Canal Digital

Ny udgave af Go på Canal Digital tv-bokse

go Canal Digital boksCanal Digital har opdateret deres Canal Digital Go tjeneste på deres tv-bokse. Når du klikker på “On demand” knappen på din fjernbetjening møder du et nyt design, i stil med det du møder når du åbner GO på computeren.

Canal Digital har redesignet startsiden og navigationen, så det harmonerer bedre med GO som du oplever det på smartphones, tablets og web både i form, funktionalitet og brugerflade.

Nye features har også fundet vej
“Se fra begyndelsen” eller “Fortsæt” og “Set for nylig” som det kendes fra GO app’en, samt en ny forbedret søgefunktion og mulighed for, at genoptage visning af et program på tværs af dine devices, er alt sammen nogle af de nye features som du vil opleve ved at trykke på “on demand” knappen.

Man kan nu også lynsøge i en afspilning ved blot at indtaste det ønske minuttal – og hoppe frem i udsendelsen til det ønskede sted.

Under Ugearkiv, Film og Serier er der et nyt område med anbefalet indhold under fanen ”Anbefalet” – her finder du Canal Digitals bedste bud på de udsendelser du ikke må gå glip af.

GO er også for børn
Du kan finde et særskilt område med indhold for børn. Har kan du med fordel slippe ungerne fri i “on demand” universet, hvor der venter timevis af børnevenligt indhold.

Kilde: Canal Digital

I samme kategori

Back to top button