Nyheder

Nye afsnit af Ice Road Truckers på HISTORY

history channel logoMagtbalancen på vintervejene vendes på hovedet, når hitserien Ice Road Truckers er tilbage på HISTORY med en helt ny sæson fra torsdag den 24. september. De regerende mestre fra Polar Industries bruger alle midler for at fastholde deres dominans, men rivalen Darrell Ward nægter at give op. Det er kold krig for fuld udblæsning!

Kampen om de canadiske vinterveje går ind i et nyt højspændt kapitel. Efter to sæsoner i førertrøjen er Polar Industries tilbage for at forsvare deres position som kongerne af Manitoba, men Darrell Ward er klar til at udfordre sin tidligere arbejdsgiver med sit eget nystartede firma. Han stjæler endda en af Polars superchauffører, Lisa Kelly, i bestræbelserne på at vinde.

Efter sit dramatiske styrt gennem isen i slutningen af forrige sæson, slår Lisa pjalterne sammen med Darrells nye firma Montana Legend – og hun får oven i købet en ejerandel i selskabet. I dette episke slag mellem David og Goliat er det lille team villig til at påtage sig selv de mest umulige opgaver for at udkonkurrere Polar Industries … uanset hvor langt og hvor farligt.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Polar-bossen Mark Kohaykewych lader sig dog ikke skræmme. Ud over legenden Alex Debogorski og de garvede chauffører Todd Dewey og Art Burke hyrer han en ny trucker, Mike Simmons, for at styrke teamet. Begge firmaer bliver presset til det yderste, da tøvejret nærmer sig med rekordfart. Veje bliver til mudder, og frosne søer forvandles til smeltevand.

Med store summer og kritiske leverancer på spil er der ingen tid at spilde!

Chaufførerne tvinges til at pløje sig gennem de værste forhold, de nogensinde har oplevet. Mens stort set alle andre lastbiler må kaste håndklædet i ringen, fortsætter de to hold ufortrødent – og må tage konsekvenserne. Det bliver en sæson, som truckerne aldrig vil glemme …

Ice Road Truckers er baseret på bogen “Denison’s Ice Road” af Edith Iglaue, og den havde premiere som tv-serie på HISTORY i 2007. Det første afsnit var det mest sete i kanalens 12-årige historie i USA, og serien er siden blevet en global succes med otte sæsoner bag sig.

De helt nye afsnit sendes på HISTORY torsdage kl. 21.00 fra den 24. september.

I samme kategori

Back to top button