SkyShowtime

Frasier (2023)

- kommer på SkyShowtime i november

Frasier, den ikoniske komedie vender tilbage og kommer på SkyShowtime. Kelsey Grammer er ledende producer af den nye serie, hvor vi følger Frasier Crane (spillet af Grammer) i næste kapitel af livet, hvor han vender tilbage til Boston, Massachusetts, hvor han møder nye udfordringer, skaber nye relationer og måske endelig kan opfylde en gammel drøm eller to. Frasier er tilbage!

Ud over Grammer byder den nye serie på Jack Cutmore-Scott i rollen som Frasiers søn Freddy, Nicholas Lyndhurst som Frasiers gamle collegekammerat er nu universitetsprofessor Alan, Toks Olagundoye ses i rollen som Olivia, Alans kollega og leder af universitetets psykologiafdeling, Jess Salgueiro som Freddys roomie Eve og Anders Keith som Frasiers nevø David.

Frasier 2023
Toks Olagundoye som Olivia, Kelsey Grammer som Frasier Crane og Nicholas Lyndhurst som Alan.
Foto: Chris Haston/Paramount+
Frasier 2023 Freddy Eve
Kelsey Grammer som Frasier Crane, Jess Salgueiro som Eve og Jack Cutmore-Smith som Freddy
Foto: Chris Haston/Paramount+

Reboot udgaven er lagt i hænderne på Chris Harris (How I Met Your Mother) og Joe Cristalli (Life in Pieces), som også er executive producers sammen med Grammer, Tom Russo og Jordan McMahon. Den legendariske tv-instruktør (og medskaber af Cheers) James Burrows instruerer de første to afsnit.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det bliver til et enkelt gensyn for Bebe Neuwirth dukker op i rollen som dr. Lillth Sternin, Freddys mor, i et enkelt afsnit.

Frasier (2023) | Official Trailer | Paramount+
Frasier (2023) | Official Trailer | Paramount+

Frasier (2023)

Serie | Komedie | 2023–


Medvirkende (ALFABETISK)
Jack Cutmore-Scott, Kelsey Grammer, Nicholas Lyndhurst

Se alle medvirkende på IMDB
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Læs også


Back to top button