Streamingnyt

Don’t Look Up

Don’t Look Up er titlen på en stjernespækket Netflix film har premiere på Netflix den 24. december og i udvalgte danske biografer den 9. december.

Du kan opleve Jennifer Lawrence og Leonardo DiCaprio i hovedrollerne.

Don’t Look Up – det handler den om

En astronomistuderende, Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), og hendes professor, Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio), gør en forbløffende opdagelse – en komet, der kredser i solsystemet. Problemet er, at den er på direkte kollisionskurs mod Jorden. Det andet problem? Alle er ligeglade. At advare menneskeheden om en planetdræber på størrelse med Mount Everest viser sig at være udfordrende. Med hjælp fra Dr. Oglethorpe (Rob Morgan) begiver Kate og Randall sig ud på en presseturné, der tager dem hele vejen fra den ligeglade præsident Orlean (Meryl Streep) og hendes sykofantiske søn og stabschef, Jason (Jonah Hill), til The Daily Rip – et muntert morgenprogram med Brie (Cate Blanchett) og Jack (Tyler Perry) som værter. Med kun seks måneder til kometen rammer, viser det sig at være chokerende komisk at håndtere den konstante nyhedscyklus og fange den SoMe-afhængige offentligheds opmærksomhed, før det er for sent. Hvad skal der til for at få verden til bare at … kigge op?!

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Don’t Look Up er skrevet og instrueret af Oscar-vinder Adam McKay (The Big Short) og har også Mark Rylance, Ron Perlman, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Scott Mescudi (også kendt som Kid Cudi), Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis og Tomer Sisley i bærende roller.

DON’T LOOK UP | Officiel trailer | Netflix
DON’T LOOK UP | Officiel trailer | Netflix
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


SkyShowtime 39 kr Annonce

Back to top button