Ny vært på CANAL9

| onsdag 26. jan, 2011 14:18 | 0 Kommentarer

Den tidligere landsholdsspiller Michael Gravgaard indstiller med øjeblikkelig virkning fodboldkarrieren til fordel for et helt nyt job som tv-vært på CANAL9. Michael Gravgaard er teknisk og juridisk stadig på kontrakt med FC Nantes, men har nu truffet beslutningen om, at karrieren er forbi.
 
Årets Superligaprofil fra 2005 og 2006 skifter direkte til en helt ny profession som tv-vært på CANAL9. Her skal 32-årige Gravgaard være fast ankermand på kanalens mange transmissioner fra Superligaen samt CANAL9s to landskampe fra EM-kvalifikationen, Island – Danmark og Cypern – Danmark.
 
"FC Nantes har meddelt mig, at klubben ikke ønsker at benytte sig af min arbejdskraft længere, og det er ikke muligt at skifte til en anden klub. Det er derfor nu slut med den aktive karriere. Det har aldrig været min karriereplan at blive tv-vært, men nu er denne chance pludselig opstået. Jeg glæder mig til at blive en del af det stærke team på CANAL9, og jeg går ind til opgaven med lige dele ydmyghed og selvtillid. Det er helt sikkert, at jeg kommer til at begå fejl undervejs. Kunsten bliver at lære af dem," siger Michael Gravgaard.
 
Og Gravgaard glæder sig til sit nye erhverv, hvor han dog stadig vil følge fodbolden og gamle kollegaer på nærmeste hold:
 
"CANAL9 har allerede opnået en position som en af landets førende tv-stationer målt på fodbold. At være en del af det faste hold, der skal formidle indsigt og begejstring, når bolden ruller hver weekend i Superligaen, bliver både spændende og udfordrende. På den måde bevarer jeg kontakten til miljøet, og jeg får samtidig en helt ny dimension i tilværelsen," forklarer Michael Gravgaard om valget af CANAL9.
På CANAL9 glæder man sig også meget over at have sikret sig Gravgaard som ny studievært:
"Som spiller havde Gravgaard masser af power og personificerede ro og ærgerrighed. Han var respekteret både af med- og modspillere. Banen er som regel et spejlbillede af virkeligheden, og jeg er sikker på, at Michael kan overføre alle disse kvaliteter til jobbet som CANAL9s nye vært," udtaler sportschef Anders Bay.
 
Michael Gravgaard debuterer som studievært på CANAL9, når forårssæsonen i Superligaen sparkes i gang den 6. marts.
 
Kilde: Canal9 presse
Del på:

Tags: ,

Gemt under:: Branche-Nyt

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked