Streamingnyt

Beck – Et nyt liv

- Rudi Køhnke er blandt de tre danske skuespillere i filmen

C More fejrer jul ved at føje den første af fire nye film til sin store Beck-samling. Nummer 43 i rækken hedder Et nyt liv, og får premiere den 25. december. Det bliver med døde og levende danske narkogangstere i Stockholm, og måske står Beck-gruppen over for en blodig bandekrig.

– Det bliver lidt som en ekstra julegave til alle Beck-fans. Det føles rigtig godt, at hele Beck-gruppen er samlet igen, og i denne sæson står den over for endnu mere indviklede forbrydelser og store private udfordringer, siger Niva Westin Dahl, som er eksekutiv producent på Beck for C More og TV4.

Beck-film nummer 43 fortsætter hvor den seneste Beck-film, Den fortabte søn, slap. En dramatisk afslutning med Martin Beck (Peter Haber) på operationsbordet og usikkerhed om, hvorvidt han ville overleve. Det gør Martin Beck, hvilket tidligere er blevet bekræftet, men spørgsmålet er nu, om han kan fortsætte sit arbejde med at opklare mord?

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Danske skuespillere er med

Rudi Køhnke er blandt de tre danske skuespillere, som er med på rollelisten i Beck-filmen.  Rudi Køhnke spiller rollen som den danske bandeleder, Mikkel Sandborg, som sidder i et svensk fængsel, og han vil kun tale med Steinar Hovland (Kristofer Hivju), som er tilbage hos Beck-gruppen i Stockholm.

Glæden var til at føle på hos 44-årige Rudi Køhnke, da han fik en rolle i Beck – Et nyt liv.

– Jeg hoppede og dansede. Jeg løb hjem til mor og far og sagde, at jeg skal være med i Beck. Og de sagde, ”Nej, det er ikke rigtigt?” fortæller Rudi Køhnke og fortsætter:

– Jeg har set alt med Beck, og elsker krimier. Det, jeg godt kan lide ved Beck er, at der hele tiden sker noget. Jeg kunne starte forfra og se det hele igen, for der er hele tiden noget nyt at lægge mærke til i filmene.

De to øvrige danske skuespillere i Beck – Et nyt liv er Simon Sears (Herrens Veje) og Thomas Chaanhing (Strangers). Tidligere har blandt andre Roland Møller og Camilla Bendix medvirket i Beck-filmene Djævlens advokat (nummer 38) og Sygehusmordene (nummer 30).

Et nyt liv – det handler den om

I den nye Beck-film bliver et lig fundet flydende i vandet i nærheden af Liljeholmen i Stockholm. Liget viser sig at være en 39-årig dansker med en alenlang straffeattest. Han var en del af en dansk narkoring, og da hans bil findes i nærheden af en mistænkt stockholmer, begynder Alex og Josef at overvåge den. Og snart dukker en af danskerens kriminelle venner op.

Den danske narkoring er blev svækket i de seneste år, efter at flere højtstående medlemmer røg i fængsel, og måske er et svensk forbrydernetværk nu klar til at tage over? Er det en bandekrig, som Beck-gruppen har fået på halsen? Den danske narkorings leder sidder i svensk fængsel, og den eneste han vil tale med, er Steinar Hovland.

Martin Becks tilbagevenden skaber glæde blandt kollegaerne. Martins datter, Inger, er knap så begejstret, men må acceptere sin fars beslutning om at genoptage arbejdet. Martin vil leve mere og ikke mindre. Steinar og Alex finder tilbage til sit gode samarbejde, så snart Steinar er tilbage i Stockholm. Josef er dog ikke tilfreds. Oskar forsøger med Tinder, men må få hjælp af Jenny for at få gang i datinglivet.

Medvirkende

I den nye sæson møder seerne et nyt ansigt, da Valter Skarsgård (Katla, Zebrarummet) introduceres som Martin Becks barnebarn, Vilhelm. Til sin mors store fortrydelse går Vilhelm i sin morfars fodspor, og er begyndt på Politiskolen. Men Martin Beck er stolt.

Steinar (Kristofer Hivju) er desuden tilbage, og gør Beck-gruppen fuldtallig igen med Alex Beijer (Jennie Silfverhjelm), Josef (Martin Wallström), Oskar (Måns Nathanaelson), Jenny (Anna Asp), Ayda (Elmira Arikan) og Martin Beck (Peter Haber). Martins Becks chef Klas Fredén (Jonas Karlsson) er der selvfølgelig også.

C MORE | Beck - Et nyt liv
C MORE | Beck - Et nyt liv
25 dec 2021
C More Play

Beck – Et nyt liv C More Stream her
Krimi Film

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: C More presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More i 14 dage 0 kr.

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

Back to top button