MTV Radio starter 1. november - Oliver Bjerrehuus og Rikke Gøransson værter på morgenprogrammet

| torsdag 31. okt, 2019 08:44 | 5 Kommentarer
MTV Radio

Oliver Bjerrehuus og Rikke Gøransson, skal være værter på den nye radiokanal MTV Radio Foto: TVR/MTV/Free

Det er ikke kun Radio4, der starter ny radiokanal fra 1. november, Viacom lancerer også MTV Radio på DAB. Den nye kanal er MTVs første radiokanal i Danmark og eneste officielle i verden på nuværende tidspunkt.

Oliver Bjerrehuus og Rikke Gøransson skal være værter på morgenprogrammet MTV Breakfast Club, og det er en drøm for 44-årige Bjerrehuus.

– Jeg er selv en del af MTV-generationen, og det er en kæmpe optur for mig nu at skulle være en del af MTV-familien og lave radio. Jeg glæder mig vildt til at skulle føre en hel ny del af MTV-brandet videre. Vi skal nok få vækket MTV Radios lyttere på en lækker måde, udtaler han.

Ifølge pressemeddelelsen vil det nye morgenprogram være en blanding af pudsige historier, paradokser, nyheder, konkurrencer og aktuelle gæster.

Om eftermiddagen vil radiovært Simone Rosenborg, stå i spidsen for programmet MTV Rush Hours med Rosenborg. Hun har tidligere været vært på Radio Nova.

Ifølge Viacom vil radiokanalen nå ud til 90 pct. af de danske husstande med DAB-distributionen. MTV Radio vil være reklamefinansieret.

Kilde: Viacom International Media Networks presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Tags:

Gemt under:: Radio og Podcast Nyt

5
Kommentarer

for at kommentere
1 Kommentartråde
4 Svar i tråden
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
glkirkevej11

90 % af DK! Betyder det både dab 1 og 2 – eller betyder det 81,7 % som er det kommercielle dab? Her hvor jeg bor har vi 8 dab kanaler, hvor vi før havde 18 – 20 stykker. Længe leve fremskridtet!

UlrBri

Det er DAB blok 1. Den dækker de 81,7 % af landets geografiske areal med indendørs dækning, hvilket skulle svare til de cirka 90 % af husstandene.

glkirkevej11

Okay, så kan vi heller ikke høre den på Læsø, Bornholm, Ærø, Als og det halve af Lolland Falster og Langeland plus noget af Nordjylland og et hjørne af Sjælland.
Skrev de ikke Landsdækkende! Pis og papir – vi fik tudet ørende fulde med alle de kanaler vi kunne høre, når vi købte en dab+ radio. Penge smidt ud af vinduet – med mindre man vil høre P5.

Per M

Den kan også streames her: https://mtvradio.dk/
Jeg har prøvet her d. 31/10 og den er faktisk begyndt at sende, i hvert fald via deres stream.
NB: Hvis man har Internet Download Manager installeret, så skal man lige slå browser integreringen fra under Tilpas i det program, for ellers tror IDM at streamen er noget som den skal downloade.

UlrBri

Du skriver: “Skrev de ikke Landsdækkende! Pis og papir”. Jeg har lige læst artiklen igen, og nej, de skrev ikke landsdækkende. Det fremgår klart, at MTV Radio vil dække de 90 % af husstandene. Men nu skal vi jo altså også lige huske, at de procenttal er indendørs dækning. De fleste af de steder, du nævner, vil man kunne modtage kanalerne med en udendørs antenne (dog nok ikke på Bornholm) – akkurat ligesom det også en hel del steder kræver udendørs antenne at modtage tv fra f.eks. DR. P.S. Hvis du med “et hjørne af Sjælland” mener nordkysten, så kan… Read more »