den mest magtfulde familie i England. Men efterhånden som George får magt, bliver hans forhold til moderen skubbet til den yderste grænse. George må bevise for sig selv, at han har mere at byde på end blot sin skønhed. Han må sikre sit historiske eftermæle uanset konsekvenserne.

Det samlede cast omfatter Nicola Walker (The Split, Unforgotten), Niamh Algar (The Wonder, Malpractice), Trine Dyrholm (The Legacy, Queen Of Hearts), Sean Gilder (Sherwood, Slow Horses), Adrian Rawlins (Living, Chernobyl), Mark O’Halloran (The Miracle Club, The Virtues), Laurie Davidson (Masters of the Air, Guilty Party), Samuel Blenkin (Atlanta, The Witcher: Blood Origin), Jacob McCarthy (SAS: Rogue Heroes, The Tragedy of Macbeth), Tom Victor (Consent), Alice Grant (Anthem at Almeida Theatre), Amelia Gething (Emily, The Amelia Gething Complex), Mirren Mack (The Nest, The Witcher: Blood Origin), Rina Mahoney (Happy Valley, Cobra) og Simon Russell Beale (The Death of Stalin, The Outfit).

Star Trek discovery skyshowtime
8 mar 2024
00:05

Star Trek: Discovery – Sæson 1-3

Serie | Action Adventure | 7.1 | 2017–2024
Læs omtale

Den femte og sidste sæson af Star Trek: Discovery kan streames fra den 5. april på SkyShowtime. Sæsonerne et til tre af serien kan streames på tjenesten fra den 8. marts og sæson fire fra den 22. marts.

fredag 15. marts
THE ENVOYS(season 2)---Official Trailer
15 mar 2024
00:05

The Envoys – Sæson 2

Serie | Horror Thriller | Ny Sæson | 7.1 | 2021–
Læs omtale

I anden sæson dykker præsterne Pedro Salinas (Méndez) og Simón Antequera (Silvestre) dybt ned i et net af mystik og mord i et galicisk kloster. Med tre blinde nonner som vidner til et formodet mirakel eskalerer kampen mellem tro og løgne. Midt i efterforskningen rammer tragedien i form af deres vært Joaquins pludselige bortgang. Præsterne står nu med to efterforskninger, og de må konfrontere ikke blot det mystiske, men også en meget mere jordnær sandhed. Kampen mellem bedrag og tro eskalerer, og sæsonen lover en fantastisk fusion af mystik, mord og hjertebankende spænding.

torsdag 21. marts
Oppenheimer | Official Trailer | SkyShowtime
21 mar 2024
00:05

Oppenheimer

Film | Drama | 8.4 | 2023
Læs omtale

Topfilmen Oppenheimer med Oscar-nominerede Cillian Murphy som J. Robert Oppenheimer og Emily Blunt som hans kone, biolog og botaniker Katherine “Kitty” Oppenheimer kan streames eksklusivt på SkyShowtime fra den 21. marts.

Oscar-nominerede Christopher Nolan har skrevet filmmanuskriptet og instrueret Oppenheimer, som fører publikum ind i tankegangen på den teoretiske fysiker J. Robert Oppenheimer, hvis banebrydende arbejde som leder af Manhattan Projektets Los Alamos-laboratorium skabte den første atombombe.

Filmen byder på et stjernespækket cast, der omfatter Oscar-vinder Matt Damon, Oscar-nominerede Robert Downey Jr., Oscar-nominerede Florence Pugh, Josh Hartnett og Oscar-vinderne Casey Affleck, Rami Malek og Kenneth Branagh.

Bestil SkyShowtime og se filmen nu

fredag 22. marts
Star Trek discovery skyshowtime
22 mar 2024
00:05

Star Trek: Discovery – Sæson 4

Serie | Action Adventure | 7.1 | 2017–2024
Læs omtale

Den femte og sidste sæson af Star Trek: Discovery kan streames fra den 5. april på SkyShowtime. Sæsonerne et til tre af serien kan streames på tjenesten fra den 8. marts og sæson fire fra den 22. marts.

Veronika | Official Trailer | Stream 22. marts | SkyShowtime Danmark
22 mar 2024
00:05

Veronika

Serie | Thriller | Seriepremiere | Ugentlige afsnit | 7.5 | 2024–
Læs omtale

SkyShowtime melder at den nye svenske originalserie Veronika får premiere på tjenesten i marts.  De første to afsnit bliver tilgængelige fra lanceringsdatoen, hvorefter der kommer to nye afsnit om ugen.

Originalserien ’Veronika’ er en psykologisk thriller, der også indeholder paranormale elementer. Serien var oprindelig en Viaplay serie, men er købt af SkyShowtime

Seriens hovedroller spilles af de nordiske superstjerner Alexandra Rapaport (Gåsmamman, Honour) som politibetjenten Veronika Gren og Tobias Santelmann (Exit, The Arctic Convoy) som hendes mand Thomas. Tobias spiller også hovedrollerne i SkyShowtimes eksklusive serier Beforeigners og Welcome to Utmark. I det stjernespækkede cast ses også Olle Sarri (Snabba Cash, Together 99) som Tommy, Isac Calmroth (Allt som blir kvar, Ondskan) som Alexander og Arvin Kananian (Hålla Samman, Triangle of Sadness) som Nassir. Sarah Rhodin (Mirakel), Wilma Lidén (Karusell) og Eddie Eriksson Dominguez (Diorama) ses også i serien.

I denne serie, der foregår i en lille by, kæmper politibetjenten Veronika Gren (Alexandra Rapaport), mor til to, med sit komplicerede familieliv og en hemmelig afhængighed af piller. Da der begynder at ske underlige ting, og en afdød dreng viser sig for hende, tror Veronika, at hun har mistet forstanden. Veronika bliver tvunget til modstræbende at indse, at drengen måske ikke er en illusion. Snart befinder Veronika sig i en mordefterforskning, der bevæger sig dybere, end nogen i byen bryder sig om at tro, da hun bliver bekendt med mordet på to teenagepiger. Hun må afdække sandheden og finde forbindelsen mellem forbrydelserne for at forhindre morderen i at slå til igen. Men er der nogen, der vil tro på hende?

Serien i 8 afsnit er skabt og scripted af Katja Juras og Anna Lindblom (Gåsmamman) og styret af den roste danske instruktør Jonas Alexander Arnby (War of the Worlds), modtager af tre nomineringer på Cannes Film Festival for When Animals Dream. Veronika er optaget on location i svenske Dannemora, Gimo og Österbybruk.

Veronika er produceret af Calle Jansson og Mathias Gruffman hos Bigster sammen med Alexandra Rapaport som executive producer.

Alexandra Rapaport siger: “Jeg glæder mig så utrolig meget til at dele og vise vores serie, Veronika, med SkyShowtimes publikum. Vi har arbejdet så hårdt for at få vores visioner til at gå i opfyldelse, og jeg er meget stolt af resultatet. Jeg tror, at kombinationen af mysterium, efterforskning af forbrydelser og psykologisk thriller med et strejf af noget, der måske eller måske ikke er overnaturligt, er unik, og jeg håber virkelig, at vores baby får et stort kram af seerne.

Tobias Santelmann siger: “Det var en helt igennem glædelig oplevelse at optage Veronika sammen med de fremragende kolleger og holdet bag serien og skabe selve karakteren Thomas. Jeg glæder mig til, at SkyShowtimes publikum træder ind i den spændende og nogle gange skræmmende verden, vi har skabt – jeg tvivler ikke på, at serien vil holde dem på kanten af sæderne med tilbageholdte åndedrag!”

Kai Finke, Chief Content Officer hos SkyShowtime, siger: “Vi glæder os til at bringe vores næste svenske SkyShowtime-originalserie ud til publikum i hele Europa i marts måned. Med Alexandra Rapaport og Tobias Santelmann i hovedrollerne og et fremragende skaberteam bag serien tror vi, at seerne bliver indfanget af Veronikas skræmmende historie, når de træder ind i denne uundgåelige krimithrillers verden.”

onsdag 27. marts
THE MAGIC FLUTE Official International Trailer (2023)
27 mar 2024
00:05

The Magic Flute

Film | Adventure Fantasy | 5.6 | 2022
Læs omtale

Den aspirerende sanger Tim har hele sit liv drømt om at komme på drengekostskolen Mozart All Boys Boarding School, men hans første dage på den prestigefyldte skole går ikke som forventet. Med en fjendtlig skoleinspektør, den svære første kærlighed og en kamp med sin sangstemme opdager Tim til sin store glæde en vidunderlig hemmelighed i den gamle skolebygning – en dør til en parallel verden, hvor fantasien ingen grænser har.

søndag 31. marts
Please Don't Destroy: The Treasure of Foggy Mountain | Official Trailer
31 mar 2024
00:05
Læs omtale

Saturday Night Out-personlighederne Martin Herlihy, John Higgins og Ben Marshall – bedre kendt som sketch-komedietrioen Please Don’t Destroy: The Treasure of Foggy Mountain – skriver og spiller hovedrollerne i Please Don’t Destroy: The Treasure of Foggy Mountain. Komedien, der er produceret af Judd Apatow og fortalt af John Goodman, følger barndomsvennerne Ben, Martin og John, der tager på eventyr i vildmarken for at finde en uvurderlig forsvunden skat. Rejsen viser sig at være alt andet end ligetil, da de undervejs møder bjørne uden pels, et par nysgerrige parkinspektører (Meg Stalter og X Mayo) og en hyklerisk kultleder (Bowen Yang). Komedieikonet Conan O’Brien spiller Bens far.

Månedens øvrige igangværende serier med ugentlige episoder

THE LOVERS Official Trailer (2023) Johnny Flynn, Alice Eve, Romance
torsdag

The Lovers

Serie | Komedie
Sidste afsnit: 07/03/24
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

En kærlighedshistorie om to mennesker, der er helt og aldeles forkerte for hinanden – men måske ender de alligevel med at være helt og aldeles rigtige? Den rapkæftede og sjove Janet (Roisin Gallagher) arbejder i et supermarked i Belfast og virker ret ligeglad med alt, inklusive sit eget liv. Seamus (Johnny Flynn) er en urban, politisk tv-vært, som lever det – udadtil – perfekte liv i London med sin kendisveninde. Men de to møder hinanden, da Seamus hopper ind i Janets verden (bogstavelig talt over muren og ind i hendes baghave), De bliver til deres store forundring tiltrukket af hinanden, og snart forelsker de sig.

“The Lovers” sæson 1 består af 6 afsnit. To afsnit på premieredagen, derefter et nyt afsnit hver uge.

 

HALO Season 2 | Official Trailer | SkyShowtime
fredag

Halo – Sæson 2

Serie | Action Adventure Scifi
Sidste afsnit: 22/03/24
Læs omtale

SkyShowtime melder at den længe ventede anden sæson af den populære serie HALO vil blive tilgængelig på tjenesten i februar 2024.

Episode 1-2 vil være tilgængelige eksklusivt til streaming på SkyShowtime fra den 9. februar, og de 7 resterende episoder vil blive udgivet ugentligt derefter.

I sæson to leder Master Chief John-117 (Pablo Schreiber) sit team af elite-Spartans i kampen mod de aliens, der kaldes Covenant. I efterdønningerne af en chokerende hændelse på en øde planet kan John ikke slippe fornemmelsen af, at hans krig er under forandring, og risikerer alt for at bevise, hvad ingen andre vil tro på – at Covenant forbereder et angreb på menneskehedens højborg. Med galaksen på kanten af en katastrofe begiver John sig afsted for at finde nøglen til menneskehedens redning, eller dens udslettelse: Haloen.

HALO har Pablo Schreiber (American Gods) i hovedrollen som Master Chief, Spartan-117, og Natascha McElhone (Californication) som Dr. Halsey, som begge også fungerer som producenter i denne sæson. Yderligere tilbagevendende cast inkluderer Jen Taylor (HALO-spilserien, RWBY) som Cortana, Bokeem Woodbine (Fargo), Shabana Azmi (Fire), Natasha Culzac (The Witcher), Olive Gray (Half Moon Investigations), Yerin Ha (Reef Break), Bentley Kalu (Avengers: Age of Ultron), Kate Kennedy (Catastrophe), Charlie Murphy (Peaky Blinders) og Danny Sapani (Penny Dreadful).

Nye tilføjelser til cast’et i denne sæson inkluderer Joseph Morgan (Vampire Diaries, The Originals) og Cristina Rodlo (No One Gets Out of Here Alive, The Homeless World Cup). Morgan slutter sig til serien som James Ackerson, en formidabel efterretningsagent, der har brugt sin karriere på at avancere i rækkerne af UNSC’s hemmelige Office of Naval Intelligence. Rodlo er Talia Perez, en korporal specialiseret i lingvistik for en kommunikationsenhed i UNSC Marine Corps og en relativt ny rekrut, der endnu ikke har oplevet reel kamp. Vendende tilbage fra sæson ét er Laera (Fiona O’Shaughnessy), Sorens fortrolige, kone og partner i kriminalitet. Sorens og Laeras søn, Kessler (Tylan Bailey), har haft en relativt fredelig, omend usædvanlig, opvækst på Rubble.

Dele af tekst i denne artikel er oversat af AI fra engelsk til dansk

The Woman in the Wall Official Trailer | SHOWTIME
mandag

The Woman in the Wall

Serie | Thriller
Sidste afsnit: 18/03/24
Læs omtale

Lorna Brady (Ruth Wilson) er en kvinde fra en lille, fiktive by Kilkinure, der en morgen vågner og finder et lig i sit hus. Skræmmende har Lorna ikke nogen ide om, hvem den afdøde kvinde er – og om hun evt. selv er ansvarlig for det, der ligner et mord.

Lorna lider af ekstrem søvngængeri, som menes at have manifesteret sig omkring dengang hun blev revet væk fra sit liv i en alder af 15 år og spærret ind på Kilkinure klosteret. Det var hjemsted for et af Irlands berygtede “Magdalene vaskerier” – et sted hvor kvinder blev anbragt, når de brød med samfundets normer på den tid. Lige fra dem, der blev anklaget for ægteskabsbrud til teenage-graviditeter. Da det endelig lukkede blev en række overlevende kvinder tilbage og led under konsekvenserne. Meget få kvinder var i stand til fortsætte et normalt liv, mens andre, som Lorna, var endnu mindre heldige med deres skæbne. En ting havde de til fælles: Ingen ville nogen sinde glemme det.

Uheldigvis for Lorna er den yderst ambitiøse om end undvigende kriminalkommissær, Colman Akande (Daryl McCormack) nu også på sporet af hende for en forbrydelse, der tilsyneladende ikke har noget at gøre med den døde kvinde, hun har opdaget i sit hus. Colman steg hurtigt i graderne hos Garda Siochana takket være hans naturlige talent for jobbet. Han besidder en mørk og til tider bidsk humor, men der er en stille tristhed over ham, som han ikke selv forstår, og han gemmer sine egne hemmeligheder for omverdenen.

6 episoder, hvoraf de to første er tilgængelig 19. februar, derefter ugentligt.

Ted | Official Trailer | SkyShowtime
torsdag

Ted

Serie | Komedie
Sidste afsnit: 04/04/24
Læs omtale

SkyShowtime melder at Ted har premiere på tjenesten den 22. februar med første afsnit til rådighed på lanceringsdagen. De resterende seks afsnit lander på platformen på ugentlig basis frem til og med sidste afsnit den 4. april.

I denne komedieserie, der er en forløber til Ted-filmene, befinder vi os i 1993, og tøjbamsen Teds (Seth MacFarlane) berømmelse er aftaget. Han bor nu igen hjemme i Framingham, Massachusetts, sammen med sin bedste ven, den 16-årige John Bennett (Max Burkholder), Johns forældre Matty og Susan (Scott Grimes og Alanna Ubach) samt kusinen Blaire (Giorgia Whigham). Det kan godt være, at Ted har en dårlig indflydelse på John, men når det kommer til stykket, er han en loyal ven, der altid er villig til at gøre hvad som helst for deres venskab.

En kommentar fra Seth MacFarlane (executive producer/forfatter/instruktør/co-showrunner), Paul Corrigan og Brad Walsh (executive producere/forfattere/co-showrunners): Alle generationer udvikler deres egen unikke kunstneriske stil, deres egen måde at se verden på. I 1920’erne var det samfundsnedbrydende fraseringer af jazz. I 1950’erne var det de abstrakte ekspressionisters dristige penselstrøg. Vores generations unikke kunst er at streame indhold baseret på tidligere succesfuld intellektuel ejendom. I lyset af denne stolte tradition giver vi dig i al ydmyghed Ted.

Vores serie er en forløber til Ted-filmene. Den foregår i 1990’erne, men er baseret på den tidløse sandhed, at det at være 16 år er noget rigtigt møg. Det eneste, der gør det nogenlunde tåleligt, er at være det sammen med en ven, også selvom denne ven er en tidligere magisk tøjbamse med en beskidt mund og en forkærlighed for narko.

Vi tre var teenagere i 1990’erne og voksede op i og omkring Boston, hvor serien foregår, så mange af disse historier er personlige for os. Vi var i stand til at lade figurerne gennemleve nogle af de samme ydmygelser og milepæle, som vi oplevede dengang. Vi har også fundet på noget (det var mange sider, der skulle skrives, og det virkelige liv er som regel kedeligt).

Bemærk at vores system kun kan vise ugentlige serier, hvor vi kender antallet af episoder / slut dato. Visse tv-serier vises ikke fast hver uge, men holder pause af og til.

Kilde: SkyShowtime presse

I samme kategori

Back to top button