Nyheder

Kryds-factor – TV 2 News laver en X-factor for politiske talenter

Krydsfactor TV 2 NewsDIGITALT.TV er eksklusivt kommet i besiddelse af et programoplæg til et nyt show på nyhedskanalen TV 2 News. Programmet, der får titlen Kryds-factor, er en politisk pendant til musikshowet X-factor, I Kryds-factor handler det bare om at finde Danmarks nye stemmesluger, et ny politisk talent.

Helt som i vanlig X-factor stil så bliver der tre kategorier. Der bliver to unge kategorier fordelt på hvert køn og en ældre kategori.

Kryds-factor skal have fokus på at fremme interessen for politik blandt de unge, men der skal også være plads til de skæve humoristiske typer ala Jakob Haugaard, lyder det i programoplægget.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

De tre dommere er på plads

KrydsfactordommereDet skulle ligge fast, at Kryds-factors tre dommere/mentorer bliver, det fra TV 2 News kendte makkerpar, Michael Kristiansen og Peter Mogensen. Derudover har TV 2 News valgt Søs Marie Serup, som det kvindelige islæt i panelet.

Deltagerne skal i live shows holde en tale om et ugeemne, hvorefter seerne stemmer om, hvem der skal have lov til at blive i programmet, og hvem der må forlade Kryds-factor.

Der holdes auditions til efteråret, og vi skal naturligvis nok vende tilbage med mere nyt, når TV 2 er klar til at melde noget mere officielt ud.

I samme kategori

Back to top button