MånedsguidesBritBox

Nyt på Britbox april 2024

Beyond Paradise er tilbage med sin anden sæson på britbox i april, hvor du også kan se frem til mere London Kills og binge 5 sæsoner af Last Tango in Halifax og nordisk premiere på serien Stath Lets Flats.

Filtrér oversigten

onsdag 3. april
Happy Valley | Series 3 Trailer - BBC
3 apr 2024
00:04

Happy Valley – Sæson 3

Serie | Krimi | 8.5 | 2014–2023
Læs omtale

Blackbuster er fra 3. april klar med tredje og sidste sæson af den britiske prisbelønnede krimiserie Happy Valley.

Da Catherine opdager resterne af et offer for et bandemord i et tømt reservoir, sætter det en kæde af begivenheder i gang, som fører hende direkte tilbage til Tommy Lee Royce (James Norton). Hendes barnebarn, Ryan (Rhys Connah), er nu 16 år gammel og har sine egne forestillinger om, hvilken relation han ønsker at have til manden, som Catherine insisterer på ikke er hans far. Imens bliver Catherines søster, Clare (Siobhan Finneran), fanget i midten af det hele. I en anden del af dalen bliver en lokal apoteker fanget i en vanskelig situation, han ikke kan slippe ud af, efter en nabo bliver anholdt

 

Last Tango in Halifax: Season One Trailer
3 apr 2024
00:04

Last Tango in Halifax – Sæson 1-5

Dokumentar | Drama | Komplet Serie | 8.4 | 2012–2020
Læs omtale

Skrevet og skabt af Sally Wainwright (Happy Valley, Unforgiven).

Alan Buttershaw (Jacobi) and Celia Dawson (Reid) er begge i 70’erne, og deres tidligere ægtefæller er afdøde. Da deres børnebørn opretter en Facebook-profil til dem, genopdager de følelser for hinanden, der er lige så stærke og smukke, som dem, de oplevede for 60 år siden, da de var teenagere. Fortællingen om deres forhold er en hyldest til den glæde, som kærlighed kan skabe i alle aldre. Det er også en fortælling om familie, og den er lige så dyster, som den er komisk. Både Alans og Celias familie bærer på fortidens skygger. Alans datter Gillian (Nicola Walker) og Celias datter, Caroline (Sarah Lancashire) er som nat og dag. Den kaotiske og selvstændige Gillian passer familiens gård med sin teenagesøn, Raff, efter hendes mands pludselige død i en arbejdsulykke. Den arrogante og højt respekterede Caroline, der er rektor på en succesfuld skole, forsøger at håndtere følgerne efter hendes mand, John, har haft en affære. Ingen af døtrene kunne forestille sig at stå i vejen for deres forældres lykke, men livet – og kærligheden – er sjældent helt så enkelt. Cast: Derek Jacobi, Anne Reid, Sarah Lancashire, Nicola Walker

onsdag 10. april
Acorn TV Original | London Kills Season 3 | Official Trailer
10 apr 2024
00:00

London Kills – Sæson 3

Serie | Krimi | Ny Sæson | 6.8 | 2019–
Læs omtale

Britisk krimiserie med Hugo Speer. Fra skaberen af successerien Suspects kommer London Kills, en mørk, britisk krimiserie af den bedste slags. Londons bedste kriminalbetjente efterforsker svære sager anført af kriminalkommissær David Bradford (Hugo Speer fra Det bar’ mænd). Brutale mord, forsvundne personer og mørke motiver er atter hverdagskost i 3. sæson for Storbritanniens hårdeste elitestyrke af kriminalbetjente.

Verdens mest spændende by sætter stemningen og fungerer som den ‘femte karakter’ for alle de mord, der efterforskes af en eliteefterforskningsgruppe. Denne elitegruppe ledes af den erfarne og til tider uortodokse detektivinspektør, David Bradford. I tredje sæson er det ‘business as usual’, når David forsøger at lægge mordet på et vidne bag sig fra slutningen af anden sæson. Men et nyt mord sætter skarpt fokus på fortiden og retter opmærksomheden mod kriminalbetjent Vivienne Coles personlige liv, især fordi hun handler efter sine egne regler. Davids team inkluderer også den dygtige og etisk stærke kriminalbetjent, Rob Brady, samt kriminalassistent Billie Fitzgerald, der lærer af sine fejl og vokser med erfaringen.

Cast: Hugo Speer, Sharon Small, Bailey Patrick, Tori Allen-Martin

Make It at Market Britbox
10 apr 2024
00:04

Make It at Market

Underholdning
Læs omtale

Make It at Market vender tilbage med sæson to, som er optaget i Oxfordshire. Dom Chinea er tilbage som vært, og hans hold, bestående af forretnings- og håndværkereksperter, vil bringe reel forandring ind i en række håbefulde iværksætteres liv, der ønsker at leve af deres hobby. Den inspirerende serie præsenterer et mangfoldigt udvalg af talentfulde hobbyister fra forskellige dele af Storbritannien. Vi møder Des, tidligere lærer, og som håber på at kunne lave en karriere inden for pileflet. Hayley er mor og ønsker at ændre familiens formue gennem en polstringsvirksomhed. Will er en farveblind, pointillistisk kunstner. Iværksætterne får alle knyttet en ekspert-mentor til sig, som giver dem praktiske tips og ærlige råd, mens de vurderer, om amatør iværksætterne har, hvad der skal til, før de træder ud i den virkelige verden for at tjene penge på deres håndværk

onsdag 17. april
Stath Lets Flats - Sæson 1-3 Britbox
17 apr 2024
00:04

Stath Lets Flats – Sæson 1-3

Serie | Komedie | Seriepremiere | 7.7 | 2018–
Læs omtale

Den BAFTA-vindende komedieserie med søskendeparret Jamie og Natasia Demetriou samt AI Roberts i hovedrollerne. Serien er skrevet af Jamie Demetriou

Stath er desperat for at bevise, at han kan føre forretningen videre, når hans excentriske far går på pension. Det eneste problem er dog, at Stath er elendig til at udleje lejligheder. Hans eneste støtte er hans optimistiske søster, Sophie, som drømmer om at blive danser, på trods af at hun ingen talent har inden for dans – og hans meget generte kollega AI. Kan Stath vinde sin fars tillid og overtage styringen af forretningen?

Three Girls - BBC Player
17 apr 2024
00:04

Three Girls

Serie | Drama Krimi | 8.1 | 2017
Læs omtale

Three Girls fortæller historien om sagen i Rochdale i 2012, hvor tre unge blev ofre for manipulation, menneskehandel og seksuelt misbrug. Holly (Molly Windsor) er ny i Rochdale og desperat efter at finde venner og passe ind. Hun bliver draget ind i en verden, hun ikke kan slippe væk fra, på trods af hendes bøn om hjælp. Det er en verden, som er meget velkendt for seksualsundheds- arbejderen Sara (Maxine Peake), som har opdaget og rapporteret om tilfælde af børnemisbrug i årevis. Three Girls er udviklet i samarbejde med ofrene og deres familier for at fortælle deres historier: Hvordan de blev overset og ignoreret af myndighederne, der burde have beskyttet dem, og hvordan misbruget har påvirket deres liv.

Cast: Molly Windsor, Ria Zmitrowicz, Liv Hill, Maxine Peake

torsdag 25. april
Beyond Paradise S2 - Trailer | BBC
25 apr 2024
00:00

Beyond Paradise – Sæson 2

Serie | Drama Krimi | Ny Sæson | 7.3 | 2023–
Læs omtale

Beyond Paradise, spin-off af den populære serie Death in Paradise, er tilbage med en ny sæson i april på britbox, naturligvis igen med Kris Marshall i hovedrollen.

Shipton Abbott holder forsat DI Humphrey Goodman (Kris Marshall) og hans team beskæftiget med en ny, kompleks forbrydelse i hver episode.

Fra et dødsfald på et damplokomotiv til en forsvunden lærer er opgaverne er langt fra nemme. I mellemtiden fortsætter Humphrey og Martha (Sally Bretton) muligheden for at blive plejeforældre, hvilket er deres måde at finde en ny fortolkning af, hvad en familie kan være. Marthas mor, Anne, kaster sig ud i online dating, mens en venlig gestus fra Esthers (Zahra Ahmadi) datter, Zoe, truer med at afsløre en længe bevaret hemmelighed.

Hovedrollerne:

Kris Marshall som Humphrey Goodman
Sally Bretton som Martha Lloyd
Zahra Ahmadi som DS Esther Williams
Dylan Llewellyn som PC Kelby Bright
Felicity Montagu som Maggie

I samme kategori

Back to top button