Canal DigitalHDTV

Nye kanaler hos Canal Digital

Canal DigitalSommeren byder på flere spændende kanalnyheder hos Canal Digital Danmark, hvor hele tre nye kanaler; Discovery World, Discovery Science og Comedy Central kommer til i Family tv-pakken. De suppleres af Discovery Channel i en HD-udgave til august. Alle kunder får desuden adgang til den nye tv-kanal Eurosport Danmark, som afløser Canal 8 og får et endnu stærkere og bredere sportsudbud – også i HD.

Leder man efter det største udbud af originale dokumentarprogrammer, er Canal Digitals Family tv-pakke det helt rigtige sted at starte. Pakken samler nemlig nogle af de allerstørste tv-brands indenfor dokumentargenren, og hen over sommeren får lige præcis comedy- og dokumentarindholdet yderligere en ekstra saltvandsindsprøjtning.

”Hos os har vi gennem mange år prioriteret dokumentargenren ekstra højt, fordi de gode, originale dokumentarprogrammer er noget af det allermest efterspurgte indhold blandt vores kunder,” siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør hos Canal Digital Danmark:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Vi er også rigtig glade for at kunne byde velkommen til Comedy Central – en allerede veletableret tv-kanal i Danmark, som især er kendt for klassikere som South Park og The Daily Show. Vores kunder går efter originalt tv-indhold og tv-kanaler, der formår at skabe langtidsholdbare klassikere, og det er en profil, vi genkender hos Comedy Central. ”

Canal Digitals kunder får desuden mere dokumentar i HD-kvalitet, da Discovery Channel sendes i en HD-udgave fra slutningen af august.

Om kanalerne:

Det sker:

  • 25. juni: Discovery World og Discovery Science kan ses af alle med en Family tv-pakke
  • 25. juni: Comedy Central kommer som helt ny tv-kanal i Family-pakken
  • 1. juli: Eurosport Danmark går i luften. Kanalen sendes i HD-kvalitet og kan ses af alle Canal Digitals kunder
  • 24. august: Discovery Channel starter op i en HD-udgave og kan ses af alle med Family-pakken

I samme kategori

Back to top button