Månedsguides

Nyt på C More i december 2021

December byder på en ny Beck film på C More. Du får også ny sæson af den populære dramaserie A Million Things og en masse dokumentar indhold. Se oversigten herunder.

[CMore14dagegratis]

Filtrér oversigten

onsdag 1. december
5 x Bourne film C More
1 dec 2021
00:02

5 x Bourne film

Film | Action
Læs omtale

Julemåneden kickstartes med et ordentligt brag, du kan nemlig se alle fem actionfyldte film om agenten Jason Bourne, der mister hukommelsen og derfor konstant er på flugt fra bagmænd der vil ham til livs: Bourne Identity, Bourne Supremacy, Bourne Ultimatum, Bourne Legacy og Jason Bourne! Filmene er baseret på Robert Ludlums succesromaner.

fredag 3. december
Billie | Official Trailer
3 dec 2021
00:02

Billie

Dokumentar
Læs omtale

Britisk dokumentar om Billie Holiday baseret på journalisten Linda Lipnack Kuehls omfattende interviews og materiale. Dokumentaren fortæller historien om hvordan den utrolige sangstemme hjalp Billie Holiday ud af en svær barndom præget af fattigdom, narko og prostitution. Hun blev en af 1900-tallets mest banebrydende kunstnere.

Escobar by Escobar C More
3 dec 2021
00:02

Escobar by Escobar

Dokumentar
Læs omtale

Ny britisk dokumentar, der skildrer en mand som i 25 år har forsøgt at undgå sin skæbne. For Pablo Escobar endte alt den 2. december 1993. Samme dag startede et sandt helvede for Juan Escobar – arvtager og eneste søn til historiens mægtigste, rigeste og mest frygtede narkokonge. Den dag blev Juan Pablo et bytte – jagtet for såvel sit navn som for farens formue.

Lady Boss - The Jackie Collins Story C More
3 dec 2021
00:02
Læs omtale

Dokumentar om forfatteren Jackie Collins som i 1980'erne blev kendt for en række populære bestsellere bl.a. Hollywood Wives og Lucky. Dokumentaren tager os med bag det glamourøse ydre hos en dygtig forfatter og iværksætter, der skjulte sig bag en nøje skabt offentlig personlighed, alt imens hun kæmpede for kvindernes frigørelse.

mandag 6. december
Dan Brown’s The Lost Symbol Trailer #2 (HD) Peacock series
6 dec 2021
00:02

Det forsvundne tegn

Serie | Thriller
Læs omtale

Dan Brown-fans kan se frem til masser af mysterier og overraskelser, når Det forsvundne tegn folder sig ud i en ny krimiserie, der får premiere på C More den 6. december. Serien er en videreførelse af Ron Howards film om de populære Dan Brown-bøger.

Det forsvundne tegn – det handler den om

I Det forsvundne tegn spiller Ashley Zukerman (Succession) Harvard-professoren Robert Langdon, som også var hovedpersonen i Dan Browns to første bøger Engle og dæmoner og Da Vinci mysteriet.

Professor Langdon skal løse en række dødbringende mysterier for at finde en gammel, hemmelig portal og redde sin kidnappede mentor, Peter Solomon, der spilles af den engelske komiker Eddie Izzard.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Langdons ekskæreste Katherine Solomon, som også er mentorens datter, følger med, og inden længe kommer de på sporet af en global sammensværgelse. Valorie Curry (The Following) spiller rollen som Katherine Solomon, og rollelisten tæller desuden navne som Sumalee Montano, Rick Gonzalez og Beau Knapp.

Det forsvundne tegn er produceret af CBS Studios, Imagine Television Studios og Universal Television. Dan Dworkin og Jay Beattie har skrevet serien og er også executive producers. Dan Brown, Ron Howard, Brian Gazer, Samie Kim Falvey, Anna Culp, John Weber, Frank Siracusa og Dan Trachtenberg er ligeledes executive producers.

Det forsvundne tegn får premiere på [CMore] mandag den 6. december. Serien består af 10 afsnit.

torsdag 9. december
Pretty Hard Cases | Official Trailer | Premieres Wed, Feb 3 at 9:00pm Eastern
9 dec 2021
00:02

Pretty Hard Cases

Serie | Komedie | Seriepremiere
Læs omtale

Krimikomedie om de to kvindelige strømere Sam og Kelly som starter et problemfyldt samarbejde, da deres efterforskninger kolliderer. Sam og Kelly er uenige om det meste og især Sam er kritisk over for Kellys konstante evne til at ændre reglerne. Hovedrollerne spilles af Adrienne C. Moore (Orange Is the New Black) og Meredith MacNeill.

fredag 10. december
JFK REVISITED: Through The Looking Glass (2021) | Official Trailer | Altitude Films
10 dec 2021
00:02
Læs omtale

Ny dokumentar af Oliver Stone, fortalt af de Oscarbelønnede skuespillere Whoopi Goldberg og Donald Sutherland. 30 år efter Oliver Stones filmsucces JFK tager han endnu en gang et kig på Kennedy-mordet gennem nyligt frigivet bevismateriale, som ikke længere er hemmeligt. Til at hjælpe sig har han retsmedicinere, våbentekniske eksperter, historikere og vidner.

Last Man Standing: Suge Knight and the Murders of Biggie & Tupac - Official Trailer
Læs omtale

Ny amerikansk dokumentar af Nick Broomfield, der skildrer den brutale gangsterkultur, der førte til to af hiphopverdenens største stjerners død og om Suge Night og Death Row Records, gadebander og Los Angeles’ korrupte politikorps. De spillede alle med i bandernes rivaliseren, og i sådan en verden synes døden uundgåelig.

mandag 13. december
A Million Little Things Season 4 Promo (HD)
13 dec 2021
00:02

A Million Little Things – Sæson 4

Serie | Drama | Ny Sæson
Læs omtale

Efter udfordringerne med både en pandemi og svære sociale spørgsmål i den forrige sæson, så genforenes vennerne i Boston for at støtte hinanden gennem livets uforudsigelige hændelser. Da sæson fire starter, kæmper Gary stadig efter mødet med Peter. Regina og Roma står stadig skulder ved skulder efter nedlukningen af Someday.

torsdag 16. december
Cobra trailer - Sky one (2020)
16 dec 2021
00:02

Cobra – Sæson 1-2

Serie | Drama | Ny Sæson | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Hvad sker der, når cyberangreb slår en vigtig infrastruktur ud og fake news bruges til at ødelægge demokratiet? Efter flere år med ustabilitet og forværrede udenrigsforhold står Storbritanniens premiereminister Robert Sutherland over for nye udfordringer. Task force gruppen COBRA tilkaldes for at håndtere en farlig situation i Kent samtidig med, at en usynlig fjende slår til!

lørdag 25. december
C MORE | Beck - Et nyt liv
25 dec 2021
00:02

Beck – Et nyt liv

Film | Krimi
Læs omtale

C More fejrer jul ved at føje den første af fire nye film til sin store Beck-samling. Nummer 43 i rækken hedder Et nyt liv, og får premiere den 25. december. Det bliver med døde og levende danske narkogangstere i Stockholm, og måske står Beck-gruppen over for en blodig bandekrig.

– Det bliver lidt som en ekstra julegave til alle Beck-fans. Det føles rigtig godt, at hele Beck-gruppen er samlet igen, og i denne sæson står den over for endnu mere indviklede forbrydelser og store private udfordringer, siger Niva Westin Dahl, som er eksekutiv producent på Beck for C More og TV4.

Beck-film nummer 43 fortsætter hvor den seneste Beck-film, Den fortabte søn, slap. En dramatisk afslutning med Martin Beck (Peter Haber) på operationsbordet og usikkerhed om, hvorvidt han ville overleve. Det gør Martin Beck, hvilket tidligere er blevet bekræftet, men spørgsmålet er nu, om han kan fortsætte sit arbejde med at opklare mord?

Danske skuespillere er med

Rudi Køhnke er blandt de tre danske skuespillere, som er med på rollelisten i Beck-filmen.  Rudi Køhnke spiller rollen som den danske bandeleder, Mikkel Sandborg, som sidder i et svensk fængsel, og han vil kun tale med Steinar Hovland (Kristofer Hivju), som er tilbage hos Beck-gruppen i Stockholm.

Glæden var til at føle på hos 44-årige Rudi Køhnke, da han fik en rolle i Beck – Et nyt liv.

– Jeg hoppede og dansede. Jeg løb hjem til mor og far og sagde, at jeg skal være med i Beck. Og de sagde, ”Nej, det er ikke rigtigt?” fortæller Rudi Køhnke og fortsætter:

– Jeg har set alt med Beck, og elsker krimier. Det, jeg godt kan lide ved Beck er, at der hele tiden sker noget. Jeg kunne starte forfra og se det hele igen, for der er hele tiden noget nyt at lægge mærke til i filmene.

De to øvrige danske skuespillere i Beck – Et nyt liv er Simon Sears (Herrens Veje) og Thomas Chaanhing (Strangers). Tidligere har blandt andre Roland Møller og Camilla Bendix medvirket i Beck-filmene Djævlens advokat (nummer 38) og Sygehusmordene (nummer 30).

Et nyt liv – det handler den om

I den nye Beck-film bliver et lig fundet flydende i vandet i nærheden af Liljeholmen i Stockholm. Liget viser sig at være en 39-årig dansker med en alenlang straffeattest. Han var en del af en dansk narkoring, og da hans bil findes i nærheden af en mistænkt stockholmer, begynder Alex og Josef at overvåge den. Og snart dukker en af danskerens kriminelle venner op.

Den danske narkoring er blev svækket i de seneste år, efter at flere højtstående medlemmer røg i fængsel, og måske er et svensk forbrydernetværk nu klar til at tage over? Er det en bandekrig, som Beck-gruppen har fået på halsen? Den danske narkorings leder sidder i svensk fængsel, og den eneste han vil tale med, er Steinar Hovland.

Martin Becks tilbagevenden skaber glæde blandt kollegaerne. Martins datter, Inger, er knap så begejstret, men må acceptere sin fars beslutning om at genoptage arbejdet. Martin vil leve mere og ikke mindre. Steinar og Alex finder tilbage til sit gode samarbejde, så snart Steinar er tilbage i Stockholm. Josef er dog ikke tilfreds. Oskar forsøger med Tinder, men må få hjælp af Jenny for at få gang i datinglivet.

Medvirkende

I den nye sæson møder seerne et nyt ansigt, da Valter Skarsgård (Katla, Zebrarummet) introduceres som Martin Becks barnebarn, Vilhelm. Til sin mors store fortrydelse går Vilhelm i sin morfars fodspor, og er begyndt på Politiskolen. Men Martin Beck er stolt.

Steinar (Kristofer Hivju) er desuden tilbage, og gør Beck-gruppen fuldtallig igen med Alex Beijer (Jennie Silfverhjelm), Josef (Martin Wallström), Oskar (Måns Nathanaelson), Jenny (Anna Asp), Ayda (Elmira Arikan) og Martin Beck (Peter Haber). Martins Becks chef Klas Fredén (Jonas Karlsson) er der selvfølgelig også.


I samme kategori

Back to top button