YouSee

YouSee kanalændringer / TV-pakke priser for 2022

Der er nærmest vanen tro både prisstigninger og kanalændringer hos YouSee i 2022. Her kan du få et overblik.

Mai-Britt Noe, Head of External Communication – Nuuday om ændringerne generelt: Det er vigtigt for YouSee at kunne tilbyde både de kunder, der har en fast tv-pakke, og de kunder, der foretrækker Bland Selv, et stort udbud af indhold bestående af både tv-kanaler og streamingtjenester. Derfor tilføjer vi fra 1. januar nyt indhold i alle faste tv-pakker, og vi forventer også, at vi inden for en nær fremtid kan tilføje mere indhold til vores Bland Selv-tilbud.

Som vi har tidligere meldt ud, vil alle vores tv-løsninger stige i pris fra 1. januar 2022, og langt størstedelen af vores tv-kunder – omkring 80 pct. – vil opleve prisstigninger på mellem 10 og 40 kr. Det skyldes store prisstigninger på indholdsrettigheder. Ikke mindst sportsrettigheder.

Kanalændringer hos YouSee i 2022

 • Grundpakken udvides – Så alle kunder får TV 2 News og TV3 Puls.
  YouSee forklarer ændringen således: Vi har det seneste år erfaret, at mange danskere sætter pris på adgang til danskproducerede nyheder døgnet rundt, derfor synes vi det er oplagt at lægge TV 2 News i grundpakken, så alle tv-kunder får adgang til den.

 

 • Mellempakken udvides, Her bliver der tilføjet tre børnekanaler fra Nickelodeon.

 

 • Fuldpakken – Her får kunderne adgang til Viaplay Film & Serier. Det vil sige, at de som noget nyt også får adgang til Viaplay Originals, et ekstra stort filmkatalog samt et login til Viaplay.
  Derudover tilføjes to nye tv-kanaler fra Paramount+, Paramount+ MOVIE og Paramount+ SERIES, og kunderne har samtidig adgang til hele den nye Paramount+ tjeneste, der blev lanceret i Danmark i marts og siden er udvidet med flere film og serier, herunder den nye sæson af Yellowstone og den nye Dexter: New Blood, der begge kommer eksklusivt på Paramount+ i november.  C More-kanalerne fjernes fra Fuldpakken.

Xee kanalen skifter navn til See i 2022. Læs mere om dette her

Prisstigninger på YouSee’s TV-pakker i 2022

 • Grundpakken stiger med 10 kr.
 • Mellempakken stiger 40 kr.
 • Fuldpakken stiger 40 kr.
 • Bland Selv 10 stiger 30 kr.
 • Bland Selv 20 stiger 40 kr
 • Bland Selv 36 stiger 50 kr.

I en række bolig- og antenneforeninger kan prisstigningerne se lidt anderledes ud, da de justerer prisen på tv-pakker ud fra deres individuelle prissætning.

YouSee fremhæver desuden deres fokus på at tilbyde dansk indhold som som f.eks. Sunday. I juni kunne kunderner bl.a. streame Druk, og i september Retfærdighedens Ryttere. Senere på året vil de kunne se Lille Sommerfugl, og i starten af næste år vil Ternet Ninja 2 også kunne ses som en del af tv-pakken.

 

Kilde: YouSee

I samme kategori

Back to top button