Stofa

Nye kunder sikrer Stofa flyvende start i 2012

feature stofaFørste kvartal viser solid vækst i kundetilgangen hos Stofa. Ifølge Stofas ledelse skyldes det en klar strategi, nye forenklede produkter og et friskt syn på hele virksomheden. Det har kostet et velkendt brand livet.

Stofa kommer solidt ud af første kvartal i 2012. En markant tilgang af nye kunder og en succesfuld integration af de antenneforeninger, som fulgte med købet af Canal Digital Kabel, skaber især tilfredsstillende vækst i omsætningen hos kabeltv-selskabet.

–    Det er en rigtig god start på året for os. Det er lykkes for os, at få integreret Canal Digitals aktiviteter hos os, samtidig med at vi selv har øget kundetilgangen på bredbånd, konstaterer Stofas administrerende direktør, Klaus Høeg-Hagensen.

Da Paprika Steen forleden tonede frem på tv og forklarede, at Stofa sagde undskyld for at have været med til at gøre tv- og bredbåndsmarkedet alt for svært at forstå, var det nemlig blot et skridt i retning af et forenklet Stofa, hvor det skal være nemmere at handle og meget nemmere at forstå produkterne.

–    Vi er gået kompromisløst til opgaven. Vi har gjort hovedrent på alle produkthylder – og det har blandt andet betydet, at vi har nedlagt Zaptor som selvstændigt brand. Nu hedder den digitale tv-løsning Stofa SmartTv i stedet, da SmartTv er blevet en både branchestandard for interaktivt tv, og noget folk kan forstå, fortæller Klaus Høeg-Hagensen

Stofas omsætning i årets første tre måneder blev på lidt over 330 MDKK. Det er en stigning på godt 15 procent i forhold til første kvartal sidste år. Ebitda for perioden lyder på 57,5 MDKK. Det er en vækst på cirka 10 procent i forhold til året før.

–   Det viser, at når vi holder fokus på at gøre det enkelt for antenneforeningernes medlemmer, så kan vi også finde den omsætningsvækst, vi har savnet de seneste år, siger Klaus Høeg-Hagensen.

Kilde: Stofa

I samme kategori

Back to top button