SkyShowtime

The Curse

- ny SkyShowtime serie med Emma Stone

The Curse, er titlen på en ny SkyShowtime Original, der beskrives som en genreafvigende serie og har Emma Stone og Benny Safdie i hovedrollerne.

The Curse vil være til rådighed på SkyShowtime fra fredag den 5. januar. De første fem afsnit af den originale SkyShowtime-serie vil kunne streames på premieredagen efterfulgt af nye afsnit hver uge. Serien er på 10 episoder i alt.

The Curse – mere om handlingen

Benny Safdie og Nathan Fielder har i fællesskab skabt, skrevet og produceret The Curse, der handler om Whitney og Asher Siegel, et nygift par, der kæmper for at få indført deres miljø-bevidste boliger i det lille samfund Española i New Mexico. Deres anstrengelser kompliceres af, at en excentrisk og lettere anløben producer af reality-tv, Dougie, øjner muligheder i deres historie. Som serien skrider frem, bliver parret indfanget i et mystisk net af etiske og moralske gråzoner – samtidig med at de forsøger at værne om deres forhold.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hovedrollerne i serien spilles af Emma Stone (La La Land, The Favourite), Fielder (The Rehearsal) og Safdie (Oppenheimer). Seriens gæstestjerner omfatter Oscar-nominerede Barkhad Abdi, Emmy®-nominerede Corbin Bernsen og Constance Shulman.

The Curse er en co-produktion mellem SHOWTIME og A24. Fielder fungerer også som instruktør. Emma Stone er executive producer sammen med Dave McCary og Ali Herting samt Josh Safdie.

The Curse | Official Trailer | SkyShowtime
The Curse | Official Trailer | SkyShowtime

The Curse

Serie | Drama, Komedie, Thriller | 2023–
5 jan 2024
SkyShowtime


Ugentligt frem til 9. februar 2024

Medvirkende (ALFABETISK)
Benny Safdie, Emma Stone, Nathan Fielder

Se alle medvirkende på IMDB
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: SkyShowtime presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


SkyShowtime 39 kr Annonce

Back to top button