Streamingnyt

Veronika

- ny svensk Viaplay-thriller på vej med Alexandra Rapaport og Tobias Santelmann

Da politikommissær Veronika Gren pludselig ser en død dreng stå på hospitalets parkeringsplads, tror hun først, at hun hallucinerer. Men han er ikke en illusion – han er kommet for at blive, indtil retfærdigheden sker. Det kridter banen for den psykologiske thriller med overnaturlige elementer med Alexandra Rapaport i hovedrollen. Optagelserne til Viaplays nye originalserie ‘Veronika,’ der har forventet premiere næste år, starter nu.

Mere om handlingen i Veronika

Veronika Gren (Alexandra Rapaport) er en hårdtarbejdende politibetjent og mor til to. Med en kompliceret baggrund og et hemmeligt pillemisbrug er hun noget af en enspænder, der helst undgår sociale sammenhænge. Da hun pludselig ser en død dreng stå på hospitalets parkeringsplads, tror hun, at hun er ved at miste forstanden. Men drengen er ikke en hallucination, han er kommet for at blive, indtil retfærdigheden sker fyldest. Og han er ikke kommet alene. Veronika indser, at de døde er ofre for uopklarede forbrydelser. For at give dem fred, må hun se sit indre mørke i øjnene. Det bliver tydeligt, at løsningen ligger i hendes egen fortid – og at morderen er klar til at slå til igen.

Alexandra Rapaport er lige nu aktuel med tredje sæson af Viaplays originalserie ’Honour’ og den kommende film ’Der er noget som ikke stemmer’ på Viaplay, begge produceret af produktionsselskabet Bigster. Nu kommer den tredje satsning. Viaplays originalserie ’Veronika’ er en psykologisk thriller, der også indeholder paranormale elementer.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Det er over fem år siden, jeg fik det her projekt i hånden, og jeg har været solgt lige siden. Det er et fantastisk manuskript med sin helt egen tone, og jeg er taknemmelig for, at Viaplay så det samme. Jeg er så spændt, at det kribler i hele min krop, siger Alexandra Rapaport.

– Krimi-sporet er ekstremt spændende. Veronika har ikke den bedste selvtillid og er ikke den bedste politibetjent, snarere en smule følelseskold. På den anden side føler hun et tilhørsforhold til dem på kanten af ​​samfundet. Vi kommer til at følge hendes rejse, indtil hun begynder at indse, at hun måske har en evne ud over det sædvanlige, siger Alexandra Rapaport.

Veronikas mand Tomas Grafström spilles af Tobias Santelmann (Den som dræber, Exit) og parrets to børn af Sarah Rhodin (Den svenske julekalender Mirakel) og Eddie Eriksson Dominguez (Den anden side).

’Veronika’ tilbyder et stort persongalleri, hvor flere skuespillere vil blive præsenteret senere. Optagelserne er begyndt i slutningen af ​​august, og serien i otte afsnit har forventet premiere i slutningen af ​​næste år på Viaplay.

– ‘Veronika’ har flere lag, som virkelig fascinerer mig. Ud over krimi-dramaet tilføjer det paranormale spor endnu en dimension og Veronikas personlige bagage endnu en. Det er et meget stærkt manuskript, udført af den anerkendte instruktør Jonas Alexander Arnby, der tidligere har lavet succesfulde film for os, og Alexandra Rapaport og Tobias Santelmann der altid er uhørt professionelle og altid leverer høj kvalitet i deres roller, siger Filippa Wallestam, EVP. & Chief Content Officer hos Viaplay Group.

Veronika er baseret på en original idé af Katja Juras og Anna Lindblom, som også har skrevet manuskriptet. Serien er instrueret af danske Jonas Alexander Arnby (Den som dræber) og produceret af Calle Jansson og Mathias Gruffman på Bigster. Executive producer hos Viaplay er Helena Larand.

Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis

Veronika Viaplay
Thriller Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: Viaplay Group presse

t?a=1728711724&as=1115883496&t=1&tk=1&i=1
Annonce

Back to top button