Månedsguides

Nyt på C More i juni 2022

C More byder på et par nye Peacock serier (MacGruber og American Auto) i juni måned. Du får naturligvis også nyt fra Britbox, som er en del af C More abonnementet.

Filtrér oversigten

onsdag 1. juni
unnamed file 2
1 jun 2022
00:02

Elysium

Film | Scifi
Læs omtale

I en nær fremtid er Jordens ressourcer ved at være opbrugt, og eliten har for længst bosat sig på eksklusive rumstationer, mens resten af menneskeheden lever i fattigdom og elendighed på jorden. Da en arbejder på Jorden kommer ud for en ulykke, er det et spørgsmål om liv og død, at det lykkes ham at komme ud i rummet.

unnamed file 1
1 jun 2022
00:02

Halv-brødre

Film | Komedie
Læs omtale

Brennan og Dale er to voksne snotforkælede hjemmeboende mænd, der en dag bliver hinandens stedbrødre. I starten hader de to “”brødre”” hinanden, men da de opdager, at de faktisk ikke er så forskellige, bliver de venner for livet. Forældrene smider dem begge ud hjemmefra, og nu må de to kæmpebabyer selv klare sig i den virkelige verden.

Inside the Forest: Seasons of Wonder Britbox
1 jun 2022
00:02
Læs omtale

Netop i tide til World Environment Day den 5. juni lanceres Inside the Forest: Seasons of Wonder på BritBox i dag.

Serien bliver fortalt af den multi-prisvindende skuespiller Hugh Bonneville (Downton Abbey), og er en spektakulær hyldest til Kielder Forest – Englands største skovland – som forandres i tråd med de skiftende årstiderne. Hvert afsnit kortlægger skovlandets forandring fra årstid til årstid og bringer os ansigt til ansigt med frække oddere, majestætisk råvildt og vandrende fiskeørne. Egern forbereder deres madlagre, og fiskeørnen leder efter varmere klimaer om efteråret; skovens vandmasser fryser om vinteren; trækfugle vender tilbage om foråret, og dvaledyr vågner fra deres lange søvn, og Kielders berømte orkideer kommer i fuldt flor om sommeren.

unnamed file 3
1 jun 2022
00:02

Sing Street

Film | Drama
Læs omtale

Teenageren Conor må skifte sine fine privatskole ud med en helt almindelig en af slagsen, da familien får økonomiske problemer. Fremtiden tegner ikke lyst, men så møder han Raphina, en smuk pige, der vender op og ned på hans liv. For at imponere hende, danner Conor et rockband – og så skal hun selvfølgelig medvirke i deres første musikvideo.

unnamed file
1 jun 2022
00:02
Læs omtale

Prisbelønnet eventyr om Miles Morales der bides af en radioaktiv edderkop, får superkræfter og bliver den nye Spider-Man i det såkaldte multi-verse. Her møder han karakterer fra det paralelle univers, der også har superkræfter! Det betyder, at det er hans ansvar at bekæmpe superskurken Kingpin, der i et forsøg på at udslette vores virkelighed, får slået hul ind til andre dimensioner af universet.

Victoria | Trailer
1 jun 2022
00:02

Victoria – Sæson 1-3

Serie | Drama
Læs omtale

starring Jenna Coleman as the young queen and Tom Hughes as her consort, Prince Albert.

torsdag 2. juni
unnamed file 4
2 jun 2022
00:02

Red

Film | Komedie
Læs omtale

Frank, Joe, Marvin og Victoria var engang CIAs bedste agenter. Men de hemmeligheder, de engang kendte til, har lige aflyst pensionen og gjort dem til CIAs vigtigste mål. De tvinges til at finde de gamle arbejdsredskaber frem igen og bruge deres samlede evner og erfaring til at holde sig i live. Deres eneste chance bliver at trænge ind i CIAs arkiver.

unnamed file 5
2 jun 2022
00:02

Red 2

Film | Action
Læs omtale

Den pensionerede CIA-agent Frank Moses genforener sit hold af umage, ældre eliteagenter for at finde et dødbringende våben, som kan ændre magtbalancen i verden. For at missionen kan lykkes, skal de overleve en hær af skruppelløse lejemordere, hensynsløse terrorister og magtbegærlige regeringsfolk, som alle er ude på at få fingre i det højteknologiske supervåben.

fredag 3. juni
unnamed file 6
3 jun 2022
00:02

Now You See Me

Film | Thriller
Læs omtale

Fire talentfulde illusionister optræder i Las Vegas og afslutter deres show med at røve en bank – tilsyneladende i virkeligheden. FBI-agenten Dylan Rhodes sættes på sagen, men jo mere han dykker ned i den, jo mere forvirret bliver han. Er banken overhovedet blevet røvet? Og hvem snører egentlig hvem? På rollelistens ses bl.a. Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Morgan Freeman og Woody Harrelson.

unnamed file 7
3 jun 2022
00:02

Now You See Me 2

Film | Action
Læs omtale

Ét år efter at have udmanøvreret FBI og vundet publikums gunst med deres magiske Robin Hood-numre, dukker illusionisterne op med en comeback-optræden i håb om at afsløre en teknologimagnats uetiske forretningsmetoder. Manden bag deres forsvindingsnummer er ingen ringere end Walter Mabry, teknologibranchens vidunderbarn, som truer illusionisterne til at udføre deres hidtil mest umulige kup.

lørdag 4. juni
unnamed file 8
4 jun 2022
00:02

Sicario

Film | Thriller
Læs omtale

I Mexico betyder Sicario lejemorder. Den idealistiske FBI-agent Kate rekrutteres af lederen af en taskforce til at forsøge at fange en narkobaron. Hun tager på en livsfarlig mission, som tvinger hende til at sætte spørgsmålstegn ved alle sine værdier – og som sætter hende op mod en skummel konsulent, som har andre, farlige mål. Anmelderrost thriller af Denis Villeneuve (Dune, Blade Runner 2049).

unnamed file 9
4 jun 2022
00:02

Sicario 2: Soldado

Film | Thriller
Læs omtale

Narkokrigen kender ingen regler. Siden kartellerne er begyndt at smugle terrorister over grænsen til USA, tyer FBI-agenten Matt Graver også selv til mere ekstreme metoder. En af disse er samarbejdet med den mystiske lejemorder Alejandro, som har en helt personlig vendetta mod kartellerne. Alejandros familie blev slået ihjel af en af narkobaronerne, og som hævn kidnapper Alejandro hans datter.

søndag 5. juni
unnamed file 11
5 jun 2022
00:02

London Has Fallen

Film | Action
Læs omtale

Da den engelske premierminister pludselig dør under mystiske omstændigheder, samles alle den frie verdens ledere for at overvære hans begravelse. Hvad der lader til at være den bedst bevogtede begivenhed nogensinde, forvandles pludselig til et kup for at myrde verdens mægtigste ledere, mens man samtidig spreder kaos i London.

unnamed file 10
5 jun 2022
00:02

Olympus Has Fallen

Film | Action
Læs omtale

Eksplosivt actioneventyr hvor toptrænede terrorister slår til mod Det Hvide Hus i Washington DC, udsletter samtlige sikkerhedsvagter og kidnapper præsidenten. Inde i huset opholder der sig dog en person, terroristerne ikke havde regnet med – agent og tidligere bodyguard for præsidenten, Mike Banning. Efter en tragisk ulykke er han blevet kørt ud på et sidespor, men kampformen er intakt.

mandag 6. juni
MACGRUBER Trailer (2021)
6 jun 2022
00:02

MacGruber

Serie | Action
Læs omtale

Stjernespækket parodi på den eksplosive kultserie MacGyver, med blandt andre Will Forte, Kristen Wiig, Laurence Fishburne og Ryan Phillipe. Ti år efter filmen af ​​samme navn bliver MacGruber endelig løsladt efter et langt fængselsophold og genforenes med sine lejesvende, Vicki St. Elmo og Dixon Piper. MacGruber har nu kun ét mål i tankerne, nemlig at tilintetgøre sin ærkefjende, Enos Queeth.

tirsdag 7. juni
American Auto NBC Extended Trailer
7 jun 2022
00:02

American Auto

Serie | Komedie
Læs omtale

Bilfirmaet Payne Motors i Detroit byder sin nye administrerende direktør, Katherine, velkommen. Hun er en erfaren leder med stort potentiale, hvis det ikke var for hendes totale uvidenhed om især biler. Heldigvis får hun støtte fra nogle af branchens skarpeste biludviklere, hvis de da ikke lige ikke skændes eller forsøger at ødelægge det for hinanden.

unnamed file 12
7 jun 2022
00:02

Point Break

Film | Action
Læs omtale

En gruppe surfere røver banker på den amerikanske vestkyst. FBI-agenten Johnny Utah går undercover og kommer tæt på de vilde surferfyre, der jagter det ultimative adrenalin-rush. Men jo mere Johnny lærer surferne at kende, desto mere fascineret bliver han også af deres livsstil..

onsdag 8. juni
unnamed file 13
8 jun 2022
00:02

A Hard Day’s Night

Film | Komedie
Læs omtale

1964: Beatlesfeberen eksploder, og The Beatles tager verden med storm. A Hard Day’s Night giver et tilbageblik på gruppens tidlige dage. Den fortæller om 36 dage af livet for The Fab Four. A Hard Day’s Night er et nostalgisk tilbageblik for dem, som husker Beatlemanias glade dage og er samtidig en fortræffelig godbid for dem som oplever denne skat for første gang.

Extraordinary Escapes with Sandi Toksvig Britbox
8 jun 2022
00:02
Læs omtale

Sandi Toksvig and some of her famous female friends embark on stay-cations like no other in Extraordinary Escapes with Sandi Toksvig, exploring one-of-a-kind holidays for every budget. Accompanied by some of the very best names from her little black book of travel companions – acting royalty Alison Steadman, funny woman Sindhu Vee, comic actress Jessica Hynes, and close friend and foodie Prue Leith – Sandi explores the delights of the UK’s wildest, most remote and beautifully designed holiday digs. Whether a lofty lighthouse or a towering treehouse, the ingenious builds in each episode show viewers that staycations are something to be celebrated. From secret retreats and seaside sanctuaries to quirky windmills, fascinating stories behind each property are uncovered – brave and bold designs that make the most of a stunning view, and passion projects where every detail has been considered. Sandi and her friends will also immerse themselves in the natural beauty of each location to make the most of their time away, indulging in wildlife spotting, picnicking on the beach, cooking local produce and sharing stories as the sun goes down.

torsdag 9. juni
unnamed file 16
9 jun 2022
00:02
Læs omtale

Tredje kapitel i Twilight-sagaen begynder med det ultimative valg! Seattle rystes af brutale mord. En vampyr fortsætter sin ustoppelige søgen efter hævn. Imens må Bella træffe valget mellem kærligheden til Edward og venskabet med Jacob – velvidende, at hendes valg kan nedbryde den skrøbelige våbenhvile mellem vampyrer og varulve.

unnamed file 15
9 jun 2022
00:02
Læs omtale

Efter at være blevet dødeligt forelsket i vampyren Edward Cullen, knuses Bella Swan totalt af hans pludselige forsvinden. Hun indleder et venskab med den uimodståelige Jacob Black, men bliver draget ind i en verden af varulve, vampyrernes dødsfjender, hvor hendes loyalitet sættes på den ultimative prøve! Fortsættelsen til kultfænomenet Twilight blev en endnu større succes end dens forgænger!

unnamed file 14
9 jun 2022
00:02

Twilight

Film | Drama
Læs omtale

17-årige Bella Swan flytter til den lille by Forks, hvor hun møder den gådefulde Edward Cullen. Bella er sikker på tre ting: Edward Cullen er vampyr. Der er en del af ham, der hungrer efter hendes blod. Og hun er fuldstændig og håbløst forelsket i ham! Filmen er baseret på den internationale bogsucces af Stephenie Meyer, der er solgt i mere end 17 millioner eksemplarer verden over!

unnamed file 18
9 jun 2022
00:02
Læs omtale

Bella er nu en vampyr, men aldrig har hun følt sig mere i live! Og ikke nok med, at hun har fået sin Edward og datteren Renesmee – som vampyr kan hun være sammen med dem begge i al evighed! Kun Jacobs stærke bånd til Renesmee bekymrer Bella. Og uden hendes og Edwards vidende bliver netop datteren snart den katalysator, der truer med at udslette dem alle!

unnamed file 17
9 jun 2022
00:02
Læs omtale

Bella og vampyren Edward holder et overdådigt bryllup, men på den romantiske bryllupsrejse sker der noget, ingen af dem havde ventet: Bella bliver gravid. Fostret udvikler sig dog alt for hurtigt og belaster hendes menneskelige krop i voldsom grad, og da rasende varulve samtidig angriber, er Bellas liv truet fra flere sider.

onsdag 15. juni
unnamed file 19
15 jun 2022
00:02

Borg

Film | Drama
Læs omtale

Wimbledon 1980: Verden venter på at se verdens bedste tennisspiller Björn Borg vinde sin femte Wimbledontitel. Men Borg ved at være færdig – nedslidt, udmattet og plaget af angst. Samtidig har hans største rival, den unge og talentfulde John McEnroe på 20 år, besluttet sig for at overtage Wimbledontronen fra sit tidligere idol. Borg er instrueret af danske Janus Metz Pedersen.

Episodes Sæson 1 – 5 Britbox
15 jun 2022
00:02

Episodes Sæson 1 – 5

Serie | Komedie
Læs omtale

Matt LeBlanc (Friends) as a satirical version of
himself as he joins the cast of a new Hollywood remake of a successful British sitcom – with
hilarious results.

torsdag 16. juni
unnamed file 20
16 jun 2022
00:02

Wonder

Film | Drama
Læs omtale

10-årige Auggie er født med et deformt ansigt, hvorfor han har måttet gå igennem 27 operationer. Det har forhindret ham i at gå i en almindelig folkeskole, men nu er han klar til at starte i femte klasse. Han ønsker blot at blive behandlet som enhver anden. Hverdagen i en femte klasse er dog hård, når man er anderledes, og skolestarten byder på masser af udfordringer for alle.

fredag 17. juni
unnamed file 21
17 jun 2022
00:02

Penguin Bloom

Film | Drama
Læs omtale

Samantha brækker ryggen i en ulykke og bliver lammet fra brystet og ned. Hun er ellers en sporty person og får en depression, som får hende til at spørge, hvem hun kan være i verden. Et år senere kommer hendes børn hjem med en tilskadekommen skade, som de har fundet. Forsigtigt nærmer hun sig fuglen, som børnene har døbt ”Penguin”, og begynder at lære det nye familiemedlem at kende.

søndag 19. juni
unnamed file 23
19 jun 2022
00:02

Bring It On

Film | Komedie
Læs omtale

Cheerleader-holdet Toro træner hårdt på at blive klar til de nationale mesterskaber, som de forventer at vinde igen, men den nye leder, Torrance, opdager, at hendes forgænger har stjålet holdets koreografi fra et andet hold. Da man ikke vinder ved at kopiere andre, er de nu nødt til at starte helt forfra med træningen.

mandag 20. juni
Angel of Death C More
20 jun 2022
00:02

Angel of Death

Serie | Drama
Læs omtale

Da en ung pige findes myrdet, peger alt i retning af en seriemorder. Snart indser efterforskeren Agnieszka, at nøglen til opklaringen ligger i hendes egen fortid og at hverken hun eller hendes datter kan føle sig sikre, før end sagen er opklaret. Den polske krimiserie Angel of Death er en del af Walter Presents’ håndplukkede kvalitetsserier fra hele verden.

onsdag 22. juni
Indian Summers - Sæson 1-2 Britbox
22 jun 2022
00:02
Læs omtale

set in 1930s India during the time of the British Raj, starring Julie Walters, Henry Lloyd-Hughes and Nikesh Patel.

Acorn TV Original | Signora Volpe | Official Trailer
22 jun 2022
00:02

Signora Volpe

Serie | Drama
Læs omtale

To the casual observer, there’s nothing remarkable about Sylvia Fox. A beautiful and intelligent woman in her forties, she answers questions about her work with vague references to an unspectacular career in the Civil Service, but in truth she’s a high-ranking British spy, disillusioned with her job at MI6 and in need of a break. So when Sylvia (Emilia Fox, Silent Witness) arrives in Italy for her niece’s wedding and the bridegroom disappears, leaving a dead body in the lake at the bottom of his garden, she decides to solve the mystery and save her niece from disaster. Despite this dark start to her holiday, Sylvia is enchanted by the beautiful Umbrian countryside and surprised to find herself reconnecting with her estranged sister Isabel (Tara Fitzgerald, Game of Thrones) who lives in a handsome hillside town. When she stumbles upon a charming but derelict old house, she decides to buy it, quit her job and start afresh. But adventure-seeking Sylvia was never cut out for a quiet life and soon finds herself involved in a series of local mysteries – from the disappearance of a young woman a quarter of a century ago, to a blackmail plot against the son of a Russian politician. At first, Carabinieri Captain Giovanni Riva (Giovanni Cirfiera, American Crime Story) resents the former spy’s interference, but he soon begins to seek her help. Perhaps his interest in Sylvia is not purely professional?

onsdag 29. juni
Great British Menu - Season 15 Britbox
29 jun 2022
00:02
Læs omtale

A competition celebrating the best of the UK’s culinary talent and food, Great British Menu
returns for a 15th season and this time round the theme of Children's Literature is used to
inspire a varied range of ambitious culinary creations.
A new presenter, comedian Susan Calman, joins regular judges Andy Oliver,
Oliver Peyton and Matthew Fort as professional chefs from across the UK compete for a
place at an incredible four-course banquet celebrating the world of children’s books. In
keeping with the theme, special guests include best-selling children’s and young adult
authors Malorie Blackman, Jacqueline Wilson, Julia Donaldson and Anthony Horowitz.

Middlemarch Britbox
29 jun 2022
00:02

Middlemarch

Serie | Drama
Læs omtale

Middlemarch is a story of provincial life on the brink of momentous change and a deeply moving saga about a group of people striving to give meaning and value to their lives during the Industrial Revolution.

Tess of the d’Urbervilles Britbox
29 jun 2022
00:02
Læs omtale

The story of Tess Durbeyfield, a low-born country girl whose family find they have noble connections.

The Kumars at No 42 - Sæson 1-7 Britbox
29 jun 2022
00:02
Læs omtale

stars Sanjeev Bhaskar (Unforgotten) as the son of a British Indian family with big dreams of
becoming a TV presenter.

torsdag 30. juni
unnamed file 24
30 jun 2022
00:02

Strawberry Days

Film | Drama
Læs omtale

Umulig kærlighed hører ikke kun fortiden til. Selvom vi skriver 2018, findes der fordomme og forhindringer over alt. Det må den 15-årige Wojtek (Stanislaw Cywka) fra Polen sande i den prisvindende ”Strawberry Days”. I en skramlekasse rejser han med sine forældre fra Polen til Sverige for at plukke jordbær. Mens han udfører det slidsomme og underbetalte arbejde, møder Wojtek landmandens datter Anneli (Nelly Axelsson). Til at begynde med er hun kølig, men snart opstår der varme følelser. De mødes i tide og utide – men i smug – da de begge ved, at omgivelserne ikke vil acceptere deres forhold.


C More med Britbox i 12 mdr. til 65 kr./md.
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button