Viasat

MTG ansætter Jette Nygaard-Andersen som ny direktør for Viasat

Jette Nygaard-Andersen tiltræder i dag som ny adm. direktør for Viasat A/S og som medlem af MTG’s direktion i Danmark. Jette får ansvar for Viasats danske aktiviteter, der blandt andet omfatter parabolplatformen, on demand tv-tjenesten Viaplay, samt salg af MTG’s kanaler såsom TV3 og TV1000 til andre distributører.
 
”Jeg er virkelig glad for mine nye udfordringer og var ikke et øjeblik i tvivl, da Jørgen Madsen spurgte mig. Viasat er en succesfuld og spændende virksomhed, og jeg ser frem til at arbejde sammen med alle Viasats dygtige og entusiastiske medarbejdere”, siger Jette Nygaard-Andersen og uddyber: ” Det er en utroligt spændende tid for mediebranchen med de nye muligheder, der findes inden for teknologi og distribution, og jeg vil fokusere på at videreudvikle Viasats tv-løsninger, så vores unikke indhold er tilgængeligt for alle danskere – uanset hvor og hvornår de ønsker det”.
 
MTG’s adm. direktør i Danmark, Jørgen Madsen, udtaler: ”Jeg er glad for at byde Jette velkommen som Viasats direktør. Hun tiltræder stillingen på et vigtigt tidspunkt, hvor branchen er i hastig vækst og konkurrencen er knivskarp. Det har været afgørende at få en både erfaren og nytænkende person på posten som Viasat-direktør. Og det har vi fået med Jette. Hun er særdeles kompetent og har et solidt kendskab til markedet, nye medier og så kender hun huset indefra.”
 
Jette Nygaard-Andersen kom til mediekoncernen MTG i 2003 som underdirektør i Viasat og blev senere CEO for New Media , samt COO og direktør for Forretningsudvikling i MTG Danmark. 42-årige Jette Nygaard-Andersen har tidligere blandt andet arbejdet hos A.P. Møller og som strategi- og managementkonsulent hos Accenture med speciale indenfor tele og medier.

Kilde: Viasat presse


I samme kategori

Back to top button