Månedsguides

Nyt på DRTV i december 2022

Julemåneden på DRTV byder blandt andet på Fællessang lillejuleaften og Den store jule/nytårsbagedyst. Udover juleprogrammer er der også en række dokumentarer og et par serier at se frem til. Der tilføjes lidt mere til listen 9. december når DR sender månedens sidste titler ud.

Filtrér oversigten

torsdag 1. december
Jonas' Jul DR TV
1 dec 2022
06:00

Jonas’ Jul

Underholdning | Børn
Læs omtale

Ultras helt egen julekalender.

Julen er ikke kun hjerternes fest, men også Jonas Madsens fest. I ’Jonas’ jul’ er der masser af humor, smil og glæde, når Jonas blandt andet laver sjov med skuespillerne fra dettes års julekalender Julehjertets Hemmelighed. De er dog ikke de eneste du kan møde, se også når Jonas udfordrer kendte youtubere og når selveste bagedystdommerne bliver sat på en hård opgave.

Julehjertets hemmelighed DR1 julekalender 2022
1 dec 2022
06:00

Julehjertets hemmelighed

Serie | Dansk Julekalender | Seriepremiere | 2022–
Læs omtale

2022 bliver et særligt år for julekalendere på dansk tv. I år er der nemlig nye af slagsen på både DR og TV 2, der ellers plejer at skiftes til at lave nye / genudsende.

Julehjertes hemmlighed medvirkende presse DR
Foto: Bjarne Bergius Hermansen

Julehjertets Hemmelighed har blandt andet Lise Baastrup, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink, Mia Lyhne, Esben Dalsgaard på rollelisten.

’Julehjertets Hemmelighed’ er en julehistorie fra 1800-tallets Danmark med masser af kærlighed, magi og julebageri. Den fortæller en historie om at bryde med de forventninger, som omverden har til en, at stå ved sig selv og gå sine egne veje i livet.

Store dele af julekalenderen er optaget på Frilandsmuseet i Lyngby.

Julehjertets Hemmelighed – det handler den om

Året er 1850 og den snart 13-årige Karen skal starte som stuepige på den nærliggende herregård. Men at blive 13 betyder også, at hun ikke længere kan se sin bedste ven og herregårdens beskytter, nissen Rumle. Derfor bliver Rumle og Karen fristet til sammen at skabe et magisk julehjerte, så de for altid vil være venner alligevel. Men pludselig begynder alverdens mystiske ting og ulykker at ske på herregården…

December bliver et magisk eventyr og en stor prøvelse for Karen, hvor hun skal redde Rumle fra den onde Lars Ravn, forsøge at gøre julehjertet om så herregården kan komme tilbage til hvor den var før julehjertet blev skabt og samtidig passe sit nye arbejde. Men Karen skal også indse, at det er hende som bliver nødt til at give slip på Rumle før alt kan blive godt igen.

Julekalenderen skal efterfølges af en tv-serie i samme univers. Spin-off serien hedder ’Troldehjertets Hemmelighed’, og den kommer i påsken 2023.

– Det der er specielt ved ’Julehjertets Hemmelighed’, er, at den foregår i 1800-tallet, som jo er en brydningstid for, hvordan vi har det i dag. Mange af karaktererne ser ind i en tilværelse, der er bestemt for dem, og hvis de vil ændre det, skal de tage ansvaret for deres egne skæbner. Karens og Rumles venskab symboliserer den dobbelthed, hvor voksenlivet venter for Karen, mens Rumle repræsenterer fantasien og barndommen – og nisser kan jo det særlige, at de får børn til at tro på deres egne evner. Jeg håber, det er en historie, der både kan give nutidens børn et indblik i den tidsperiode, men også at den giver noget resonans til børn og unge i dag, siger Poul Berg, der er instruktør og hovedforfatter.

Skuespillere / deres rolle

Familien Høst Julehjertes Hemmelighed DR
Skuespillerne, der spiller familien Høst. Fra venstre: Anders Brink Madsen, der spiller Karl Høst, Karla Larsen Moltsen, der spiller Karen Høst, Sigurd Moe, der spiller lillebror Johannes Høst, Maximillian Henriques Hale, der spiller storebror Rasmus Høst og Ditte Ylva Olsen, der spiller Gudrun Høst. Foto: Bjarne Bergius Hermansen

Karla Larsen Moltsen – Karen Høst

Ditte Ylva Olsen – Gudrun Høst

Anders Brink Madsen – Karl Høst

Sigurd Moe – Johannes Høst

Maximillian Henriques Hale – Rasmus Høst

Isa Thorlacius – Marie Louise Lindestrup

Isak Celinder Faurholm – Gotfred Lindestrup

Niels Martin Eriksen – Lars Ravn

Vigga Bro – Skovkonen

Lise Baastrup – Oldfrue Miriam

Daniel Andreas Ørum-Hansen – Ilter

Thea Sofie Lundbak – Rumle

Esben Dalgaard – Erik Lindestrup

Mia Lyhne – Rigmor Lindestrup

Mia Lyhne og Esben Dalsgaard Julehjertets Hemmelighed DR
Mia Lyhne og Esben Dalsgaard spiller Rigmor og Erik Lindestrup, der driver herregården.

Hvor er Julehjertets hemmelighed optaget?

Store dele af julekalenderen er optaget på Frilandsmuseet i Lyngby.

Nissernes ø DR TV
1 dec 2022
06:00

Nissernes ø

Serie | Børn
Læs omtale

Den tredje og sidste julekalender i serien om Nissebanden foregår i Holme Olstrup, i Grønland og på Nissernes ø – nemlig den vestindiske ø, St. Croix. Nissebanden må igen rykke ud for at redde julen, denne gang fra den falske julemand, Santa, og den grådige Fornøje-Frederik.

Mød Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein og mange flere i denne klassiker fra DRs arkiv.

Se et nyt afsnit af Nissernes ø i Ramasjang på DRTV hver morgen kl. 06:00 fra torsdag den 1. december.

Simon Superkanin DR TV
1 dec 2022
06:00

Simon Superkanin

Serie | Børn
Læs omtale

Da kaninen Simon ankom til Ramasjang for tre år siden, blev han hurtigt en af de mest populære animationsfigurer, og i dag er Simon og Ramasjang uadskillelige. Men nu sker der noget nyt: Simon får en helt ny serie, hvor han optræder som en strålende superhelt. Serien er fransk og bygger på børnebøger af Stephanie Blake og Thomas Forwood.

fredag 2. december
All Creatures Great and Small: Season 3 Trailer
2 dec 2022
06:00

Folk og fæ – Sæson 3

Serie | Drama | Ny Sæson | 8.6 | 2020–
Læs omtale

Nyindspilning af James Herriots populære bøger om en dyrlæges glæder og genvordigheder i 1930’ernes Yorkshire.

Året er 1939, og det er blevet forår. James’ og Helens bryllup står for døren, men James føler sig splittet mellem arbejde og privatliv. En landmand frygter, at køerne har fået tuberkulose. Efter en fugtig aften på pubben gør James sig klar til at teste for tuberkulose for anden gang. Men kan han nå tilbage til byen tids nok til at nå sit eget bryllup?

Se alle afsnit fra den 2. december kl 06:00 på DRTV.

Kriminalkommissær Barnaby - Sæson 33 DR TV
2 dec 2022
06:00

Kriminalkommissær Barnaby – Sæson 33

Serie | Drama Krimi | Ny Sæson | Seriepremiere
Læs omtale

Britisk dramaserie fra 2022.

Idylliske landsbyer – og farverige mord. Kriminalkommissær Barnaby opklarer forbrydelser i det smukke Sydengland.

Se alle afsnit og en række tidligere sæsoner fra den 2. december kl 06:00 på DRTV.

The Next Step - Sæson 8 DR TV
2 dec 2022
06:00

The Next Step – Sæson 8

Serie | Børn | Ny Sæson
Læs omtale

I sæson otte er der drama både på og uden for dansegulvet, da A-gruppen og B-gruppen kæmper for endelig at beslutte, hvilket hold der skal repræsentere The Next Step ved Landsfinalen. Når støvet har lagt sig, skal det ene hold overvinde deres underdog-status og bevise, at de har dét, der kræves for at blive mestre, mens det andet hold beslutter at holde op med at spille efter andres regler og vise alle, at de er de sande superdansere.

Serien udkommer på originalsprog med danske undertekster og udkommer med dansk tale i det nye år.

Se første afsnit fra d. 2. december kl 06:00 på Ultra på DRTV. Herefter publiceres et nyt afsnit hver dag kl 06:00 til og med d. 28. december.

lørdag 3. december
Abe-aner DR TV
3 dec 2022
06:00

Abe-aner

Serie | Børn
Læs omtale
søndag 4. december
Verdensdamerne DR TV
4 dec 2022
06:00

Verdensdamerne

Underholdning
Læs omtale

Dansk kulturprogram fra 2022.

Lotte Freddie, Bente Scavenius og Merete A. Baird er verdensdamer med bemærkelsesværdig livserfaring. Sammen udforsker de nogle af Europas smukke storbyer for at øse af deres enorme viden om kultur og kunst. Med en fascinerende energi og nysgerrighed viser de hinanden det nye, det ikoniske og det hemmelige i vores europæiske kultur.

Se alle afsnit fra den 4. december kl 06:00 på DRTV.

tirsdag 6. december
Søren Vesters Have - Glædelig jul DR TV
6 dec 2022
06:00
Læs omtale

For første gang inviterer Søren til julehygge og juleforberedelser i haven i Thise. Her laver han naturens julekugle, høster rødkål, pynter gårdspladsen op til jul og gør klar til det årlige julebad, der selvfølgelig skal tages i haven. Og så bliver Søren klogere på forskellige juletræssorter, når han besøger en juletræsplantage i Sønderjylland.

onsdag 7. december
Kaptajnens hjerte DR TV
7 dec 2022
06:00

Kaptajnens hjerte

Dokumentar
Læs omtale

Knud stikker til søs som 14-årig. Da han 50 år senere går i land, er det med kaptajnskasket og minder fra to verdenskrige i skibskisten. Han har overlevet ubådsangreb, havarier og den gule feber. Undervejs møder han også kærligheden, og selvom det ikke er let at være både kaptajn og familiefar, har Anna og børnene dyrket ham som en helt. Men da han går i land, fanges han i nye stormvejr, som selv ikke to verdenskrige har kunnet forberede ham på.

Knud Goths (1893-1966) historie iscenesættes af barnebarnet Simon Bang, der fra sit hjørneværelse dykker ned i kaptajnens skibskiste og det forrige århundrede. Filmen fortælles med stærke visuelle greb og fører os til historiske brændpunkter i blandt andet San Francisco, Cuba, Vestafrika og Europa.

torsdag 8. december
På sporet af julens sange: Højt fra træets grønne top DR TV
Læs omtale

Mette Frisk og Phillip Faber finder frem til den lejlighed, hvor “Højt fra træets grønne top” blev sunget første gang. For hvad er historien bag en af julens allerstørste sange? Er det en rigtig familie, vi synger om, og hvorfor er netop den julesang blevet så stort et hit? “På sporet af julens sange” går tilbage i tiden og sætter scenen for, hvordan vores fælles sangskat blev skabt.

søndag 11. december
Året i Kongehuset 2022: Pligten før familien DR TV
11 dec 2022
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentar fra 2022.

Det skulle have været et år fyldt med store fejringer. Men festerne er blevet overskygget af familiefejde, splid og kriser, fordi dronningen varsler store forandringer i den kongelige familie.

Hvem styrer dit liv? DR TV
11 dec 2022
06:00
Læs omtale

Hvem styrer dit liv? Det tror du måske selv, du gør! Men sandheden er, at dine forældres baggrund og uddannelse er totalt afgørende for, hvordan dit liv bliver. P3 konfronterer nu fem unge med deres statistiske fremtid, som afslører, hvem der får succes, hvem der bliver arbejdsløs, og hvem der er i fare for at ende som kriminel. Men kan de fem unge selv afgøre deres fremtid, hvis de kæmper hårdt nok?

VISION - Andreas Cornelius DR TV
11 dec 2022
06:00
Læs omtale

“Du skal ikke tro, du er en stjerne, du skal bare gøre dit arbejde”. Sådan siger VM-aktuelle Andreas Cornelius i dette unikke tv-interview med VISION. Her fortæller Cornelius om alt fra at blive udtaget til fodboldlandsholdet efter kun ti kampe som professionel til sine rekordstore transfers, en ugeløn på 500.000 kr. og om at score afgørende mål for både klub- og landshold. Andreas løfter sløret for det største fuck-up i sin karriere, sin motivation og fortæller indgående om sine styrker og mentalitet som professionel fodboldspiller.

onsdag 14. december
Vilde vinyler - historien om A&M Records DR TV
14 dec 2022
06:00
Læs omtale

Amerikansk musikdokumentarserie fra 2022.

De skabte magi. I begyndelsen af 1960’erne grundlagde musikeren Herb Alpert og forretningsmanden Jerry Moss pladeselskabet A&M Records i en garage i Hollywood. Og på kort tid voksede det til at omfatte store stjerner som Joe Cocker, Carole King, The Police, Supertramp, The Carpenters og Janet Jackson.

Se alle afsnit fra den 14. december kl 06:00 på DRTV.

fredag 16. december
Hooligan - Sæson 2 DR TV
16 dec 2022
06:00

Hooligan – Sæson 2

Serie | Dansk Drama | Ny Sæson
Læs omtale

Vennerne Lasse, Mads og Niklas sælger Jønssons stoffer i Aalborg og lever som byens konger. Men da Jønsson bliver løsladt og vil have stofferne tilbage, så han kan betale sin gæld og starte på en frisk, er der pludselig ballade. For drengene har allerede solgt det meste og brugt pengene uden at vide, at Jønsson har købt dem på klods af den virkelige konge af Aalborgs underverden, Møller. Før de ved af det, er alle viklet ind i én stor kamp, der ikke kun handler om penge, narko og magt, men også om forelskelse og venskaber, der bliver sat på den ultimative prøve.

søndag 18. december
VISION: Rasmus Brohave DR TV
18 dec 2022
06:00
Læs omtale

Han var en af de første danskere, der gjorde livet som youtuber til en levevej. Nu fortæller Rasmus Brohave om sin vej til succes og om, hvordan hans perfektionisme, vedholdenhed og tro på eget projekt har gjort, at han i år har kunnet fejre 10-års jubilæum som Youtube-superstjerne. Men undervejs har han skullet kæmpe med både fordomme, berømmelsens pris og ubehagelige sider af sig selv.

Programmet om Rasmus Brohave ledsages af yderligere fire VISION-programmer, hvor du kan møde andre content creators: Instagrammeren Tippie-Maya Høgh, YouTube-globetrotterne Paluch og Momme samt tiktok’erne Sofia Gadegaard og Alexander Clausen.

Se alle afsnit fra den 18. december kl 06:00 på DRTV.

tirsdag 20. december
100 problemer DR TV
20 dec 2022
06:00

100 problemer

Serie | Animation
Læs omtale

Dansk animationsserie fra 2022.

“Har du et problem?!” – “Nej bror, jeg har 100!”. Problemer er der nok af for Hassan og de andre shababs, der bor i byen Blokhavn. Hver eneste dag løber de ind i store udfordringer, der bl.a. består af kærestesorger, metrobøder, konflikter med farlige bander og lukningstruede pizzeriaer. Selv når det ser allermest sort ud, gør de deres bedste for at løse problemerne sammen. Det går dog sjældent efter planen.

Se alle afsnit fra den 20. december kl 06:00 på DRTV.

Blokhavn DR TV
20 dec 2022
06:00

Blokhavn

Serie | Animation
Læs omtale

Dansk animationsserie.

Ali og hans fem bedste venner bor i ghettoområdet Blokhavn. De går i 8. klasse på den lokale skole, der er udråbt til den værste skole i Danmark. Ali hader alt ved skolen på nær tre ting: sine venner, Yasmina fra parallelklassen og lærerinden Gertrud. Da det en dag bliver meldt ud, at skolen skal lukke, går det op for Ali, at han risikerer at miste alt: Han kan nemlig ende på en anden skole end sine venner og Yasmina! Ali beslutter sig derfor for at redde skolen og får overtalt sine venner til at hjælpe ham. Vennerne må nu holde sammen, men deres umulige redningsaktion går desværre langt fra som planlagt.

Se alle afsnit fra den 20. december kl 06:00 på DRTV.

Berømte måltider: Et juleeventyr DR TV
20 dec 2022
18:00
Læs omtale

Dansk livsstilsprogram fra 2022.

Adam Price og Frederikke Legaard er de to mad-detektiver, der har sat sig for at genopdage og fortolke Berømte måltider.
Frederikke skaber det visuelle udtryk, forfatteren Adam har viden om de store fortællinger – og sammen eksperimenterer de og gør de gode historier spiselige

Se programmet fra den 20. december kl 18:00 på DRTV.

onsdag 21. december
Et sted
21 dec 2022
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentarserie fra 2022.

I denne serie fortæller Liv Thomsen og en række historikere om det ulige Danmark, der herskede langt op i det tyvende århundrede. Det er nærmest i forgårs, historisk set, at der var virkelig mange fattige og meget få rige, og at danskerne levede i et stærkt hierarkisk samfund. Vi viser livet i toppen og på bunden; fra de bonede gulve til den dybeste slum. Og vi besøger seks forskellige steder, hvor folk befandt sig under samme tag, men under vidt forskellige kår. De var et sted, men i to verdener.

Se alle afsnit fra den 21. december kl 06:00 på DRTV.

Trailer | Det hvide hus ved Rhinen
21 dec 2022
06:00

Hotel Europa

Serie | Drama | 2021–
Læs omtale

Tysk dramaserie fra 2021.

Efter 1. verdenskrig vender soldaten Emil hjem til familiens hotel ved Rhinen. Intet er længere det samme. Franskmændene har indrettet et kommandantskab på hotellet, og Emil er plaget af skyldfølelse efter at have skudt en officer – selv om det var i selvforsvar. Men trods sine traumer har Emil masser af planer for hotellet, der bliver et mødested for de rige og berømte – fra Charlie Chaplin til Adolf Hitler.

Se begge afsnit fra den 21. december kl 06:00 på DRTV.

fredag 23. december
Catch-22 Trailer (Official) • A Hulu Original
23 dec 2022
06:00

Catch-22

Serie | Komedie | 7.7 | 2019
Læs omtale

Amerikansk krigssatireserie fra 2019.

George Clooney er en af folkene bag den satiriske actionkomedieserie ‘Catch-22’, der bygger på Joseph Hellers klassiske antikrigsroman. Clooney spiller også en stor rolle i serien.

Se alle afsnit fra den 23. december kl 06:00 på DRTV.

Fællessang jul DR TV
23 dec 2022
20:00

Fællessang jul

Underholdning
Læs omtale

I Fællessang – mens vi venter varmer vi op til juleaften på allerhyggeligste vis. Lillejuleaften byder på en ‘special edition’ fra jule-fællessangstudiet, hvor vi – i skæret fra kalenderlysets sidste centimeter – skal synge både de klassiske julesalmer og de helt store julehits. Værterne Katrine Muff og Johannes Langkilde står for musikken og julestemningen i studiet, hvorfra de stiller igennem til dansk musiks juleentusiaster. Glæd dig til en aften, hvor du kan få styr på julemaden og gaveindpakningen, mens vi står for julemusikken.

Se programmet fra den 23. december kl 20:00 på DRTV.

lørdag 24. december
Disneys juleshow
24 dec 2022
16:00

Disneys juleshow 2022

DR1
Underholdning
Læs omtale

En juletradition hos mange er Disneys Juleshow og trods DR dropper Disneysjov fra januar 2023, så er der fortsat det årlige juleshow her i 2022. Fra alle os til alle jer.

Igen i år er der gensyn med Bambi på isen, Lady og Vagabondens spaghettimiddag og Anders Ands kamp med omgivelserne, alt sammen præsenteret af Jesper Fårekylling. Og naturligvis har Disney som sædvanlig en særlig julegave til seerne.

DR’s forhandlinger med Disney omkring muligheden for at vise Disneys Juleshow er etårige, så det er endnu ikke sikret at DR kan videreføre traditionen i 2023, selv om de gerne vil. Men mon ikke Disney ser det som god markedsføring og gerne vil undgå en shitstorm ved at droppe aftalen med DR….

søndag 25. december
Manden der datede hele verden DR TV
25 dec 2022
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentar 2022.

Kenneth Nguyen er smuk, han har en smuk kone og en vidunderlig treårig datter. Der er kun et problem – han dater omkring 100 kvinder rundt om i verden. Kenneth er målet for en international og udbredt svindlergruppe. I de sidste syv år er Kenneth blevet kontaktet af kvinder over hele verden, som siger, at de har været kærester med ham. Og endda sendt ham store summer. Hans online-persona er blevet stjålet, og hans billeder bliver brugt til at lokke kvinder ind og snyde dem. Det sker jævnligt nu – kvinder der kontakter Kenneth.

Se alle afsnit fra den 25. december kl 06:00 på DRTV.

Snebørnenes juletime DR TV
25 dec 2022
06:00

Snebørnenes juletime

Underholdning
Læs omtale

Dansk/norsk juleprogram fra 2022.

Ægte julemagi med fortællinger skrevet af Nordens største forfattere gennem tiden. Kom med på en eventyrlig rejse og mød blandt andre de gode mennesker fra Bakkekøbing, Lille Frø, Ræven & Nissen, Mumitroldene og Svinedrengen.

Se programmet fra den 25. december kl 06:00 på DRTV.

VISION - Iværksætteri DR TV
25 dec 2022
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentarserie fra 2022.

VISION handler i denne udgave om iværksætteri. Mette Lykke er CEO i virksomheden Too Good To Go, der har samlet 65 millioner brugere om at bekæmpe madspild i 17 lande. Hun har iværksætteri med i blodet fra sin opvækst i Ringkøbing og slog for alvor sit navn med løbeappen Endomondo, der blev solgt for 575 millioner kroner i 2017.

Se alle afsnit fra den 25. december kl 06:00 på DRTV.

mandag 26. december
26 dec 2022
06:00

Prinsesse Diana

Dokumentar
Læs omtale

Britisk dokumentar fra 2022.

Hun var allemandseje. Prinsesse Diana er stadig en af de mest fotograferede kvinder gennem tiderne. Forholdet mellem Diana og prins Charles var tabloidpressens yndlingsemne i næsten to årtier. Gennem arkivmateriale fortælles historien om hendes sensationelle liv og død – fra det første møde med prinsen, fødslen af deres to sønner, den bitre skilsmisse og til langt efter hendes tragiske og alt for tidlige død den 31. august 1997. Hvilken indflydelse har Diana haft på os og det britiske monarki?

Se dokumentaren fra den 26. december kl 06:00 på DRTV.

Året der gik 2022 DR1
26 dec 2022
20:00

Året der gik – 2022

Underholdning
Læs omtale

Stéphanie Surrugue og Kåre Quist kigger tilbage på året der er gået 2. juledag på DR1.

‘Året der gik’ ser tilbage på et vildt 2022, hvor mange følelser var i spil – ikke mindst inden for cykling. Jonas Vingegaard vandt herrernes Tour de France og er med på en forbindelse fra hjemmet i Glyngøre, mens cykelrytteren Cecilie Uttrup Ludwig vandt 3. etape af kvindernes Tour de France. Hun medvirker – og de to cykelryttere udveksler også minder fra touren undervejs.

Et af årets store danske film var filmen ‘Bamse’ – om sangeren Flemming ‘Bamse’ Jørgensen, der døde nytårsdag 2011. Johanne Louise Schmidt (tv.) spiller Bamses kone, Käte, i filmen, og i ‘Året der gik’ mødes virkelighedens Kathe med filmens. De fortæller blandt andet om de møder, de havde, forud for at filmen skulle indspilles.

Året 2022 har budt på inflation og økonomisk smalhals, og professor i psykologi og P1-vært Svend Brinkmann og livsstilsekspert Anne Glad fra blandt andet ‘Kender du typen?’ bliver interviewet om netop det emne, og hvad det gør ved danskerne.

Sommeren 2022 bød på et tragisk skuddrama i indkøbscentret Field’s på Amager, hvor tre blev dræbt og tre alvorligt kvæstet. To af de tilstedeværende i centret den sommersøndag medvirker i ‘Året der gik’ og fortæller om, hvordan de oplevede dagen.

Årskavalkaden mindes også nogle af dem, vi mistede i 2022. Blandt andre tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen.

Live-musikken fra scenen i Koncertsalen bliver leveret af DR’s Børnekor, Oh Land, Baest, Andreas Odbjerg, Stine Bramsen og Malte Ebert.

tirsdag 27. december
Tillykke
27 dec 2022
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentarserie fra 2022.

Trillingerne er tilbage. Uanset om børnene er nyfødte eller tumlinger, er livet med trillinger både sjovt, sårbart og sindssygt hårdt. Og hverdagen bliver aldrig som man forventer!

Se afsnittet fra den 27. december kl 06:00 på DRTV.

onsdag 28. december
I hus til halsen - Sæson 11 DR TV
28 dec 2022
06:00
Læs omtale

Programmets eksperter får til opgave at hjælpe familier ud af meget klemte situationer, hvor et hussalg nærmest virker utopisk. Eksperterne skal nu gøre alt, hvad de kan, så familierne forhåbentlig får deres hus solgt og kan komme videre i livet.

Se afsnittet fra den 28. december kl 06:00 på DRTV.

Kim Schumacher - i alle regnbuens 80'er farver DR TV
Læs omtale

Dansk dokumentarserie fra 2022.

Pssst, hey du! Så kan du godt komme nærmere! Stemmen, du hører, kommer fra manden, der i 1980’erne støver det kulturelle Danmark af. Som radiovært på P3 giver han en hel ungdomsgeneration en speedsnakkende opvågnen til tidens eksploderende tilbud af musik, video og trends. Kim Schumacher taler på en uhørt og direkte måde, mens han prædiker, at du skal være den, du er, og at det er i orden at stikke ud.

Se alle afsnit fra den 28. december kl 06:00 på DRTV.

torsdag 29. december
Berømte måltider: Samme Nytår som sidste år DR TV
29 dec 2022
06:00
Læs omtale

Dansk livsstilsprogram fra 2022.

De to mad-detektiver Adam Price og Frederikke Legaard tager en drastisk beslutning for at kunne holde det perfekte nytår. De vil genskabe den traditionsrige sketch “90-års fødselsdag”, og for at det skal lykkes springer Frederikke ud som glaspuster, og Adam må finde både sabel og zebra frem fra gemmerne.

Se afsnittet fra den 29. december kl 18:00 på DRTV.

fredag 30. december
Tunna blå linjen – säsong 2 | Trailer
30 dec 2022
06:00

Den tynde blå linje – Sæson 2

Serie | Drama | Ny Sæson | 8.1 | 2021–
Læs omtale

Den svenske dramaserie Den tynde blå linje er tilbage med sine anden sæson 30. december på DRTV, hvor alle sæsonens afsnit kan streames.

I anden sæson af ‘Tynde blå linje’ møder vi igen de patruljerende Malmø-betjente, Magnus, Sara, Jesse, Faye, Leah og Dani.

På stationen får de ny chef samtidig med, at en række hændelser ryster betjentene på en måde, de ikke har oplevet før. Begivenhederne lægger pres på deres private forhold og tvinger dem til at sætte spørgsmålstegn ved deres værdier og livsvalg.

Acorn TV Exclusive | The Brokenwood Mysteries Season 8 | Official Trailer
30 dec 2022
06:00

Mordene i Brokenwood – Sæson 8

Serie | Krimi | Ny Sæson | 7.9 | 2014–
Læs omtale

Newzealandsk krimiserie fra 2022.

Mike Shepherd opklarer mordgåder i den newzealandske flække Brokenwood.I første afsnit af den nye sæson venter en ny gåde den erfarne detektiv, da en privat samler køber en egyptisk mumie af det lokale museum. Mumiens sarkofag viser sig nemlig at indeholde lidt af en overraskelse.

Se alle afsnit fra den 30. december kl 06:00 på DRTV.

lørdag 31. december
Adnan og de Grønne Løgne DR TV
31 dec 2022
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentarserie fra 2022.

Den ultimative guide til god klima-samvittighed.

Adnan har fundet en fed fidus. Med hjælp fra store virksomheders grønne tricks kan han blive klimavenlig uden at ændre adfærd. I første program får han blandt andet ‘hjælp’ af Zalando, som er så grønne, at man skulle tro, det var løgn.

Se alle afsnit fra den 31. december kl 06:00 på DRTV.

Drømmenes hus DR TV
31 dec 2022
06:00

Drømmenes hus

Serie | Drama | Seriepremiere | 2022–
Læs omtale

Tysk dramaserie fra 2022.

1920’ernes Berlin. Et helt fantastisk sted, men tiderne er ikke kun gyldne – de er præget af fattigdom og kriminalitet. Den unge Vicky ankommer til byen, på udkig efter et job. Men Vicky kommer hurtigt ned på jorden, for hun kan ikke finde et sted at overnatte, og hendes kuffert bliver stjålet. Samtidig arbejder Arthur Grünberg på sin store drøm: et glamourøst stormagasin, der skal konkurrere med de flotteste i byen.

Der kommer en sæson 2 også på DRTV fra 31. marts

Forsvundet - Sæson 2 DR TV
31 dec 2022
06:00

Forsvundet – Sæson 2

Dokumentar | Ny Sæson
Læs omtale

Serien “Forsvundet” tegner et portræt af foreningen Missing People, der er drevet af at hjælpe pårørende, som står i deres livs sværeste situation.

Gift ved første blik USA - Sæson 14 DR TV
31 dec 2022
06:00
Læs omtale

Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den seneste sæson af den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment ‘Gift ved første blik’.

Kilde: DR

I samme kategori

Back to top button