Månedsguides

Nyt på Netflix i december 2021

Netflix slutter året af med premiere på sæson 4 af Cobra Kai. Du får også ny Sandra Bullock film og meget mere

Filtrér oversigten

onsdag 1. december
A Street Cat Named Bob Netflix
1 dec 2021
09:00
Læs omtale

En tidligere narkoman tager en orange gadekat til sig og har den med, når han optræder på gaden. Det forandrer hans liv og karriere for evigt.

Addicted - Trailer
1 dec 2021
09:00

Addicted

Film
Læs omtale

Zoe har det hele. En omsorgsfuld ægtemand, tre børn og en succesfuld karriere. Men så udvikler hun en umættelig trang til sex med andre mænd.

DARK WATERS | Official Trailer | In Theaters November 22
1 dec 2021
09:00
Læs omtale

En advokat sætter sin karriere på spil for at afsløre en plan om dumping af kemikalier i dette drama baseret på virkelige hændelser.

Watch the trailer for "Lakeview Terrace"
1 dec 2021
09:00
Læs omtale

Denne højspændte thriller følger Chris og Lisa, mens de prøver at falde til i deres drømmehus i Los Angeles, men i stedet bliver generet af deres ustabile nabo.

Lost in Space | Official Trailer | Final Season | Netflix
1 dec 2021
09:00

Lost in Space – Sæson 3

Serie | Ny Sæson
Læs omtale

In an epic final season, the Robinsons' survival instincts kick into hyperdrive as they race to reunite and protect Alpha Centauri from a robot invasion.

Sniper: Reloaded Netflix
1 dec 2021
09:00
Læs omtale

En marinesoldat, der går i sin fars fodspor, drager ud på en dødbringende mission for at redde en belgisk plantageejer fra fjendtligheder i Congo.

THE CLEANSE Official Trailer (2018) Johnny Galecki Comedy Horror Movie HD
1 dec 2021
09:00
Læs omtale

En modløs mand, der trænger til glæde, tager på et kurophold, hvor en juicekur gør indre dæmoner meget håndgribelige. Advarsel: Bivirkningerne kan variere.

The Power of the Dog | Official Trailer | Netflix
1 dec 2021
09:00
Læs omtale

En dominerende, men karismatisk ranchejer gør alt for at intimidere sin brors nye kone og hendes teenagesøn – indtil en hemmelighed ser dagens lys. Med Benedict Cumberbatch og Kirsten Dunst.

THINK LIKE A MAN TOO - Official Trailer (HD)
1 dec 2021
09:00
Læs omtale

En romantisk bryllupsweekend i Las Vegas går skævt, da mænd og kvinder prøver at overgå hinanden på en løssluppen nat fyldt med udsvævelser.

torsdag 2. december
Single All The Way | Official Trailer | Netflix
2 dec 2021
09:00
Læs omtale

Peter beder sin bedste ven om at spille hans kæreste, da han skal hjem til jul. Men planen – og deres følelser – ændrer sig, da familien leger Kirsten Giftekniv.

fredag 3. december
Mixtape | Official Trailer | Netflix
3 dec 2021
09:00

Mixtape

Film
Læs omtale

I 1999 finder 12-årige Beverly et ødelagt bånd med blandet musik lavet af hendes afdøde forældre. Hun vil nu finde sangene – og få mere at vide om sin mor og far.

mandag 6. december
From David Fincher and David Prior | VOIR | Netflix
6 dec 2021
09:00

Voir

Dokumentar
Læs omtale

Filmelskere dissekerer store filmiske øjeblikke, der begejstrede, forvirrede, udfordrede og ændrede dem for evigt i denne samling af visuelle essays.

onsdag 8. december
Titans – Sæson 3
8 dec 2021
09:00

Titans – Sæson 3

Serie | Ny Sæson
Læs omtale

A family trip to the beach turns crazy when Servando and Alicia, Alma's willful aunt, start an over-the-top competition to control Christmas

fredag 10. december
Back to the Outback | Official Trailer | Netflix
10 dec 2021
09:00
Læs omtale

Måske ser de farlige ud, men disse misforståede skabninger har hjerter af guld – og de er ved at bryde ud af deres fangenskab for at søge efter deres hjem.

How To Ruin Christmas 2 | Official Trailer | Netflix
10 dec 2021
09:00
Læs omtale

Den spontane Tumi formår altid at lave rod i tingene. Kan hun klare julens familiesammenkomst uden at ødelægge det hele?

The Unforgivable | Sandra Bullock | Official Trailer | Netflix
10 dec 2021
09:00
Læs omtale

En kvinde, dømt for mord, løslades fra fængslet til et samfund, der ikke vil tilgive hende, og leder efter den lillesøster, hun var tvunget til at forlade. Med Sandra Bullock

onsdag 15. december
Superstore Season 6 First Look Preview (HD)
15 dec 2021
09:00

Superstore – Sæson 6

Serie | Ny Sæson
Læs omtale

I en megabutik i St. Louis i USA følger vi en gruppe medarbejdere med store personligheder, som må udholde kunderne, de daglige arbejdsopgaver og hinanden.

Surf's Up 2: WaveMania - Extended Preview (2016) - Animated Movie
15 dec 2021
09:00
Læs omtale

Surflegenden Cody Maverick mødes med Hang 5-teamet og rejser til et mystisk sted, som har verdens største og farligste bølger.

The Hand of God | Official Trailer | Netflix
15 dec 2021
09:00
Læs omtale

I Napoli i 1980'erne udlever den unge Fabietto sin kærlighed til fodbolden, da en familietragedie rammer og skaber ham en usikker men lovende fremtid som filmskaber.

Tokyo Godfathers Netflix
15 dec 2021
09:00
Læs omtale

Efter tre hjemløse personer finder et forladt spædbarn juleaften, leder de efter barnets forældre og møder en lang række originaler undervejs.

torsdag 16. december
A California Christmas 2: City Lights Official Teaser Trailer (Netflix Original)
16 dec 2021
09:00
Læs omtale

Et år efter starten på deres kærlighedsaffære forlader Callie og Joseph gården på grund af en familievirksomhed i San Francisco – og der er et bryllup rundt om hjørnet.

fredag 17. december
The Witcher | Sæson 2 | Officiel trailer | Netflix
17 dec 2021
09:00

The Witcher – Sæson 2

Serie | Fantasy | Ny Sæson
Læs omtale

Skæbnen er et bæst. Se den officielle trailer til sæson 2 af The Witcher. The Witcher sæson 2 har premiere 17. december – kun på Netflix.

Rollelisten tæller blandt andre danske Kim Bodnia (Vesemir) og Lars Mikkelsen (Stregobor).

Om The Witcher

The Witcher er baseret på de storsælgende fantasy-bøger og er en episk fortælling om skæbne og familie. Det er historien om tre individers sammenflettede skæbner i den vidstrakte verden ’The Continent’, hvor mennesker, elvere, hekse, gnomer og monstre kæmper om at overleve og trives. En verden hvor godt og ondt ikke altid er lige nemt at identificere.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Om The Witcher sæson 2

Overbevist om, at Yennefer mistede livet i slaget ved Sodden, bringer Geralt af Rivia prinsesse Cirilla til det sikreste sted, han kender, nemlig hans barndomshjem Kaer Morhen. Mens kontinentets konger, nisser, mennesker og dæmoner stræber efter herredømmet udenfor murene, skal han beskytte pigen mod noget, der er langt farligere; den mystiske magt, hun besidder indeni.

Yderligere medvirkende: Henry Cavill (Geralt of Rivia), Anya Chalotra (Yennefer of Vengerberg), Freya Allan (Princess Cirilla of Cintra), Joey Batey (Jaskier), Myanna Buring (Tissaia), Royce Pierreson (Istredd), Eamonn Farren (Cahir), Mimî M Khayisa (Fringilla), Mecia Simson (Francesca), Paul Bullion (Lambert), Mahesh Jadu (Vilgefortz), Adjoa Andoh (Nenneke), Anna Shaffer (Triss Merigold), Simon Callow (Codringher), Kristofer Hivju (Nivellen) og Agnes Born (Vereena).

 

søndag 19. december
What happened in Oslo Netflix
19 dec 2021
09:00
Læs omtale

After her daughter is kidnapped by terrorists, a woman seeks out old friends she met decades ago during the Oslo Accords and asks for their help.

tirsdag 21. december
LYCKLIGARE KAN INGEN VARA - Trailer
21 dec 2021
09:00
Læs omtale

Romantisk komedie som udspiller sig i Stockholm og som kredser om en række mennesker. Deres liv væves sammen af tilfældigheder og fælles drivkraft i en søgen efter kærligheden.

onsdag 22. december
Emily in Paris sæson 2 | Officiel trailer | Netflix
22 dec 2021
09:00

Emily in Paris – Sæson 2

Serie | Drama Komedie | Ny Sæson
Læs omtale

Emily in Paris sæson 2 får premiere på Netflix den 22. december.

Emily er nu mere forankret i sit liv i Paris, og hun bliver bedre til at navigere i byen – selvom hun stadig kæmper med alle særlighederne ved det franske liv. Efter at være snublet ind i en kærlighedstrekant med sin nabo og sin første rigtige franske ven er Emily opsat på at fokusere på sit arbejde, der bliver mere kompliceret dag for dag. I franskundervisningen møder hun en, der også er på udebane – en, der gør hende både rasende og fascineret.

Den prisvindende skaber og showrunner Darren Star vender tilbage for at lede anden sæson af den Emmy-nominerede serie Emily in Paris, der blev Netflix’ mest sete komedieserie i 2020. Producer og stjerneskuespiller Lilly Collins indtager atter sin rolle som Emily Cooper sammen med de andre tilbagevendende kendinge: Philippine Leroy Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery og William Abadie, tilbagevendende gæstestjerne Kate Walsh samt nye medvirkende som Lucien Laviscount, Jeremy O. Harris og Arnaud Binard. Emily in Paris er produceret af MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions og Jax Media.

 

fredag 24. december
DON’T LOOK UP | Officiel trailer | Netflix
24 dec 2021
09:00
Læs omtale

Don’t Look Up er titlen på en stjernespækket Netflix film har premiere på Netflix den 24. december og i udvalgte danske biografer den 9. december.

Du kan opleve Jennifer Lawrence og Leonardo DiCaprio i hovedrollerne.

Don’t Look Up – det handler den om

En astronomistuderende, Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), og hendes professor, Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio), gør en forbløffende opdagelse – en komet, der kredser i solsystemet. Problemet er, at den er på direkte kollisionskurs mod Jorden. Det andet problem? Alle er ligeglade. At advare menneskeheden om en planetdræber på størrelse med Mount Everest viser sig at være udfordrende. Med hjælp fra Dr. Oglethorpe (Rob Morgan) begiver Kate og Randall sig ud på en presseturné, der tager dem hele vejen fra den ligeglade præsident Orlean (Meryl Streep) og hendes sykofantiske søn og stabschef, Jason (Jonah Hill), til The Daily Rip – et muntert morgenprogram med Brie (Cate Blanchett) og Jack (Tyler Perry) som værter. Med kun seks måneder til kometen rammer, viser det sig at være chokerende komisk at håndtere den konstante nyhedscyklus og fange den SoMe-afhængige offentligheds opmærksomhed, før det er for sent. Hvad skal der til for at få verden til bare at … kigge op?!

Don’t Look Up er skrevet og instrueret af Oscar-vinder Adam McKay (The Big Short) og har også Mark Rylance, Ron Perlman, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Scott Mescudi (også kendt som Kid Cudi), Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis og Tomer Sisley i bærende roller.

onsdag 29. december
Crime Scene: The Times Square Killer Netflix
29 dec 2021
09:00
Læs omtale

The second installment of an ongoing documentary series about how certain locations became accomplices to crimes that took place there.

Folk med angst | Officiel teaser | Netflix
29 dec 2021
09:00

Folk med angst

Serie | Drama Komedie | Seriepremiere
Læs omtale

Folk med angst er en dramakomedie instrueret af Felix Herngren. Serien handler om en bankrøver, som på ynkelig vis fejler, da han prøver at røve en kontantfri bank og ender med at tage otte personer til gidsel under et åbent hus-arrangement. Da bankrøveren har givet op, stormer de to dysfunktionelle politibetjente Jack og Jim, som i øvrigt også er far og søn, lejligheden. Der er bare ét problem: Lejligheden er … tom.

Efterfølgende fortæller gidslerne deres version af, hvad der i virkeligheden skete i en række modstridende vidneforklaringer, hvorefter et klassisk – men hysterisk morsomt – gådefuldt mysterie udvikler sig. Samtidig deler gidslerne en fælles hemmelighed, som skaber et unikt og næsten ubrydeligt bånd imellem dem.

Folk med angst får premiere på Netflix den 29. december og består af et stjernespækket svensk cast med Alfred Svensson (som Jack), Dan Ekborg (som Jim), Leif Andrée (som Roger), Marika Lagercrantz (som Anna-Lena), Carla Sehn (som Julia), Petrina Solange (som Ro), Anna Granath (som Zarah), Per Andersson (som Lennart), Lottie Ejebrant (som Estelle), Sofia Ledarp (som Maria) og Shima Niavarani (som Milou).

fredag 31. december
Cobra Kai – Sæson 4
31 dec 2021
09:00

Cobra Kai – Sæson 4

Serie | Ny Sæson
Læs omtale

COBRA KAI takes place over 30 years after the events of the 1984 All Valley Karate Tournament with the continuation of the inescapable conflict between Daniel LaRusso (Ralph Macchio) and Johnny Lawrence (William Zabka). Season 4 finds the Miyagi-Do and Eagle Fang dojos joining forces to take down Cobra Kai at the All Valley Under 18 Karate Tournament… and whoever loses must hang up their gi. As Samantha and Miguel try to maintain the dojo alliance and Robby goes all in at Cobra Kai, the fate of the Valley has never been more precarious. What tricks does Kreese have up his sleeve? Can Daniel and Johnny bury their decades-long hatchet to defeat Kreese? Or will Cobra Kai become the face of karate in the valley?

Stay Close | Official Trailer | Netflix
31 dec 2021
09:00

Stay Close

Serie | Drama Krimi | Seriepremiere
Læs omtale

Stay Close er en ny Netflix krimiserie med navne som James Nesbitt, Cush Jumbo, Richard Armitage. Serien, der er baseret på Harlan Coben-romanen, får premiere på tjenesten 31. december.

Der er 8 episoder i alt.

Her er Netflix beskrivelse af serien: With trademark thrills, gripping suspense and secrets of past crimes beginning to unravel, ‘Stay Close’ questions how much you really know someone. Four people each conceal dark secrets from those closest to them; Megan (Cush Jumbo) a working mother of three, Ray (Richard Armitage), a once-promising documentary photographer, Broome (James Nesbitt) a detective unable to let go of a missing person’s cold case, and Lorraine (Sarah Parish), an old friend of Megan’s. As the past comes back to haunt them, threatening to ruin their lives and the lives of those around them, what will be their next move?New on Netflix | December 2021
New on Netflix | December 2021


Kilde: Netflix presse

I samme kategori

Back to top button