Her er de nye bredbåndspriser fra Hjørring Antenneselskab fra 1. februar

| fredag 02. okt, 2015 13:09 | opdateret 02. okt, 2015 kl. 13:27 | 2 Kommentarer

HAS Hjørring AntenneselskabFra 1. februar 2016 er der billigere bredbånd fra Hjørring Antenneselskab, der også dropper kravet om tv-pakke for at få bredbånd.

Fra 1. februar så ophører Hjørring Antenneselskabs nuværende leverandøraftale med Stofa om levering af bredbånd, i stedet vil foreningen fremover selv står for levering af bredbånd i samarbejde med ASOM-Net.

Priserne fra 1/2 2016 er som følger:

Hastighed Pris / måned
6/1 Mbit 99,-
30/10 Mbit 169,-
60/20 Mbit 199,-
100/30 Mbit 249,-
300/40 Mbit 299,-

Priserne på bredbånd kan blandt andet sættes ned, fordi Hjørring Antenneselskab ikke skal generere et overskud til aktionærer.

I forbindelse med skiftet skal alle bredbåndskunder hos selskabet have nye modems (9000-10.000 kunder). Kunder der benytter en @stofanet adresse skal samtidigt have nye mail adresse.

På tv-delen vil Hjørring Antenneselskab fra nytår have YouSee som samarbejdspartner.

Del på:

Gemt under:: Kabel-TV

Kommentarer (2)

  1. Niels Petersen siger:

    Det virker da IMO lidt tåbeligt med internet fra anden udbyder, da You See ganske givet via forenings rabat kan levere til de samme priser, samt at visse You See tjenester kun fås via deres internet.

    • Preben Pedersen siger:

      Næ det giver faktisk god menig, at det er opdelt og det er også en gammeldags ting, at tro yderligere tjenester kun kan leveres af Yousee, når de har totalt leverancen , sådan behøver det ikke være. Google lidt på antenneforeninger, så er der både på Sjælland, Fyn og nu Jylland foreninger, som selv står for internet delen og så drives tv delen af Yousee enten via deres regionspakke eller nogle forenings sammensatte tv pakker, hvor så der er tillagt Yousee tjenester . Der er i dag stører forskel i de lokale områder for konkurrence og så undgå man også den markeds 5 afgørelse, som gælder, når man sammenarbejder med et firma i TDC koncernen

Skriv et svar