MånedsguidesSkyShowtime

Nyt på SkyShowtime i december 2023

SkyShowtime byder i december på masser af underholdning. Den 18. december er der premiere på de to første afsnit af serien “Lawmen: Bass Reeves” om den legendariske nordstatssherif. Serien er skabt af Taylor Sheridan.

Den 18. december slippes alle seks afsnit af den romantiske komedieserie “Smothered” også løs.

Der venter tillige nye afsnit af blandt andre “Special Ops: Lioness”, “Dreamland” og “Fellow Travelers”.

På filmfronten kan du se frem til Renfield, Transformers: Rise of the Beasts og The Super Mario Bros. Movie

Filtrér oversigten

torsdag 7. december
Super Mario Bros. Filmen – I biografen 6. april 2023 (dansk trailer)
7 dec 2023
00:05

The Super Mario Bros. Movie

Film | Animation | 7.1 | 2023
Læs omtale

Filmen The Super Mario Bros. Movie, der bygger på universet i Nintendos Mario-spil, inviterer publikum ind i en levende, spændende og helt ny verden – en actionfyldt komedie, der ikke ligner noget, man tidligere har set.  Topfilmen vil være til rådighed for streaming eksklusivt på SkyShowtime fra torsdag d. 7. december.

Filmen, der er instrueret af Aaron Horvath og Michael Jelenic, har Chris Pratt, Charlie Day, Seth Rogen, Jack Black og Anya Taylor-Joy i hovedrollerne.

For første gang nogensinde har de ikoniske, globale underholdningsbrands Illumination og Nintendo slået sig sammen for at skabe The Super Mario Bros. Movie, et nyt eventyr til det store lærred om en af popkulturens mest prominente blikkenslagere i de sidste fire årtier.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Filmen, der bygger på universet i Nintendos Mario-spil, inviterer publikum ind i en levende, spændende og helt ny verden – en actionfyldt komedie, der ikke ligner noget, man tidligere har set.

Mens de arbejder under jorden for at reparere et vandrør, transporteres Brooklyn-blikkenslageren Mario (Chriss Pratt: Jurassic World og LEGO Movie-serien) og hans bror Luigi (Charles Day; It’s Always Sunny in Philadelphia) ned i et mystisk rør og vandrer ind i en magisk verden. Men da brødrene kommer væk fra hinanden, går Mario i gang med en kolossal opgave for at finde Luigi.

Med hjælp fra Toad, en lokal Mushroom Kingdom-beboer (Keegan-Michael Key; The Lion King), og lidt undervisning fra den viljefaste regent i Mushroom Kingdom, Princess Peach (Anya-Taylor-Joy; The Queen’s Gambit), finder Mario sine egne kræfter.

The Super Mario Bros. Movie præsenterer en helt ekstraordinær komedie-rolleliste, inklusive Jack Black (Jumanji-filmene) som Bowser, Seth Rogen (Neighbors-serien) som Donkey Kong, Fred Armisen (Portlandia, Saturday Night Live) som Cranky Kong, Kevin Michael Richardson (American Dad, Family Guy) som Kamek og Sebastian Maniscalco (Green Book) som Spike, plus særlig stemme-medvirken af Charles Martinet, som har lagt stemme til figurerne Mario og Luigi i Super Mario-spillene i over 30 år.

Filmen er instrueret af Aaron Horvath og Michael Jelenic (samarbejdspartnere i Teen Titans Go! og Teen Titans Go! To The Movies) fra et filmmanuskript af Matthew Fogel (Minions: The Rise of Gru, LEGO Movie2: The Second Part).

Fra Nintendo og Illumination – skaber af den globale succes Despicable Me, Minions, Sing og The Secret Life of Pets-serien – er The Super Mario Bros. Movie produceret af Illumination-stifter og CEO Chris Meledandri p.g.a og af Nintendos Representative Director og Fellow Shigeru Miyamoto, skaberen af Mario, efter mere en seks års tæt kontakt og drøftelser mellem de to.

fredag 15. december
TRANSFORMERS 7: RISE OF THE BEASTS – Final Trailer (2023) Paramount Pictures Movie (New)
15 dec 2023
00:05

Transformers: Rise of the Beasts

Film | Action | 6.1 | 2023
Læs omtale

Transformers: Rise of the Beast tager publikum med på et globetrottereventyr i halvfemserne med Autobots og introducerer en helt ny fraktion af Transformers – Maximals – der bliver allierede i kampen om jorden. Instrueret af Steven Caple Jr. og med Anthony Ramos og Dominique Fishback i hovedrollerne.

mandag 18. december
Lawmen Bass Reeves | Official Trailer | SkyShowtime
18 dec 2023
00:05

Lawmen: Bass Reeves

Serie | Drama Western | Seriepremiere | Ugentlige afsnit | 2023–
Læs omtale

SkyShowtime melder at Lawmen: Bass Reeves vil kunne streames eksklusivt på tjenesten fra den 18. december med nye afsnit til rådighed hver mandag. I antologiseriens hovedroller ses executive producer og Emmy-nominerede David Oyelowo, Lauren E. Banks, Demi Singleton, Forrest Goodluck, Barry Pepper, Æres-Oscar-modtager Donald Sutherland og Emmy-nominerede Dennis Quaid.

Lawmen: Bass Reeves – det handler den om

Serien beretter den ukendte historie om en af de mest legendariske sheriffer i det tidligere Vilde Vesten, hvor Lawmen: Bass Reeves følger Reeves’ (Oyelowo) liv og fremgang fra en tilværelse som slave til retshåndhæver og den første sorte U.S. Marshal vest for Mississippi. På trods af at han arresterede over 3.000 fredløse i løbet af sin karriere, var han tynget af det store ansvar, og han kæmpede med de moralske og sjælelige omkostninger, det havde for hans elskede familie. Lawmen: Bass Reeves er en helt ny, selvstændig antologiserie, og fremtidige, lignende fortællinger vil følge andre ikoniske retshåndhævere og fredløse, der har påvirket historien.

Den tilbagevendende rolleliste omfatter desuden Joaquina Kalukango, Lonnie Chavis, Grantham Coleman, Tosin Morohunfola, Dale Dickey, Rob Morgan, Ryan O’Nan, Margot Bingham, Mo Brings Plenty, Justin Hurtt-Dunkley og Bill Dawes. Som gæstestjerner ses Shea Whigham og Garrett Hedlund.

Kreeret til tv af executive producer og showrunner Chad Feehan. Lawmen: Bass Reeves er også executive produceret af Oscar-nominerede Taylor Sheridan, David Oyelowo, David C. Glasser, Jessica Oyelowo, David Permut, Christina Alexandra Voros, Ron Burkle, Bob Yari og David Hutkin. Serien er produceret af MTV Entertainment Studios, 101 Studios, Sheridans Bosque Ranch Productions og Oyelowos Yoruba Saxon og distribueres af Paramount Global Content Distribution.

 

Smothered | Official Trailer | Sky
18 dec 2023
00:05

Smothered

Serie | Komedie | Seriepremiere
Læs omtale

Sammy er en uafhængig ung kvinde, der er færdig med dating-apps, mens Tom er en mand med et stort hjerte og en hel del i bagagen. De to fremmede mødes, og gnisterne flyver, mens de krænger deres berusede sjæle ud i en karaokeboks. De er enige om en uforpligtende affære, men forholdet kompliceres af de følelser, der opstår mellem dem. Sammy opdager snart, at der er en anden kvinde i Toms liv … hans seksårige datter. Smothered er en ikke helt almindelig romantisk komedie om to verdener, der kolliderer, hvor romantikken blomstrer, men h presset fra moderne dating lurer i kulisserne.

onsdag 27. december
Renfield - I biografen 27. april (dansk trailer)
27 dec 2023
00:05

Renfield

Film | Gyser Komedie | 6.4 | 2023
Læs omtale

I denne moderne monsterfortælling om Draculas loyale tjener er det Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, X-Men-serien), der har rollen som Renfield, den plagede hjælper af historiens mest narcissistiske chef, Dracula (spillet af Oscar®-vinder Nicolas Cage). Renfield er tvunget til at skaffe sin herres bytte og gøre alt, hvad han beder om, uanset hvor nedværdigende det er. Men nu, efter århundreders trældom, er Renfield klar til at se, om der er et liv uden for skyggen af den mørke fyrste. Hvis bare han kan finde ud af, hvordan han afslutter sin medafhængighed.

Julefilm på SkyShowtime

Der er også julefilm for alle – blandt andre “Grinchen – Julen stjålet”, “A Merry Christmas Miracle” og mange flere. Kan alle streames nu

  • A Merry Christmas Miracle
  • Bad Santa
  • Grinchen – julen er stjålet
  • The Holiday
  • White Christmas

SkyShowtime har desuden samlet flere favoritter med alt fra Indiana Jones-film til Mission Impossible-, Godfather- og Transformers-film m.fl.

Månedens øvrige igangværende serier med ugentlige episoder

Special Ops: Lioness | Official Trailer | SkyShowtime

Special Ops: Lioness

Serie | Thriller | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Fra den Oscar-nominerede Taylor Sheridan kommer den længe ventede spionthriller, og den har en stjernespækket rolleliste, herunder seriens hoved- og executive producer Zoe Saldaña, Laysla De Oliveira, Emmy Award-nominerede Michael Kelly, med Oscar-vinder Morgan Freeman og Oscar-vinder og executive producer Nicole Kidman. Special Ops: Lioness er produceret af MTV Entertainment Studios og 101 Studios.

Jill Wagner Thad Luckinbill Zoe Saldana James Jordan Jonah Wharton Austin Hebert 1
L-R Jill Wagner as Bobby, Thad Luckinbill as Kyle, Zoe Saldana as Joe, James Jordan as Two Cups, Jonah Wharton as Tex, Austin Hébert as Randy in Lioness episode 5. Photo credit: Greg Lewis/Paramount+

Special Ops: Lioness, inspireret af et virkeligt, amerikansk militærprogram, følger serien Joe (Saldañas) liv, mens hun forsøger at balancere sit personlige og professionelle liv, hvor hun står i spidsen for CIA’s indsats i krigen mod terror. Lioness-programmet, overvåget af Kaitlyn Meade (Kidman) og Donald Westfield (Kelly), får en aggressiv Marine Raider ved navn Cruz (De Oliveira) til at operere undercover sammen med Joe – midt iblandt de magtfulde folk bag terrorisme – i CIA’s bestræbelser på at forpurre ny terror som “9 /11”.

Special Ops: Lioness kan også præsentere seriens stamgæster: Dave Annable, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan, Austin Hébert, Jonah Wharton, Stephanie Nur og Hannah Love Lanier. Serien er executive produceret af Taylor Sheridan, David C. Glasser, Zoe Saldaña, Nicole Kidman, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Jill Wagner, Geyer Kosinski, Michael Malone og John Hillcoat.

Frasier (2023) | Official Trailer | SkyShowtime

Frasier (2023)

Serie | Komedie | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Frasier, den ikoniske komedie vender tilbage og kommer på SkyShowtime. Kelsey Grammer er ledende producer af den nye serie, hvor vi følger Frasier Crane (spillet af Grammer) i næste kapitel af livet, hvor han vender tilbage til Boston, Massachusetts, hvor han møder nye udfordringer, skaber nye relationer og måske endelig kan opfylde en gammel drøm eller to. Frasier er tilbage!

Afsnit 1-2 kan streames fra 3. november med nye ugentlige afsnit derefter. Der er 10 afsnit i sæsonen i alt.

Få 12 måneder til 8 måneders pris – Bestil SkyShowtime og se Frasier her Annonce

Ud over Grammer byder den nye serie på Jack Cutmore-Scott i rollen som Frasiers søn Freddy, Nicholas Lyndhurst som Frasiers gamle collegekammerat er nu universitetsprofessor Alan, Toks Olagundoye ses i rollen som Olivia, Alans kollega og leder af universitetets psykologiafdeling, Jess Salgueiro som Freddys roomie Eve og Anders Keith som Frasiers nevø David.

Frasier 2023
Toks Olagundoye som Olivia, Kelsey Grammer som Frasier Crane og Nicholas Lyndhurst som Alan.
Foto: Chris Haston/Paramount+
Frasier 2023 Freddy Eve
Kelsey Grammer som Frasier Crane, Jess Salgueiro som Eve og Jack Cutmore-Smith som Freddy
Foto: Chris Haston/Paramount+

Reboot udgaven er lagt i hænderne på Chris Harris (How I Met Your Mother) og Joe Cristalli (Life in Pieces), som også er executive producers sammen med Grammer, Tom Russo og Jordan McMahon. Den legendariske tv-instruktør (og medskaber af Cheers) James Burrows instruerer de første to afsnit.

Det bliver til et enkelt gensyn for Bebe Neuwirth dukker op i rollen som dr. Lillth Sternin, Freddys mor, i et enkelt afsnit.

Det er i år 30 år siden, den originale Frasier havde premiere på tv, og serien er stadig indehaver af rekorden med flest Emmy-priser for en komedieserie med 37 vundne og 107 nomineringer. Den originale serie kan også streames på SkyShowtime.

Fellow Travelers Official Trailer | SHOWTIME

Fellow Travelers

Serie | Drama | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Fellow Travelers, der er skabt af Oscar®-nominerede Ron Nyswaner (Philidelphia, Homeland) og baseret på en roman af Thomas Mallon, er en episk kærlighedshistorie og politisk thriller, der fortæller om det omskiftelige kærlighedsforhold mellem to meget forskellige mænd. Matt Bomer spiller den karismatiske Hawkins Fuller, der har en politisk karriere bag kulisserne. Hawkins møder Tim Laughlin (Jonathan Bailey), en særdeles idealistisk ung mand. De indleder et forhold netop på det tidspunkt, hvor Joseph McCarthy og Roy Cohn erklærer krig mod samfundsnedbrydere og seksuelle afvigere og starter en af de mørkeste perioder i amerikansk historie i det 20. århundrede.

Dreamland | First Look Trailer

Dreamland

Serie | Drama Komedie | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Dreamland er et storslået drama om hemmeligheder, løgne, kærlighed og håb i en familie med fire søstre. Serien udspiller sig i den engelske kystby Margate og udforsker med en god portion sort humor kvindelige relationer på tværs af generationer. Den ældste søster Trish (Freema Agyeman) er gravid for tredje gang, og hendes to søstre Clare (Gabby Best) og Leila (Aimee-Ffion Edwards) samles omkring hende sammen med deres mor (Frances Barber) og deres barnepige (Sheila Reid). Men da deres sidste søster Mel (Lily Allen) dukker uventet op i deres liv igen, er hele familien i fare for at krakelere.

Bemærk at vores system kun kan vise ugentlige serier, hvor vi kender antallet af episoder / slut dato. Visse tv-serier vises ikke fast hver uge, men holder pause af og til.

Kilde: SkyShowtime presse

SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button