MånedsguidesSkyShowtime

Nyt på SkyShowtime i februar 2024

SkyShowtime er klar med oversigten over deres streamingpremierer i februar 2024, se her hvad du kan se frem til.

Du kan vende tilbage til det episke science fiction-univers i Halo, der er tilbage med sin anden sæson, eller hoppe med på masser af action i Mission Impossible: Dead Reckoning, Del 1. Er du mere til drama, så kan du glæde dig til Asteroid City fra den Oscar-nominerede instruktør Wes Anderson. For de yngre seere finder vi Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, der bringer de elskede helte i et halvt skjold tilbage til skærmen.

Du får også den nye serie The Woman in the Wall, der undersøger en af Irlands mest chokerende skandaler. I en mere humoristisk genre, finder vi den nye serieudgave af Ted.

Filtrér oversigten

torsdag 8. februar
THE LOVERS Official Trailer (2023) Johnny Flynn, Alice Eve, Romance
8 feb 2024
00:05

The Lovers

Serie | Komedie | Seriepremiere | Ugentlige afsnit | 7.4 | 2023–2024
Læs omtale

En kærlighedshistorie om to mennesker, der er helt og aldeles forkerte for hinanden – men måske ender de alligevel med at være helt og aldeles rigtige? Den rapkæftede og sjove Janet (Roisin Gallagher) arbejder i et supermarked i Belfast og virker ret ligeglad med alt, inklusive sit eget liv. Seamus (Johnny Flynn) er en urban, politisk tv-vært, som lever det – udadtil – perfekte liv i London med sin kendisveninde. Men de to møder hinanden, da Seamus hopper ind i Janets verden (bogstavelig talt over muren og ind i hendes baghave), De bliver til deres store forundring tiltrukket af hinanden, og snart forelsker de sig.

“The Lovers” sæson 1 består af 6 afsnit. To afsnit på premieredagen, derefter et nyt afsnit hver uge.

 

fredag 9. februar
HALO Season 2 | Official Trailer | SkyShowtime
9 feb 2024
00:05

Halo – Sæson 2

Serie | Action Adventure Scifi | Ny Sæson | Ugentlige afsnit | 7.2 | 2022–
Læs omtale

SkyShowtime melder at den længe ventede anden sæson af den populære serie HALO vil blive tilgængelig på tjenesten i februar 2024.

Episode 1-2 vil være tilgængelige eksklusivt til streaming på SkyShowtime fra den 9. februar, og de 7 resterende episoder vil blive udgivet ugentligt derefter.

I sæson to leder Master Chief John-117 (Pablo Schreiber) sit team af elite-Spartans i kampen mod de aliens, der kaldes Covenant. I efterdønningerne af en chokerende hændelse på en øde planet kan John ikke slippe fornemmelsen af, at hans krig er under forandring, og risikerer alt for at bevise, hvad ingen andre vil tro på – at Covenant forbereder et angreb på menneskehedens højborg. Med galaksen på kanten af en katastrofe begiver John sig afsted for at finde nøglen til menneskehedens redning, eller dens udslettelse: Haloen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

HALO har Pablo Schreiber (American Gods) i hovedrollen som Master Chief, Spartan-117, og Natascha McElhone (Californication) som Dr. Halsey, som begge også fungerer som producenter i denne sæson. Yderligere tilbagevendende cast inkluderer Jen Taylor (HALO-spilserien, RWBY) som Cortana, Bokeem Woodbine (Fargo), Shabana Azmi (Fire), Natasha Culzac (The Witcher), Olive Gray (Half Moon Investigations), Yerin Ha (Reef Break), Bentley Kalu (Avengers: Age of Ultron), Kate Kennedy (Catastrophe), Charlie Murphy (Peaky Blinders) og Danny Sapani (Penny Dreadful).

Nye tilføjelser til cast’et i denne sæson inkluderer Joseph Morgan (Vampire Diaries, The Originals) og Cristina Rodlo (No One Gets Out of Here Alive, The Homeless World Cup). Morgan slutter sig til serien som James Ackerson, en formidabel efterretningsagent, der har brugt sin karriere på at avancere i rækkerne af UNSC’s hemmelige Office of Naval Intelligence. Rodlo er Talia Perez, en korporal specialiseret i lingvistik for en kommunikationsenhed i UNSC Marine Corps og en relativt ny rekrut, der endnu ikke har oplevet reel kamp. Vendende tilbage fra sæson ét er Laera (Fiona O’Shaughnessy), Sorens fortrolige, kone og partner i kriminalitet. Sorens og Laeras søn, Kessler (Tylan Bailey), har haft en relativt fredelig, omend usædvanlig, opvækst på Rubble.

Dele af tekst i denne artikel er oversat af AI fra engelsk til dansk

Mission: Impossible – Dead Reckoning | Official Trailer | SkyShowtime
9 feb 2024
00:05

Mission: Impossible Dead Reckoning Part One

Film | Action Thriller | 7.7 | 2023
Læs omtale

I Mission: Impossible – Dead Reckoning indleder Ethan Hunt (Tom Cruise) og hans IMF-team deres hidtil farligste mission: Et grusomt nyt våben truer menneskeheden, og teamet skal opspore det, inden det falder i de forkerte hænder. Med kontrol over fremtiden og skæbnen for verden på spil, og mørke kræfter fra Ethans fortid i hælene, begynder et dødeligt kapløb rundt omkring i verden.

Ethan står over for en mystisk og magtfuld fjende og må indse, at intet er vigtigere end hans mission – ikke engang de mennesker, som han holder mest af.

Seneste episode i den kritikerroste serie har Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Pom Klementieff, Mariela Garriga, Henry Czerny, Shea Whigham, Greg Tarzan Davis, Charles Parnell, Frederick Schmidt, Cary Elwes og Rob Delaney i hovedrollerne. Filmen distribueres af Paramount Global Content Distribution.

fredag 16. februar
Asteroid City - Official Trailer - In Select Theaters June 16, Everywhere June 23
16 feb 2024
00:05

Asteroid City

Film | Drama Komedie | 6.6 | 2023
Læs omtale

Fra den Oscar-nominerede instruktør Wes Anderson kommer et romantisk komediedrama om, hvordan verdens omspændende begivenheder kommer i vejen for en Junior Stargazer/Space Cadet- konference. På rollelisten finder vi et stjernespækket hold med Sophia Lillis, Emmy-vinder Bryan Cranston, Oscar-vinder Adrien Brody, Tom Hanks, Margot Robbie, Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Oscar-vinder Tilda Swinton og mange flere

mandag 19. februar
The Woman in the Wall Official Trailer | SHOWTIME
19 feb 2024
00:00

The Woman in the Wall

Serie | Thriller | Seriepremiere | Ugentlige afsnit | 7.2 | 2023–2024
Læs omtale

Lorna Brady (Ruth Wilson) er en kvinde fra en lille, fiktive by Kilkinure, der en morgen vågner og finder et lig i sit hus. Skræmmende har Lorna ikke nogen ide om, hvem den afdøde kvinde er – og om hun evt. selv er ansvarlig for det, der ligner et mord.

Lorna lider af ekstrem søvngængeri, som menes at have manifesteret sig omkring dengang hun blev revet væk fra sit liv i en alder af 15 år og spærret ind på Kilkinure klosteret. Det var hjemsted for et af Irlands berygtede “Magdalene vaskerier” – et sted hvor kvinder blev anbragt, når de brød med samfundets normer på den tid. Lige fra dem, der blev anklaget for ægteskabsbrud til teenage-graviditeter. Da det endelig lukkede blev en række overlevende kvinder tilbage og led under konsekvenserne. Meget få kvinder var i stand til fortsætte et normalt liv, mens andre, som Lorna, var endnu mindre heldige med deres skæbne. En ting havde de til fælles: Ingen ville nogen sinde glemme det.

Uheldigvis for Lorna er den yderst ambitiøse om end undvigende kriminalkommissær, Colman Akande (Daryl McCormack) nu også på sporet af hende for en forbrydelse, der tilsyneladende ikke har noget at gøre med den døde kvinde, hun har opdaget i sit hus. Colman steg hurtigt i graderne hos Garda Siochana takket være hans naturlige talent for jobbet. Han besidder en mørk og til tider bidsk humor, men der er en stille tristhed over ham, som han ikke selv forstår, og han gemmer sine egne hemmeligheder for omverdenen.

6 episoder, hvoraf de to første er tilgængelig 19. februar, derefter ugentligt.

torsdag 22. februar
Heist 88
22 feb 2024
00:05

Heist 88

Film | Drama Krimi | 5.3 | 2023
Læs omtale

Jeremy Horne (Courtney B. Vance) er en begavet kriminel, som har en medfødt evne til at overbevise folk om at gøre hvad som helst. Horne har besluttet sig for et sidste stort kup, inden han skal i fængsel, og han rekrutterer derfor fire unge bankansatte til at stjæle tæt på 80 millioner dollars i et dristigt og vovet angreb på landets banksystem.

Ted | Official Trailer | SkyShowtime
22 feb 2024
00:05

Ted

Serie | Komedie | Seriepremiere | Ugentlige afsnit | 2023–
Læs omtale

SkyShowtime melder at Ted har premiere på tjenesten den 22. februar med første afsnit til rådighed på lanceringsdagen. De resterende seks afsnit lander på platformen på ugentlig basis frem til og med sidste afsnit den 4. april.

I denne komedieserie, der er en forløber til Ted-filmene, befinder vi os i 1993, og tøjbamsen Teds (Seth MacFarlane) berømmelse er aftaget. Han bor nu igen hjemme i Framingham, Massachusetts, sammen med sin bedste ven, den 16-årige John Bennett (Max Burkholder), Johns forældre Matty og Susan (Scott Grimes og Alanna Ubach) samt kusinen Blaire (Giorgia Whigham). Det kan godt være, at Ted har en dårlig indflydelse på John, men når det kommer til stykket, er han en loyal ven, der altid er villig til at gøre hvad som helst for deres venskab.

En kommentar fra Seth MacFarlane (executive producer/forfatter/instruktør/co-showrunner), Paul Corrigan og Brad Walsh (executive producere/forfattere/co-showrunners): Alle generationer udvikler deres egen unikke kunstneriske stil, deres egen måde at se verden på. I 1920’erne var det samfundsnedbrydende fraseringer af jazz. I 1950’erne var det de abstrakte ekspressionisters dristige penselstrøg. Vores generations unikke kunst er at streame indhold baseret på tidligere succesfuld intellektuel ejendom. I lyset af denne stolte tradition giver vi dig i al ydmyghed Ted.

Vores serie er en forløber til Ted-filmene. Den foregår i 1990’erne, men er baseret på den tidløse sandhed, at det at være 16 år er noget rigtigt møg. Det eneste, der gør det nogenlunde tåleligt, er at være det sammen med en ven, også selvom denne ven er en tidligere magisk tøjbamse med en beskidt mund og en forkærlighed for narko.

Vi tre var teenagere i 1990’erne og voksede op i og omkring Boston, hvor serien foregår, så mange af disse historier er personlige for os. Vi var i stand til at lade figurerne gennemleve nogle af de samme ydmygelser og milepæle, som vi oplevede dengang. Vi har også fundet på noget (det var mange sider, der skulle skrives, og det virkelige liv er som regel kedeligt).

Månedens øvrige igangværende serier med ugentlige episoder

The Curse | Official Trailer | SkyShowtime
fredag

The Curse

Serie | Drama Komedie Thriller
Sidste afsnit: 09/02/24
Læs omtale

The Curse, er titlen på en ny SkyShowtime Original, der beskrives som en genreafvigende serie og har Emma Stone og Benny Safdie i hovedrollerne.

The Curse vil være til rådighed på SkyShowtime fra fredag den 5. januar. De første fem afsnit af den originale SkyShowtime-serie vil kunne streames på premieredagen efterfulgt af nye afsnit hver uge. Serien er på 10 episoder i alt.

The Curse – mere om handlingen

Benny Safdie og Nathan Fielder har i fællesskab skabt, skrevet og produceret The Curse, der handler om Whitney og Asher Siegel, et nygift par, der kæmper for at få indført deres miljø-bevidste boliger i det lille samfund Española i New Mexico. Deres anstrengelser kompliceres af, at en excentrisk og lettere anløben producer af reality-tv, Dougie, øjner muligheder i deres historie. Som serien skrider frem, bliver parret indfanget i et mystisk net af etiske og moralske gråzoner – samtidig med at de forsøger at værne om deres forhold.

Hovedrollerne i serien spilles af Emma Stone (La La Land, The Favourite), Fielder (The Rehearsal) og Safdie (Oppenheimer). Seriens gæstestjerner omfatter Oscar-nominerede Barkhad Abdi, Emmy®-nominerede Corbin Bernsen og Constance Shulman.

The Curse er en co-produktion mellem SHOWTIME og A24. Fielder fungerer også som instruktør. Emma Stone er executive producer sammen med Dave McCary og Ali Herting samt Josh Safdie.

The Long Shadow | Coming soon to ITV1 | ITV
søndag

The Long Shadow – Sæson 1

Serie | Drama Krimi
Sidste afsnit: 18/02/24
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Mellem oktober 1975 og januar 1981 terroriserede den berygtede seriemorder “The Yorkshire Ripper” kvinderne i det nordlige England med chokerende og brutale mord. Over 1.000 politibetjente deltog i den største efterforskning i britisk kriminalhistorie. Efterforskningen høstede betydelig kritik.

Serien er på 7 episoder og de frigives ugentligt på Skyshowtime med sidste afsnit klar 18. februar 2024.

Bemærk at vores system kun kan vise ugentlige serier, hvor vi kender antallet af episoder / slut dato. Visse tv-serier vises ikke fast hver uge, men holder pause af og til.

Kilde: SkyShowtime presse

Få 12 måneder til 8 måneders pris – Spar over 33% rabat på årsabonnement!
SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button