Produktnyt

Hjemmekontoret – webcam, mus og keyboard

I denne Corona tid, hvor rigtigt mange arbejder hjemmefra, så er der mere end nogensinde brug for produkter til hjemmekontoret. Logitech der producerer blandt andet webcams, keyboard og mus melder om stigende salg især af webcams. I denne artikel kigger vi nærmere på de produkter undertegnet bruger på hjemmekontoret, som du måske kan blive inspireret af, hvis du mangler eller gerne vil opgradere.

Webcam

Logitech BRIO webcamWebcams er blandt de hotteste produkter lige nu, hvor mange skal holde møder derhjemme eller måske bare gerne vil mødes online med venner og bekendte. Selv om smartphones og tablets har indbygget kamera, så er der lidt flere muligheder med webcams. Her på DIGITALT.TV benytter vi Logitech Brio 4K kameraet og har gjort det i 3 år. Brio er langt fra det billigste webcam, men trods modellen har nogle år på bagen, så er det forsat blandt topmodellerne i forhold til kvalitet og muligheder. Prisen starter aktuelt ifølge Pricerunner.dk fra omkring 1400,-

Find bedste priser på webkamera hos Pricerunner her

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Logitech Brio er med foldbar monteringsdel, der er enkel at tilpasse til den enhed, du vil montere det på, typisk din skærm. Udover kamera og sensorer er der også 2 mikrofoner indbygget. En LED indikator angiver om kameraet optager.

Der er en flap der kan slås ned over kameralinsen, så du har ekstra beskyttelse i forhold til at være sikker på. at hackere ikke aktiverer dit kamera og kigger med.

Kameraet tilsluttes via det medfølger 1,5 meter USB-C til USB kabel, som du forbinder med din computer. Der medfølger også en simpel installationsguide og en pose til at transportere det i.

Installationen er simpel, det er bare at montere kameraet på din skærm og sætte USB kablet i, så installerer det automatisk. 4K og 60 fps ved lavere opløsning kræver tilslutning til USB 3.0 port. Typisk vil du dog næppe få brug for / kunne bruge 4K i en samtale situation. 4K er måske mere aktuelt, såfremt du anvender brio til indhold, der skal ud på YouTube.  Lydkvaliteten er ganske fin også via de indbyggede mikrofoner, bedst fungerer det, når du er forholdsvis tæt på kameraet. Men er det til mere professionelt brug, så anbefaler vi nu en dedikeret mikrofon for den bedste lydoplevelse.

Læs vores anmeldelse af Brio her

Computer mus

Logitech MX Master 2S e1544172681285Her på hjemmekontoret så er musen også fra Logitech, nemlig deres MX Master 2S model, som har været på mit skrivebord i over et år nu. Det er en velfungerende trådløs mus med nogle ekstra muligheder, end man lige normalt ser.

Du får udover den trådløse mus, en Unifying-modtager usb dims og et mikro-USB kabel til brug til opladning.

Logitech MX Master 2S er på ingen måde en lille mus, den fylder håndfladen ud, men det er faktisk rart, fordi man føler hånden hviler på den.

Der er de traditionelle knapper på toppen og et scroll hjul, man kan justere, hvordan skal rulle (med modstand eller rulle frit). På siden er der endnu to knapper og et ekstra scrolle hjul til tommelfingeren. På side knapperne kan man f.eks. gå frem og tilbage i sider i sin webbrowser.

Der er en knap mere på den tynde flade hvor tommelfingeren hviler på. Denne kan f.eks. benyttes til Windows 10 tidslinjefunktionen.

Opladning sker i fronten, og man kan heldigvis benytte musen, mens man har opladning i gang, og med positionen af stikket i toppen, så er det faktisk en ok oplevelse. Der er rigtig god batteritid. Alt efter hvor tit du benytter den, kan der godt gå over to måneder mellem opladninger.

Man kan diskutere om man har brug for tommelfingerhjul, og hvor nemt det er at anvende. Det virker ikke i alle programmer, men er f.eks. praktisk til scrolle til siden i et bredt Excel regneark.

Man skal også huske at nævne Logitech Flow funktionen, som kan være praktisk, hvis du arbejder mellem flere forskellige enheder, f.eks. stationær og bærbar. Med Flow teknologien så kan du benytte musen på begge enheder og flytte fra skærm til skærm. Med flow kan man kopiere filer fra en enhed til en anden hurtigt. Kravet er blot at begge enheder befinder sig på det samme netværk.

Personligt er jeg rigtig godt tilfreds med denne mus, som jeg føler har givet mig færre spændinger og bedre komfort end den jeg havde før. Absolut pengene værd.

Find bedste priser på Logitech Mus hos Pricerunner her

Keyboard

Logitech ERGO K860

På keyboard fronten, så har jeg anvendt et Logitech MX3000 i rigtig mange år. Et bundsolidt keyboard, som fortsat virker fint, men nogle taster er nu uden bogstaver, så jeg tænker på at skifte til et Logitech ERGO K860, der et knapt så traditionelt keyboard både at se på og bruge. Vil nok kræve lidt tilvænning de første dage, men skulle være bedre rent ergonomisk.

Find laveste pris på Logitech tastatur hos Pricerunner.dk


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button