Radio og Podcast Nyt

MTV Radio starter 1. november

Det er ikke kun Radio4, der starter ny radiokanal fra 1. november, Viacom lancerer også MTV Radio på DAB. Den nye kanal er MTVs første radiokanal i Danmark og eneste officielle i verden på nuværende tidspunkt.

Oliver Bjerrehuus og Rikke Gøransson skal være værter på morgenprogrammet MTV Breakfast Club, og det er en drøm for 44-årige Bjerrehuus.

– Jeg er selv en del af MTV-generationen, og det er en kæmpe optur for mig nu at skulle være en del af MTV-familien og lave radio. Jeg glæder mig vildt til at skulle føre en hel ny del af MTV-brandet videre. Vi skal nok få vækket MTV Radios lyttere på en lækker måde, udtaler han.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ifølge pressemeddelelsen vil det nye morgenprogram være en blanding af pudsige historier, paradokser, nyheder, konkurrencer og aktuelle gæster.

Om eftermiddagen vil radiovært Simone Rosenborg, stå i spidsen for programmet MTV Rush Hours med Rosenborg. Hun har tidligere været vært på Radio Nova.

Ifølge Viacom vil radiokanalen nå ud til 90 pct. af de danske husstande med DAB-distributionen. MTV Radio vil være reklamefinansieret.

Kilde: Viacom International Media Networks presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button