Streamingnyt

Folk med angst

Folk med angst er en dramakomedie instrueret af Felix Herngren. Serien handler om en bankrøver, som på ynkelig vis fejler, da han prøver at røve en kontantfri bank og ender med at tage otte personer til gidsel under et åbent hus-arrangement. Da bankrøveren har givet op, stormer de to dysfunktionelle politibetjente Jack og Jim, som i øvrigt også er far og søn, lejligheden. Der er bare ét problem: Lejligheden er … tom.

Efterfølgende fortæller gidslerne deres version af, hvad der i virkeligheden skete i en række modstridende vidneforklaringer, hvorefter et klassisk – men hysterisk morsomt – gådefuldt mysterie udvikler sig. Samtidig deler gidslerne en fælles hemmelighed, som skaber et unikt og næsten ubrydeligt bånd imellem dem.

Folk med angst får premiere på Netflix den 29. december og består af et stjernespækket svensk cast med Alfred Svensson (som Jack), Dan Ekborg (som Jim), Leif Andrée (som Roger), Marika Lagercrantz (som Anna-Lena), Carla Sehn (som Julia), Petrina Solange (som Ro), Anna Granath (som Zarah), Per Andersson (som Lennart), Lottie Ejebrant (som Estelle), Sofia Ledarp (som Maria) og Shima Niavarani (som Milou).

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Folk med angst | Officiel teaser | Netflix
Folk med angst | Officiel teaser | Netflix

Folk med angst

Serie | Drama, Komedie
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button